• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezi'nden pozitif sonuç alanlar, burada buluşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bütün muayeneler ücretsiz herşey bu fiyatın içinde ayrıca adetliykende muayene oluyosun kesinlikle transfere kadar 5 kuruş para vermiyosunuzzzzzzzz hatta yumurta toplama işlemine kadar ara ara 2-3 günde 1 gidip muayene olucaksınız ozaman orda kan tahlili variceksiniz onlar bile ücretsiz orda yapılan bütün işlemler 4.500 içindeee bilginiz olsunnnnnn benim doktorum levent beyyy ve 5 gün sonra transferim varrrrrrrrrrrr dua edin

Arkadaşlar merhaba
Umut kızlarından biri olarak Hamiş olarak sorularınıza bende cevap verebilirim.Şu an ilaç dahil uygulama yapıyorlar 4500 tl ama en önemlisi ne kadar ilaç kullanılması gerekiyorsa o kadar kullanıyorlar.Ben düşünülenden fazla ilaç kullandım.Hatta yasemin hanıma gidip ben lacı fazla kullandım ödemem gerekirse ödeyeyim dedim.Kesinlikle böyle bir şey olmaz biz köklü bir kurumuz ağzımızdan bir şey çıkıyorsa sözümüzü tutarız dedi.Çok şaşırdım .Çok şükür şimdi gebeyim.Hepsinin eline sağlık .Çok güven verici bir merkez .Gebe kalmasaydım yine aynı şeyleri söylerdim.Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.

arkadaşlar bende Umut'u öneririm
benimde ilk denemem ve pozitif (inşallah sonunu getiririm:nazar:)
doktorum Levent Bey di ama Enver Bey her daim yanımdaydı ikisi de çok iyi doktorlar
sizlere de bol şanslar

doktorum Levent Bey di ama Enver Bey her daim yanımdaydı ikisi de çok iyi doktorlar
sizlere de bol şanslar
tebrik ederim canım ne kadarlık ve kaç taneeeeee

bende bugun başladı umuta benım doktorum selen hn ınsallah ıyı sonuçlar alırız.allah yardımcımız olsun.

kız mapavrılı............nasılsın nasıl gıdıyoo hıç ....sölemıyooooonnnnnnnnnn.................

sizlere de bol şanslar

cok sevindim senin icin, ins saglıklı bir sekilde kucagına aldıgında da haber verirsin bize

Arkadaşlar merhaba
Umut kızlarından biri olarak Hamiş olarak sorularınıza bende cevap verebilirim.Şu an ilaç dahil uygulama yapıyorlar 4500 tl ama en önemlisi ne kadar ilaç kullanılması gerekiyorsa o kadar kullanıyorlar.Ben düşünülenden fazla ilaç kullandım.Hatta yasemin hanıma gidip ben lacı fazla kullandım ödemem gerekirse ödeyeyim dedim.Kesinlikle böyle bir şey olmaz biz köklü bir kurumuz ağzımızdan bir şey çıkıyorsa sözümüzü tutarız dedi.Çok şaşırdım .Çok şükür şimdi gebeyim.Hepsinin eline sağlık .Çok güven verici bir merkez .Gebe kalmasaydım yine aynı şeyleri söylerdim.Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.

canım bende bugün umut tüp bebek merkezi aradım yasemin hanm la görüştüm..oda 4500 ilaç dahil dedi..bende dedimki.ilaç kişiden kişiye göre değişmiyormu..yani kimi çok ilaç kullanabilir..o zaman fiyatta artar dedim...bana dediki; biz ne söz veriyosak öyledir dedi.öyle şey olmaz dedi...şaşırdım bende...çünkü ilk denemede ilaçlara sadece 6000 tl ödedim...sanırım 2.yi bende burda deneyeceğim...hihoyyyt

ben cıder dıye bır derneye uye oldum 150 tl odedım ve bu ay 5 kısıye ındırım vardı onlardan bırı şanslı oldu yanı kısacası hersey dahıl 3350 tl odeyecagız.sadece esım sperm talıhlerıne 100 tl odedık

ılayda 225 cıdere ne zaman uye oldunuz toplantılara gıttınızmı bende cıder uyesıyım temmuz basında tedavıye baslıyıcam umut tup bebk merkezınde 3950 yaptırıcam cıder uyesıyım dıye sızın cok ıyımıs 3350 rabbım ınsallah hayırlı sonuclar almamızı nasıp eder

