• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezi'nden pozitif sonuç alanlar, burada buluşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar turser kaç gündür ağlamaktan ve moral bozukluğundan giremedm siteyede...maalesef olmadı benim ağlamaktan gözlerime kan oturdu 2 gün işe gidemedim..kendimi nedense hiç hamile kalamayacakmış gibi hissediyorum..enver beyde olmamasına çok şaşırdı ama nasip işi işte bunlar... tekrar denemek istiyorum ama maddi manevi toparlanmamız lazım biraz ve en önemlisi işyerimden izin sorunum zaten 20 gün rapor almıştım.... artık yazın yıllık iznimde kısmetse .... Bana dua edin kızlar hamikelerin duası tutarmış inşallah tez zamanda Rabbim banada isteyen herkese de nasip eder...

canım sana yazmıştım hemde sonucunu öğrenmeden demekki hakkında hayırlısı buymuş tatlım hayırsız olup sonradan daha büyük acıyı tatmanda nasip olabilirdi demekki Mevlam sana bunu nasip etmedi ben hep hayırlısını istedim Allahtan Allahım bana bebiş ver demedim hiçbir zaman bekleme süresinde hep Allahım eğer hakkımda hayırlısıysa hamile kalmamı nasip et bana ama değilse bunun altından kalkabilme gücünü sabrını ver Rabbim dedim her daim böyle dua ettim herkes içinde aynı dilekte bulundum hep hayırlısı neyse o olsun dedim bütün arkadaşlarıma demekki senin için buydu hayırlısı demekki bebişinin gelem zamanı şimdi değilmiş ama biraz toparlanıp ikinciyi deneyeceksin ve inşallah o zaman Rabbim bebişini sana nasip edecek buna yürekten inanarak bol bol dualar ederek sabrını dayanma gücünü toparlanmayı isteyerek yoluna devam edeceksin her daim destekçinim canım aklına bişey takıldımı çekinme yaz özele elimden geleni yapmaya hazırım kendine iyi bak unutmaki herşeyin başı sağlık o olmadımı herşey boş ;)

canım benim çok teşekkür ederim....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Dileklerin içinde ço sağol haklısın demekki zamanı değilmiş hep dua ediyorum artık bende hayırlısıyla Rabbim versin diye...kendine iyi bak

Selam bende enver beyin hastasıyım geçen ay bende yumurtaları tıopladım ama transfer edilmedi 2 yumurta alındı benden onlarda birleşmedi.. ikinciyi denemek istiyorum ama bunda da başarısız olursam ne yaparım bilmiyorum. allah yardımcvımız olsun

bende 2.yi yazın yıllık iznimde denemeyi düşünüyorum...enver bey normal yoldanda şansınız yüksek dedi çok sevindim...inşallah Rabbim hergün dua ediyorum...olmazsa 2.yi memorial da denemeyi düşünüyorum bende arkadaşım...Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah...

tekrar kendini toplamış olmana sevindim canım sanada bu yakışır ;) ama bişeyi sormadan geçemeyeceğim umutta neden yaptırmayacaksın sana uzakmı kalıyor ??? yoksa konu memnuniyetmi ???

mrb arkadaşlar ben 2.tüp bebek tedavisisini deneyecem ama merkezde çok kararsızım.Başarı oranı çok önemli bide konaklama yeri varmı bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.Hakkımızda hayırlısı hepimiz için

cnm ben umut tüp bebekteyim ben çok memnunum konaklama yeri olarak tanıdığın kimse yokmu istanbul koşuyolunda burası

malesef yok .Bide fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim raporlu hastalarda?

kızlar bende umutla görüştüm bilmiyorum karar veremiyorum üçüncü denemem olcak eşimde sorun var tutmuyo yıkılıyorm korkuyorum sağlıktan son şansım bi daha çok zor yaptırcam karar veremiyorum eşinde sorun olup tutan varmı acaba çünki benim için bu önemli erkek sorununda her merkez başarılı olamıyor

merhaba,
biz umutta yaptırdık,eşim azospermdi.orada mikrotese oldu ve şu anda 5 aylık oğlum var. ben çok memnun kaldım umarım sende kalırsın

ben de Enver Bey ke bugün tanıştım.Görüşmek için ve tüm raporlarımı tetkik etmesi için gittim.

Hakikaten güleryüzlü ve açıklayıcı bir yapıya sahip.Her bir raporumu sırasıyla inceledi.Sordu,cevapladım.
3.denemem olacağı için eksik yapılmamış olan genetik testini istedi.Elimizde olsun adımlarımız sağlam olsun dedi.Bu çok hoşuma gitti doğrusu...2 kere kimyasal gebelik yaşamam sebebi ile..

Merkezde genetik testi yaptırdık eşimle.Zira 3 hafta sonra belli oluormuş.Sanırım Haziran da da UMUT'la adımımızı atacağız gibi gözüküyor:)))

malesef yok .Bide fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim raporlu hastalarda?

canım , kastettiğin fiyat tüp bebek fiyatıya ilaç dahil 4500 tl , ilk görüşme ücretsiz diye biliyorum , muayene ücretleri ise 150 tl .. ssk-emekli sandığıyla anlaşmaları yok ...

selam kızlar bende perş.günü enver beyle görüşmeye gidicem.tedaviye başlıcaz sanırım.birde sorum var umut tüp bebekte 1.tedavi tutmazsa 2.yarı fiyatına diye birşey varmı,duydunuzmu?bazı merkezlerde var diye duydum ama neresi bilmiyorum.

selam kızlar bende perş.günü enver beyle görüşmeye gidicem.tedaviye başlıcaz sanırım.birde sorum var umut tüp bebekte 1.tedavi tutmazsa 2.yarı fiyatına diye birşey varmı,duydunuzmu?bazı merkezlerde var diye duydum ama neresi bilmiyorum.

selam canım
umutta öyle bir uygulama yok diye biliyorum ,zaten ilaç dahl fiyatı pyasaya göre çok çok iyi , onun üzerine daha uygun ve başarılı bir merkez daha yok ..
dediğini uygulayan merkezler var ama verilen fiyata ilaç dahl mi blmiyorum ve hemen hemen 2 deneme fyatı gibi bir ücret ödüyorsun , 3 deneme yapıyorsun .. ilkinde tutarsa ( ki inşallah ödediğin fazladan para havaya gidiyor ...
hatta bir merkez abartıp ( dr.u bayılır öyle sansasyonel şeylerle gündeme gelmeye , ama niyeyse fos çıkar hep ) 3 deneme sonrası da ttmazsa para iade garantisi veriyordu :)))))

tam olarak fiyat ne kadar,ilk gittiğin gün adet olmasanda ultrason çekiliyormu?ücretlimi ilk ultrason?

kızlar ben sizin sorularınıza cevap veririm fiyat 4.500 tl ikincisine eğerki sıfırdan başlarsanız aynı parayı veriyasunuz belki çok ısrar ederseniz yasemin hanıma 200-300 düşebilir

Back