• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezi'nden pozitif sonuç alanlar, burada buluşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün umuttaydım gene bende... haftasonu yumurta toplama işlemlerim yapılacak ve çok heyecanlıyım...İnşallah hepimiz hayırlı haberler veririz buradan...

Umutta tedaviye yakında başlayacağım,merkezden ayrılırken içimde daha önce olmayan bir huzur vardı...içimden bir ses herşeyin iyi gideceğini söylüyor...
cano 77 sana hangi protokol uygulanıyoor...biraz bilgi verir misin?

kıssslar ben de ctesi kontrole geleceğim Levent Beye .. ayda bir konrole geliyorum kendisine İzmirden .. çok güveniyorum çünkü dr.uma :nazar: bakalım dr.umuz cinsiyetimiz için ne diyecek :asigim:
rekli1 inan aynı şeyi ben her gitmemde yaşardım ve transferim oldu , oradan ayrılırken ağlayacaktım neredeyse ..
çok çokkk iyi bir seçim yapmışsınız umut'a gelerek :lepi:
ben 4. denememi yaptım orada ve şükürler olsun 15+1 hamileyim :CüvCüv::Saruboceq: :nazar:
Allah hepinizin emeğinin karşılığını versin , hayırlısıyla olumlu sonuçlar almanızı nasip etsin (amin) :Saruboceq:

tşk ler star dust ... bugün adetimin n3.günü ve umutta başladım hayırlısıyla ama birazcık üzgünüm biz eşimde varikosel olduğu için gittik nbende hiçbir problem yoktu enver bey bugüğn bana yumurtarezervin az iğne yanında femara adlı birde hap verdi. bu biraz canımı sıktı ninşallah kaliteli ve çok yumurtalarım oluşur benimde...stardust birşey sormak istiyorum cnm sana:eğer yumurta rezervi azsa bu ilaç bir işe yararmı ilk denemede bende nhamile kalırım dimi çok korkuyorum çokta heyecanlıyım.doktor umutlu ama içime bugün kurt düştü ya.hayırlısıyla inşallah turser le birlikte ilk denemede bizde kavuşuruz bebişlerimize...çok sağol cnm şimdiden...

canımcım bugün gördüm mesajını , gecikme için kusura bakma :1hug:
bende de düşük over rezervi tanısı konulmuştu , eşimde de varikosel vardı , hatta ameliyat bile oldu bunun için .. yani durumlarımız ayyyynı sizinle kaydirigubbakcemile5 o yüzden neden sizin de olmasın yerimseniben ilk sefer ikinci sefer orasını Allah bilir , inşallah çok yorulmadan siz ilkinde kucağınıza alır koklarsınız mucizenizi .. korkma canım , femarayı başarılı uygulayan 3-5 merkez v ar yada yok , umut da bunalrın içinde .. hatta ben orada femara uygulanıyor diye gittim ve gerek kalmadı .. ama femara uygulanıp ikizlerini ve oğlunu kucaklayan tanıdığım 3 arkadaşım var başka merkezde denemiş olan .. yani iyi bir protokol femara , çoooooook nadiren olumsuz sonuç alınıyor .. ben o yüzden senin tedavinin hayırlısıyla başarılı geçeceğine inanıyorum , sonra da kutlarız buradan :içelim: kaydirigubbakcemile3

sağol starcığım Allah senin hamileliğinide tamamına erdirir inşallah

aamin canım Şeniz :1hug: inşallah sizlerin güzel haberlerine de biz seviniriz buradan ..:Saruboceq:
hadi bakalım , sayısı artıyor mutlu , umutlu kızların hihoyyyt

Umutta tedaviye yakında başlayacağım,merkezden ayrılırken içimde daha önce olmayan bir huzur vardı...içimden bir ses herşeyin iyi gideceğini söylüyor...
cano 77 sana hangi protokol uygulanıyoor...biraz bilgi verir misin?

aynı durumdayız seninle,,,,,bende çıkarken aşırı bir güven ve rahatlık verdi,,bilmiyorum NEDEN????ki o kadar merkez gezmiş bir insan olarak,,,,,,,,,,içim inanın UMUT doldu,,,bu hafta içinde herhalde ordayım,,regl bekliyorum,,,,,sen ne durumdasın???