ılayda 225 cıdere ne zaman uye oldunuz toplantılara gıttınızmı bende cıder uyesıyım temmuz basında tedavıye baslıyıcam umut tup bebk merkezınde 3950 yaptırıcam cıder uyesıyım dıye sızın cok ıyımıs 3350 rabbım ınsallah hayırlı sonuclar almamızı nasıp eder

kızlar bende ekimde umut ta yaptırıcam inşallah..internetten çider e üye oldum ama bu indirimler için başka bişeye gerek varmı acaba? yani internetten 2 ddk da üye olmak yetiyormu? fisfisfis

arkadaşlar adetle başlayan tedavilerde 4500 sabittir ilaçları fazla kullansanızda fiyat aynıdır fakat uzun protokolse ilaç ve iğneleri hatta ayrıyetten doktorların istediği hormon genetik v.s tahlilleri siz kendi cebinizden ödüyorsunuz yani gerçek tedavi adet6le başlayan tedavi oluyor 4500 tl nin içinde onun dışındakiler doğal olarak sizden çıkıyor mesela ben kendimden örnek vereyim ben şuan 5 aylık hamileyim darısı sizlere inşallah benim zamanımda 4000 tl idi ama ben uzun protokolle tedavi gördüm yani iğne ve ilaçları hatta en başta istenilen tahlilleri (hormon +spermiyogram) bunları cepten ödedim ne zamanki adetle gerçek tedaviye başlıyorsunuz o zaman size denilen 4500 tl içine ait oluyor e2 tahlilleri muayeneler iğneler falan o zaman 5 kuruş ödemiyorsunuz bide en son hamileliğinizi öğrenmek için yaptıracağınız kan tahlililin parasınıda cepten vereceksiniz bana toplamda 4000 tedavi dendi ama yol gidiş geliş falan hariç 5000 e mal oldu sizlerde 5500 ü gözden çıkarmalısınız

yani bu işlerde izlenilen protokolün ve eşlerde olan rahatsızlıkların payı çok büyük eğerki eşiniz azospermli ise o zamanda microtese yapılacak onunda parası cepten olacak ama herşey yolunda ise adet olduğunuzda başladıysanız tedavinize 4500 den 1 lira fazla ödemeyeceksiniz yani uzun lafın kısası en az söylendiği gibi 4500 tl en fazlada 5500 tl ödemiş oluyorsunuzki buda piyasaya göre yine uygun fiyat araştırma yaptıysanız bunu görmüş olmalısınız

umarım yardımcı olabilmişimdir dilerim hepiniz umuttan umudunu alanlardan olursunuz ben ilk denememde aldım alamamış olsaydım bile yine umutta yaptırırdım çünkü ekipten kaynaklanmayacağına adım gibi emindim hamdolsun gerek kalmadı şimdi ikizlerimin yolunu gözlüyorum darısı sizlere inşallah arkadaşlar

arkadaşlar adetle başlayan tedavilerde 4500 sabittir ilaçları fazla kullansanızda fiyat aynıdır fakat uzun protokolse ilaç ve iğneleri hatta ayrıyetten doktorların istediği hormon genetik v.s tahlilleri siz kendi cebinizden ödüyorsunuz yani gerçek tedavi adet6le başlayan tedavi oluyor 4500 tl nin içinde onun dışındakiler doğal olarak sizden çıkıyor mesela ben kendimden örnek vereyim ben şuan 5 aylık hamileyim darısı sizlere inşallah benim zamanımda 4000 tl idi ama ben uzun protokolle tedavi gördüm yani iğne ve ilaçları hatta en başta istenilen tahlilleri (hormon +spermiyogram) bunları cepten ödedim ne zamanki adetle gerçek tedaviye başlıyorsunuz o zaman size denilen 4500 tl içine ait oluyor e2 tahlilleri muayeneler iğneler falan o zaman 5 kuruş ödemiyorsunuz bide en son hamileliğinizi öğrenmek için yaptıracağınız kan tahlililin parasınıda cepten vereceksiniz bana toplamda 4000 tedavi dendi ama yol gidiş geliş falan hariç 5000 e mal oldu sizlerde 5500 ü gözden çıkarmalısınız

yani bu işlerde izlenilen protokolün ve eşlerde olan rahatsızlıkların payı çok büyük eğerki eşiniz azospermli ise o zamanda microtese yapılacak onunda parası cepten olacak ama herşey yolunda ise adet olduğunuzda başladıysanız tedavinize 4500 den 1 lira fazla ödemeyeceksiniz yani uzun lafın kısası en az söylendiği gibi 4500 tl en fazlada 5500 tl ödemiş oluyorsunuzki buda piyasaya göre yine uygun fiyat araştırma yaptıysanız bunu görmüş olmalısınız

umarım yardımcı olabilmişimdir dilerim hepiniz umuttan umudunu alanlardan olursunuz ben ilk denememde aldım alamamış olsaydım bile yine umutta yaptırırdım çünkü ekipten kaynaklanmayacağına adım gibi emindim hamdolsun gerek kalmadı şimdi ikizlerimin yolunu gözlüyorum darısı sizlere inşallah arkadaşlar

canım bunları ben telefonla merkezden öğrendim...benim merak ettiğim hani bazı arkadaşlar diyorya işte çidere üye oldum 3950tl ya geldi..ben bunu merak ediyorum..bu indirimden yaralanmak için sadece netten 2 dkkalık üye sonucumu bu indirimi yapıyolar..yani öyleyse kimse boşa 4500 vermesin..bu konuda bilgisi olan varmıdır acaba?CADIARZU

