Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah’ım hayırlı mutlu etsin sana bir soru sorabilir miyim sana ben artık bitti. Çarşamba günü gelmemi istedi fakat bana perşembe günü iğne başlatmadı adetten sonra mı
Arkadaşlar tüp bebeğe transfer hazırlığında beş günüm kaldı ama acayip kaygı var içimde ya olmazsa ya tutmazsa strese girmeye başladım bu zamana kadar kafama çok iyi dağıttım ama şu an çok takılıyorum iki gündür sizce ne yapmalıyım yaşımda 25
Hayırlı olsun Allah'ım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagina almayı nasip etsindarısı bizlere benimde 22 Şubat'ta belli olacak yüce rabbim kollarımı boş birakmasin Âmin
Hayırlı olsun Allah'ım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagina almayı nasip etsindarısı bizlere benimde 22 Şubat'ta belli olacak yüce rabbim kollarımı boş birakmasin Âmin