arkadaşlar nasip olursa yarın transferim olacak lütfen dualarınızı esirgemeyin umut için dediklerinize sonuna kadar katılıyorum doktorum Enver Beye ve ekibine inanılmaz güveniyorum inşallah Rabbim onları vesile kılarak bizleri bebişlerimize kavuşturur Allah yar vede yardımcımız olsun dilerim hayırlı haberlerle dönerim aranıza

arkadaşlar nasip olursa yarın transferim olacak lütfen dualarınızı esirgemeyin umut için dediklerinize sonuna kadar katılıyorum doktorum Enver Beye ve ekibine inanılmaz güveniyorum inşallah Rabbim onları vesile kılarak bizleri bebişlerimize kavuşturur Allah yar vede yardımcımız olsun dilerim hayırlı haberlerle dönerim aranıza

canım yaaa , inşallah olumlu sonuçlanacak :Saruboceq: ve kutluycaz buradan .. yanılmıyorsam 22 şubatta belli olacak , sayılı gün o kadar çabuk geçiyor ki tabi kendini ilk 3 gün haricinde yatağa bağlamazsan .. tavsiyem transfer sonrası neleri yaptık , neleri yapmadık diye bir topic var burada , onu bulup okuman eğer ilk denemense bu yerimseniben
Allah yardımcınız olsun canım senin ve minik mercimeklerinin :1hug:

Merhaba arkadaşlar sizler umut tüp bebek merkezinde tedavi gördünüz veya görüyosunuz bizde önümüzdeki ay gideceğiz Enver Bey mi Levent Bey mi hangisini tavsiye edersiniz acaba?Bizim durumumuz çok karmaşık eşimde azosperm var ama en son yaptırdığımız testte 80 tane sperm çıkışı gözlendi ama cansız.Canlı sperm çıkışını bekliyeceğiz 3 ay 2 hafta sonra tekrar test yaptıracağız eğer canlı sperm çıkarsa tüp bebek yok çıkmazsa eşime mikrotese uygulanacak sizce tüp bebekte hangi doktoru tercih etmeliyim.Yorumlarınız benim için çok önemli

canım eşine çok geçmiş olsun , inşallah mikroteseye gerek kalmadan normal bir şekilde canlı sperm çıkışı olur . madem 3 ay 2 haftanız varsa bu arada 3 aylık bir keçiboynuzu kürü var , onu da deneseniz , hakikaten işe yarıyor . varikosel olanlarda , sper sayısı az olanlarda , morfoloji sorunu olanlarda bile işe yaramıştı , belki size de yarar , zaten 3 ayınız var bu arada bunu da deneyin yerimseniben
gelelim dr. tavsiyesine .... her iki dr. da çok başarılı , Enver beyin isminin çok duyulmasından ve yanılmıyorsam o merkezin kurucu hekimi olmasından ötürü hasta yükü çok fazla .. çok çok iyi bir dr. olduğunu duyuyorum buradan ve başka sitelerden .. ama en geniş bilgiyi kendi dr.umla verebilirim sanırım , Levent bey ise , yani benim süper dr.um , çok pozitif bir insan , çok net bir dr. , insana güven veriyor , kendisini zannedesinizki dr.dan öte yol arkadaşınız .. siiznle beraber seviniyor yumurta gelişiminize , beraber üzülüyor ikizlerinizden birini kaybettiğinizi duyunca her ne kadar tekiz gebelikten yana olsa da .. bir arkadaşım tedavisini Enver beyle yaptırmış , ikizleri var , bir kaç kere Enver bey olmayınca gebelik takibi için Levent beye gitmiş , şimdi onunla devam ediyormuş , ille Enver bey olsun diye tutturmuyorum , çok memnunum demişti en son ..
her ikisi de süper dr.lar , isterseniz ikisi ile de bir görüşü , sonuçta bu hakkaten hasta-dr. uyum meselesi .. mesela ben ilk 2 tedavimde memorila gittim , eltimin dr.una .. onlar çok iyi anlaşırken ailecek bana her kontrole gittiğimde darallar gelirdi :kızgın:

