• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezi'nden pozitif sonuç alanlar, burada buluşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar yazdıklarınızı ilk sayfadan itibaren okudum.hülya herşey yolunda burada deniyim derken kafamı karıştırdın.sorun benim eşimde ve ben 5 kere denedim.5.de ımsı kullanıldı am ael degişikligimi yapsam diye düşündüm.yumurta 3 günden sonra gelişim göstermiyor.bizim daha ileri tekniklere ihtiyacımız var.birde mikro tese yapalım dendi olmadı donör önericez artık dedi semra hoca.ben hem bahçecide hemde memorailda denedim ama sonuç hep negatif.şekil bozuklugu sayı yetersizligi ne ararsan var bendede yumurta kapasitesi çok düşük ve artık ilaç kullanmadan naturel denemek istiyorum.benim gibi arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

slm kızlar yazdıklarınızı ilk sayfadan itibaren okudum.hülya herşey yolunda burada deniyim derken kafamı karıştırdın.sorun benim eşimde ve ben 5 kere denedim.5.de ımsı kullanıldı am ael degişikligimi yapsam diye düşündüm.yumurta 3 günden sonra gelişim göstermiyor.bizim daha ileri tekniklere ihtiyacımız var.birde mikro tese yapalım dendi olmadı donör önericez artık dedi semra hoca.ben hem bahçecide hemde memorailda denedim ama sonuç hep negatif.şekil bozuklugu sayı yetersizligi ne ararsan var bendede yumurta kapasitesi çok düşük ve artık ilaç kullanmadan naturel denemek istiyorum.benim gibi arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

GÜNAYDIN ARKADAŞIMKAFAN KARIŞMASIN ÇÜNKÜ BENİM EŞİMİNDE AZOOSPERMİA SORUNU VAR VE BEN DrR.EMRE BEYE ÇOK GÜVENİYORUM ......

nihan umarım iyi olur senin için bilmiyorum senin kaçıncı denemen ama malum 5 kere denedim ve aynı sorun oldu.ımsı kullanılması gerekiyor bizim tedavimizde normal sperm bulunamıyor sperm var ama normali yok.benim gibi sorunu olan arkadaşlar yok sanırım kimseler ugramıyormumafoldumben

nihan umarım iyi olur senin için bilmiyorum senin kaçıncı denemen ama malum 5 kere denedim ve aynı sorun oldu.ımsı kullanılması gerekiyor bizim tedavimizde normal sperm bulunamıyor sperm var ama normali yok.benim gibi sorunu olan arkadaşlar yok sanırım kimseler ugramıyormumafoldumben

Arkadaşım benim 2 denem ıms tekniği spermin mik.dahada büyütülüp seçilmesi demek bence eğer embriyolog bu işte çok iyise doğru spermi zaten ayırır ve ayrıca piksi işlemide yapılıyor yine doğru spermi bulmak için valla ben kendimi umut tüp bebek merkezinin ekibine ve doktorum dr. emre beye çok güveniyorum önce allah sonra onlar zaten bu işte kendilerini kanıtlamış bir ekip zaten biliyormusun bilmiyorum ama ekip mustafa beyin ekibi dünyada 5 üniteden biri olarak sıralama yer alıyorlar

Son düzenleme:
merhabalar ,
ben de ekim sonunda yaptım 4. Denememi umut'ta ve inanılmaz memnun kaldım , herkese gözüm kapalı tavsiye ederim . Dr.um levent beydi , inanılmaz pozitif elektrik veriyor insana ..
Her türlü sorunuzu ben de cevaplarım seve seve .
Bugün 10+1iz bebeğimle :nazar:
Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin bebeklerini :saruboceq:

Selmacım sana da tedavinde bol şans diliyorum , allah yardımcın olsun canım şeniz

hayırlı uğurlu olsun ne probleminiz vardı

kızlar merhaba bu siteyi umut tüp bebek merekezinde tedavi görürken tanıştığım bir arkadaşım tavsiye etti..

umut tüp bebek merekzinde tedavi görüp sonuç alan hastalardan biriyim şuan 10 haftalık gebeliğim mevcut doktorum Dr.Enver KURT çok zorlu bir süreçten sonra gebe kalabildim

ALLAH HERKESE HAYIRLI SONUÇLAR NASİP ETSİN................................................

arkadaşlar birçok kez olumsuz sonucunuz varsa bence vakit kaybetmeden genetik test yaptırın. ben 1. tüp bebek denemesinde hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. sağlıksız olma ihtimali şu anda daha yüksek. kendi doktorum sebebi bulunamaz genetik teste gerek yok dedi. ama benim içim rahat olamdığı için başka bir doktora gitmek istedim. oda ENVER KURT. saolsun kendisi bana hemen genetik test yaptırmamı söyledi. ve maalesef sonuç kromozom translokasyonu. zaten eşimin spermleri sorunlu. birde bu çıkınca PGD yaptırmamız gerektiğini anladık. Eğer yaptırmamış olsaydık 2.denemede de hüsrana uğrayabilirdik. Şu anda başka bir yerde yaptırıcaz ama eğer olumsuz olursa umut tüp bebekte denicem şansımı. allah büyük.

