tebrik ederim canım ne kadarlık ve kaç taneeeeeearkadaşlar bende Umut'u öneririm
benimde ilk denemem ve pozitif (inşallah sonunu getiririm)
doktorum Levent Bey di ama Enver Bey her daim yanımdaydı ikisi de çok iyi doktorlar
sizlere de bol şanslar
arkadaşlar bende Umut'u öneririm
benimde ilk denemem ve pozitif (inşallah sonunu getiririm)
doktorum Levent Bey di ama Enver Bey her daim yanımdaydı ikisi de çok iyi doktorlar
sizlere de bol şanslar
Arkadaşlar merhaba
Umut kızlarından biri olarak Hamiş olarak sorularınıza bende cevap verebilirim.Şu an ilaç dahil uygulama yapıyorlar 4500 tl ama en önemlisi ne kadar ilaç kullanılması gerekiyorsa o kadar kullanıyorlar.Ben düşünülenden fazla ilaç kullandım.Hatta yasemin hanıma gidip ben lacı fazla kullandım ödemem gerekirse ödeyeyim dedim.Kesinlikle böyle bir şey olmaz biz köklü bir kurumuz ağzımızdan bir şey çıkıyorsa sözümüzü tutarız dedi.Çok şaşırdım .Çok şükür şimdi gebeyim.Hepsinin eline sağlık .Çok güven verici bir merkez .Gebe kalmasaydım yine aynı şeyleri söylerdim.Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
ılayda 225 cıdere ne zaman uye oldunuz toplantılara gıttınızmı bende cıder uyesıyım temmuz basında tedavıye baslıyıcam umut tup bebk merkezınde 3950 yaptırıcam cıder uyesıyım dıye sızın cok ıyımıs 3350 rabbım ınsallah hayırlı sonuclar almamızı nasıp eder
arkadaşlar adetle başlayan tedavilerde 4500 sabittir ilaçları fazla kullansanızda fiyat aynıdır fakat uzun protokolse ilaç ve iğneleri hatta ayrıyetten doktorların istediği hormon genetik v.s tahlilleri siz kendi cebinizden ödüyorsunuz yani gerçek tedavi adet6le başlayan tedavi oluyor 4500 tl nin içinde onun dışındakiler doğal olarak sizden çıkıyor mesela ben kendimden örnek vereyim ben şuan 5 aylık hamileyim darısı sizlere inşallah benim zamanımda 4000 tl idi ama ben uzun protokolle tedavi gördüm yani iğne ve ilaçları hatta en başta istenilen tahlilleri (hormon +spermiyogram) bunları cepten ödedim ne zamanki adetle gerçek tedaviye başlıyorsunuz o zaman size denilen 4500 tl içine ait oluyor e2 tahlilleri muayeneler iğneler falan o zaman 5 kuruş ödemiyorsunuz bide en son hamileliğinizi öğrenmek için yaptıracağınız kan tahlililin parasınıda cepten vereceksiniz bana toplamda 4000 tedavi dendi ama yol gidiş geliş falan hariç 5000 e mal oldu sizlerde 5500 ü gözden çıkarmalısınız
yani bu işlerde izlenilen protokolün ve eşlerde olan rahatsızlıkların payı çok büyük eğerki eşiniz azospermli ise o zamanda microtese yapılacak onunda parası cepten olacak ama herşey yolunda ise adet olduğunuzda başladıysanız tedavinize 4500 den 1 lira fazla ödemeyeceksiniz yani uzun lafın kısası en az söylendiği gibi 4500 tl en fazlada 5500 tl ödemiş oluyorsunuzki buda piyasaya göre yine uygun fiyat araştırma yaptıysanız bunu görmüş olmalısınız
umarım yardımcı olabilmişimdir dilerim hepiniz umuttan umudunu alanlardan olursunuz ben ilk denememde aldım alamamış olsaydım bile yine umutta yaptırırdım çünkü ekipten kaynaklanmayacağına adım gibi emindim hamdolsun gerek kalmadı şimdi ikizlerimin yolunu gözlüyorum darısı sizlere inşallah arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?