• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız kızlar

Hayırlısı olsun sizin için inşallah güzel sonuçlanır. Ya işte herkesin bir yerlerde iyi veya kötü tecrübesi var. Sonuç olarak ben tedavime İstanbul’da devam etmedim, Antalya’da devam ettim. En yakın arkadaşımla aynı anda sürece başladık, o Bülent Tıraş’a gitti geldi mesela. İkimiz de hamile kaldık ilk seferde. Ama bakıyorum Bülent Tıraş’a gidip memnun kalmayan da çok var. İşte biraz tecrübe işi.
Kesinlikle katılıyorum bunlar biraz kişisel deneyimler ve birazda nasibe tabiki inanıyorum benim ilk tüp bebeğimde aynı anda aynı yerde tedavi gördüğüm kişi hamile kaldı doğurdu ki memnun değildi doktordan vs asla 2. Kez aynı yerde yaptırdım ve biriyle tanıştım yine 2 gün arayla transfer olduk onun ilk benim 2. Transferdi onun tuttu doğurdu ama ben 3. Ye hazırlanıyorum aynı merkezde aynı tarihlerde olduk tedavimzii bu iki kişiyle bazen acıbadem de farklı farklı doktorlar için bile neler yazıldı burada

Bu benim 3. Denemem olacak bahçeci yi eshre belgesi için istiyorum laboratuvarları gerçekten iyi 2 transferimde dondurulmuş oldu bu sefer taze istiyorum belki rahim dinlendirme olmayabilir bende o yüzden olursa da yapacak birşeyim yok artık ne doktor araştırmak istiyorum ne merkez artık her şeyden para aldıklarını bilsemde kendimi onlara teslim edeceğim bu seferde bakalım umarım onlarda ki ilk denemem de sonuçlarım güzel olur
Bizede yaz olumlu olumsuz görüşlerini lütfen bende usandım artık

Evet şişli memeriol da sunum falan yapmış sanırım biraz okudum haberlerini ya sadece eshre değil tabiki ama sayılı yerlerden biri bahçeci de burada değil ama kendi Arkadaşlarımızdan tandıklardan vs Mehmet Bey'i öneren çok benim kendi lise arkadaşım da Mehmet beye sebepsiz infertilite den ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı o zaman fulya daydı aslında Amerikan hastanesinde Bülent urman ı düşünmüştük biz belki Teksen çamlıbeli bilirsiniz Türkiye'ye tüp bebeği getiren ilk doktorlardan ve Amerikan hastanesi üreme biriminin bölüm başkanı geçenlerde Mehmet reşiti biri daha eşime söyleyince randevu al oraya gidelim direk dedi bende bu sefer araştırmadan düşünmeden başlamak istiyorum olacağına varsın diyerek, sperm karıştırma mevzusunu hiç bilmiyorum tabiki arka tarafta ne dönüyor bilemeyiz ama normalde transfere giderken kırk kere soruluyor koldaki barkod okutuluyor vs falan bahçeci gibi biryer de böyle bir olay skandal sayılır bilemedim ama salı gününe de aldık randevuyu gideceğiz önümüzdeki adetimle başlamak istiyoruz
Evet embriyolar karışmış hatta kadın youtubede falan çıktı kapandı sanırım o tüp bebek hastanesi emin değilim ama

Back