Bu nedenle size kesinlikle ama kesinlikle genetik test yaptırmanızı öneriyorum.

arkadaşlar birçok kez olumsuz sonucunuz varsa bence vakit kaybetmeden genetik test yaptırın. ben 1. tüp bebek denemesinde hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. sağlıksız olma ihtimali şu anda daha yüksek. kendi doktorum sebebi bulunamaz genetik teste gerek yok dedi. ama benim içim rahat olamdığı için başka bir doktora gitmek istedim. oda ENVER KURT. saolsun kendisi bana hemen genetik test yaptırmamı söyledi. ve maalesef sonuç kromozom translokasyonu. zaten eşimin spermleri sorunlu. birde bu çıkınca PGD yaptırmamız gerektiğini anladık. Eğer yaptırmamış olsaydık 2.denemede de hüsrana uğrayabilirdik. Şu anda başka bir yerde yaptırıcaz ama eğer olumsuz olursa umut tüp bebekte denicem şansımı. allah büyük.

Bu nedenle size kesinlikle ama kesinlikle genetik test yaptırmanızı öneriyorum.

CADIARZUCADIARZUNEDEN DİREK UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE DEVAM ETMİYORSUNDA ÖNCE BAŞKA YERDE SONUÇ OLUMSUZ OLURSA UMUT ANLAMADIM NEDEN BOŞUNA YIPRANIYORSUN ?:1no2:

CADIARZUCADIARZUNEDEN DİREK UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE DEVAM ETMİYORSUNDA ÖNCE BAŞKA YERDE SONUÇ OLUMSUZ OLURSA UMUT ANLAMADIM NEDEN BOŞUNA YIPRANIYORSUN ?:1no2:

canım çünkü bu işlemi raporlu yaptırıyoruz ilaçlar falan birde doktor kendi doktorum. ona güveniyorum ama eğer olumsuz olursa dışarıdan yaptırmak zorunda kalacağımız için. umut tüp bebek merkezini burda anlatılanlardan biliyorum. ama inşallah gerek kalmaz...

canım çünkü bu işlemi raporlu yaptırıyoruz ilaçlar falan birde doktor kendi doktorum. ona güveniyorum ama eğer olumsuz olursa dışarıdan yaptırmak zorunda kalacağımız için. umut tüp bebek merkezini burda anlatılanlardan biliyorum. ama inşallah gerek kalmaz...

umut tüp bebek merkezinde rapor geçerli bende rapor ile tedavi gördüm ve sadece 804 TL ödedim umarım hayırlı sonuçlar alırsınnnna.s

Umut Alman Hastanesinin uzantisi.Alman Avrupada umut Anadolu yakasinda.Teknoloji olarak ve ilac protokolu olarak ayni seyler kullaniliyor.Ama luks acisindan kiyaslanamaz.Fiyatta Umut Almanin yarisindan aza geliyor.Umutta iki deneme yaptim.Enver Bey harika bir dr.Ama eger problem sperm sayisi sekil bozuklugu ve hareketlilik ise her iki hastanenin de yalnis tercih oldugundan eminim.Bu durumda dogru sperm seciminin yapilabilmesi icin IMCI teknigi kullanan bir yere gitmek lazim.Ama malesef bunu simdi anliyorum.6. denememin sonunda.Bu sozumu yabana atmayin.

hülya merhaba bizdeed sorun şekil bozuklugu %0 bende ımkcs takıgım 4, denemeyi yapıcam ama umutda ımcs yok ama umutu cok istiyorum yeditepemi umutmu arada kaldım
sen hamilemisin 6,denemde

umut ssk ve bağkur ile anlaşmalıymış. özellikle sorduk ama emekli sandığı ile anlaşması yokmuş. biz hepsini birleşti diye biliyoruz sgk diye. ama öyle olmuyormuş işte

kızlar umutu kötüleyemem bende martta 4000 liraya yaptırdım ilaçlar içindeydi ama ilaçları evzaneden aldırıyoruz diyorlardı ama üstünde hep doktor numunesidir satılmaz yazıyodu.benim dok

Ben ilaçlarımı eczanede aldım ama benimle beraber tedavi gören arkadaşıma kalem ilaç veriyorlardı ve öğle birşey yazmıyordu

Son düzenleme:
canım ılaçların dr numunesı olup olmadığı pek onemlı değil. onuctan eczanedende aynı ılacı aynı paraya alıyorsun. ben hizmetten memnunum kalem olarak verdıler puregonu. birinci tedavım tutmazsa ıkıncı tedavım içinde aynı yer tercıhımdır.

Hey arkadaşlar kimse yok mu ?

NERDE UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİ GÖREN ARKADAŞLAR

Back