- Konu Sahibi EU3
Arkadaşlar geçen hafta salı günü umut tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek denememize başladık.Bugün tedavimin 9. günü.Enver bey bu akşam çatlatma iğnemi olmamaı istedi.Hayırlısıyla cuma sabahı yumurtalarım toplanacak.Allahım bütün isteyenlerle beraber yavrularımı kucağıma almayı nasib etsin.
Yaklaşık bir saattir umut tüp bebekle ilgili yazılanları okuyorum.Şu yaş ve kullanılan ilacın dozu ile ilgili olanlar dikkatimi çekti.Açıkçası ben daha 32 yaşımda olduğum için bana 150 iu puregon yetti .Son 4 gündür ilave olarak merional oluyordum göbekten.Fakat kendim bizzat şahit olduğum bir olayı anlatmak istedim.geçen gün 39 yaşında ikinci bebegine hamile kalmaya calışan bi bayanla tanıştım.benim yanımda hemşire ilacın dozunun 300 iu olacağını söyledi.Yani yaşınız gereği gerektiğinde farklı dozlar uygulanıyor.Bu konuda bence endişelenmeyin.
Doğrusunu söylemek gerekirse ben henüz sonucumu almamamış olmama rağmen Enver Beyden cok memnun kaldığımı belirtmek istedim...
evet acıkcası benım de kafam cok karıstı kımse dusuk soz uygulanıyor dedıler kımler ılaçlardan calıyor dedıler bende umuta gıdıyorum fakat suanda dusunmekteyım ayrıca anladıgım kadarıyle herkeze kısa protokol uyguluyorlar bana ne ler yaptıgını anlatırsan cok sevınırım