evet canım ınternetten uye oluyorsun onlar senı arıyorlar kredı kartın varsa eger çekıyorlar randevunun onlar ayarlıyorlar ben mesela bu ay 5 kısıye 3350 tl ye ındırım vardı bende kazandım muane oldum hıç para vermedım sadece esım ıcın sperm talıhları 100 tl odedım dıger talıhlerı arastırma hastanesınde yaptırdım sıgortalı oldugum ıcın allah kısmet ederse onumuzde kı ay başlıyoruz ama hersey dahıl fıyarı dene derım pışman olmazsın en azında on gorusmeye gıt ucretsız ha umut tup bebeye gıtmek ıstemıyorum dıyorsan eger sana nereye uygun oraya sana randevu ayarlıyorlar.

ayrıva odemeyı hastanede yapıyorsun tedavın başladıgında korkma sana hemen parayı almıyorlar

slm bende bu ay umut tüp bebeğe başlıycam bende çidere üye oldum siteden sonra beni aradılar 150 tl para yatırdık bize yardımcı olcaklarını solediler indirim yapılcakmış ? umarım herşey yolunda gider.
10 cm kistlerim vardı bu kistler sol yumurtalığımdaydı uyuşturmadan boşalttı gittiğim bir dr. çok fazla canım yandı 30 dk cehennem işkencesi ve dr un anlayışsızlığıyla mücedele ettim umutta enver beyle görüşmeme 3 gun var bakalım o ne diicek çok korkuyorum :( ne olcak daha ne kadar canım yancak ,iki kere aşılamam yarıda kaldı yumurtalarım çatlamıyo :(

Allah hepimize yardım etsin :çok üzgünüm:

merhaba kimsenin moralini bozmak istemem ama bir arkadaş demişti ki 39 yaşında bana puregon 150 iu uygulandı ve sadece 2 (sanırım) yumurta gelişti. şimdiki merkezim 450 iu uyguluyor umut düşük doz uyguladı. ben kendim için zaten daha önce sormuştum benim yaş 40 üstü alman hastanesi 450 iu 9 gün uygulandı sadece ilaç 3000 yapıyor siz bu ücrete nasıl yapıyorunuz diye yasemin hn biz herkese ne gerekiyorsa onu uygularız bizim sözümüz sözdür dedi. enver beye mail attım (hormon değerlerimi yazdım 10 antral folikül var dedim) 2 dr kısa protokol menegon ile, 1 dr kısa protokol gonal f ile, 1 dr da uzun protokol gonal f ile, 3 ü doz 450 iu dan 1 i 300 iu dan başlayarak dedi siz ne önerirsiniz diye. kendisi protokol her dokorun kendi kararıdır ama biz olaganüstü bir durum olmadıkça ileri yaşa düiük dozla kısa protokol, yüksek doz uygulamıyoruz dedi. ileri yaşın kendisi olağanüstü bir durum. tek düşük doz veriyoruz diyen doktor enver bey. çok kişide başarı göstermiş olabilirler ama sadece ileri yaşta veya yumurtalık rezervi az olanlar varsa dikkat etsinler boşuna zaman ve para kaptırmasınlar. :olmaz:

Son düzenleme:
selam herkese, bende gecen hafta umuta gittim enver beyle görüstüm ve ilk muayenem yapildi. kismetse agustosta ignelere baslayacagim. yalniz bir sorunum var benim. Ben yurt disindayim ve istanbulda uygun bir otel ariyorum. bilgisi olan varmi bu konuda?

Arkadaşlar geçen hafta salı günü umut tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek denememize başladık.Bugün tedavimin 9. günü.Enver bey bu akşam çatlatma iğnemi olmamaı istedi.Hayırlısıyla cuma sabahı yumurtalarım toplanacak.Allahım bütün isteyenlerle beraber yavrularımı kucağıma almayı nasib etsin.
Yaklaşık bir saattir umut tüp bebekle ilgili yazılanları okuyorum.Şu yaş ve kullanılan ilacın dozu ile ilgili olanlar dikkatimi çekti.Açıkçası ben daha 32 yaşımda olduğum için bana 150 iu puregon yetti .Son 4 gündür ilave olarak merional oluyordum göbekten.Fakat kendim bizzat şahit olduğum bir olayı anlatmak istedim.geçen gün 39 yaşında ikinci bebegine hamile kalmaya calışan bi bayanla tanıştım.benim yanımda hemşire ilacın dozunun 300 iu olacağını söyledi.Yani yaşınız gereği gerektiğinde farklı dozlar uygulanıyor.Bu konuda bence endişelenmeyin.
Doğrusunu söylemek gerekirse ben henüz sonucumu almamamış olmama rağmen Enver Beyden cok memnun kaldığımı belirtmek istedim...

Son düzenleme:
Back