• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezi'nden pozitif sonuç alanlar, burada buluşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saricivciv okudum özelden yazdigini. bende yazdim ama insallah dogru yere yazmisimdir.Ilk defa yaziyorum özelde, yani egerki yazamadimsada sasirma. ögrenmem lazim buraya .cok iyi bilmiyorum henüzzz

saricivciv okudum özelden yazdigini. bende yazdim ama insallah dogru yere yazmisimdir.Ilk defa yaziyorum özelde, yani egerki yazamadimsada sasirma. ögrenmem lazim buraya .cok iyi bilmiyorum henüzzz

tatlım özelime bişey gelmemişşş...:umursamaz:

:))) ya bilmiyorum ki nasil olcagini sonra yeniden denerim özelden yazmayi. dedigim gibi buranin acemisiyim simdilik

kizlar nerelerdesiniz ??? kac gündür netim yoktu giremedim. sizlerde birseyler yazmamisiniz

selam kizlar, ben bugun ilk ignemi yaptirdim. cumartesi günü ucuyorum istanbula. umut tüp bebekde devam edecek tedavim. heyecan yaptim ister istemez ya..... sakin olmak istiyorum

Alman Hastanesi ve Umut Tüp bebek merkezi arasındaki bağlantıyı bilen varmı umarım beni aydınlatırsınız ankara'dan istanbul'a geleceğim ama istanbul'daki merkezler hakkında çok fazla bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum

merhaba kizlar. su an umut tüp bebekdeyım. ve sıramın gelmesını beklıyorum. bugun ıgnelere başladıgımın 6.günü ve ultrasyona girecegim. Insallah her yer iyi gidiyordur. dua edim bana

Alman Hastanesi ve Umut Tüp bebek merkezi arasındaki bağlantıyı bilen varmı umarım beni aydınlatırsınız ankara'dan istanbul'a geleceğim ama istanbul'daki merkezler hakkında çok fazla bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum

Evet bende bu bağlantıyı merak ediyorum bu konuda bilgisi olan var mı?

Umut Alman Hastanesinin uzantisi.Alman Avrupada umut Anadolu yakasinda.Teknoloji olarak ve ilac protokolu olarak ayni seyler kullaniliyor.Ama luks acisindan kiyaslanamaz.Fiyatta Umut Almanin yarisindan aza geliyor.Umutta iki deneme yaptim.Enver Bey harika bir dr.Ama eger problem sperm sayisi sekil bozuklugu ve hareketlilik ise her iki hastanenin de yalnis tercih oldugundan eminim.Bu durumda dogru sperm seciminin yapilabilmesi icin IMCI teknigi kullanan bir yere gitmek lazim.Ama malesef bunu simdi anliyorum.6. denememin sonunda.Bu sozumu yabana atmayin.

Umut Alman Hastanesinin uzantisi.Alman Avrupada umut Anadolu yakasinda.Teknoloji olarak ve ilac protokolu olarak ayni seyler kullaniliyor.Ama luks acisindan kiyaslanamaz.Fiyatta Umut Almanin yarisindan aza geliyor.Umutta iki deneme yaptim.Enver Bey harika bir dr.Ama eger problem sperm sayisi sekil bozuklugu ve hareketlilik ise her iki hastanenin de yalnis tercih oldugundan eminim.Bu durumda dogru sperm seciminin yapilabilmesi icin IMCI teknigi kullanan bir yere gitmek lazim.Ama malesef bunu simdi anliyorum.6. denememin sonunda.Bu sozumu yabana atmayin.

benim kafamı çok karıştırdın hülya çünkü bende iki merkezin özellikle söylediğin şeylerle ilgili birçok mucizesini okudum ve dinledim CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

Back