canım eşine çok geçmiş olsun , inşallah mikroteseye gerek kalmadan normal bir şekilde canlı sperm çıkışı olur . madem 3 ay 2 haftanız varsa bu arada 3 aylık bir keçiboynuzu kürü var , onu da deneseniz , hakikaten işe yarıyor . varikosel olanlarda , sper sayısı az olanlarda , morfoloji sorunu olanlarda bile işe yaramıştı , belki size de yarar , zaten 3 ayınız var bu arada bunu da deneyin yerimseniben
gelelim dr. tavsiyesine .... her iki dr. da çok başarılı , Enver beyin isminin çok duyulmasından ve yanılmıyorsam o merkezin kurucu hekimi olmasından ötürü hasta yükü çok fazla .. çok çok iyi bir dr. olduğunu duyuyorum buradan ve başka sitelerden .. ama en geniş bilgiyi kendi dr.umla verebilirim sanırım , Levent bey ise , yani benim süper dr.um , çok pozitif bir insan , çok net bir dr. , insana güven veriyor , kendisini zannedesinizki dr.dan öte yol arkadaşınız .. siiznle beraber seviniyor yumurta gelişiminize , beraber üzülüyor ikizlerinizden birini kaybettiğinizi duyunca her ne kadar tekiz gebelikten yana olsa da .. bir arkadaşım tedavisini Enver beyle yaptırmış , ikizleri var , bir kaç kere Enver bey olmayınca gebelik takibi için Levent beye gitmiş , şimdi onunla devam ediyormuş , ille Enver bey olsun diye tutturmuyorum , çok memnunum demişti en son ..
her ikisi de süper dr.lar , isterseniz ikisi ile de bir görüşü , sonuçta bu hakkaten hasta-dr. uyum meselesi .. mesela ben ilk 2 tedavimde memorila gittim , eltimin dr.una .. onlar çok iyi anlaşırken ailecek bana her kontrole gittiğimde darallar gelirdi :kızgın:

Yorumların çok teşekkür ederim bana yön gösterdin.Keçiboynuzu kürünü uyguluyoruz 1 ay oldu.2 hafta sonra tekrar test yaptıracağız hayırlısıyla.
Levent bey ile daha önce telefon görüşmelerim oldu kendisinin çok pozitif bir insan olduğunu bende düşünmüştm telefon görüşmesinden sonra.Enver beyi sormam ise seninde değin gibi herkesin tercih etmesinden kaynaklanıyor heralde.Yardımların için çok sağol benim için çok dua edin arkadaşlar ameliyata gerek kalmadan canlı spermlerimiz çıksın.Bu arada tercihim Levent bey olacak gibi ama yinede hayırlısı olsun

umarım hamile haberinide 12 sonra alırız....

arkadaşlar bende umut tüp bebek merkezinde yaptırdım. ilk tüp bebek denememdi .yalnız ben misafir hastaydım .doktorum dışardan bir doktor. ama oradaki ilgiden çok memnun kaldım.ve enver bey saolsun hem yumurta toplama işleminde hem de transferimde doktorumun ve benim yanımızdaydı.çok da ilgili birisi enver bey. sonuç opzitif ve hamileyim .....herkese tavsiye ederim....sevgilerrr

aynı durumdayız seninle,,,,,bende çıkarken aşırı bir güven ve rahatlık verdi,,bilmiyorum NEDEN????ki o kadar merkez gezmiş bir insan olarak,,,,,,,,,,içim inanın UMUT doldu,,,bu hafta içinde herhalde ordayım,,regl bekliyorum,,,,,sen ne durumdasın???

aslında ben sadece haftasonu görüşmeye gittim doktor eşimin sperm ile ilgili kromozom testini istedi...sonuçlar çıksın başlayacağız...bende birde mthfr geni var...(pıhtılaşma eğilimi)
dr.umuz protokol değiştireceğini söyledi ...ve çok mantıklı geldi...kısa protokol yolunda gidersek ki öyle düşünülüyor benim için süper olacak ...çünkü şehirdışındayım ve çalışıyorum...kolay izin alabileceğim bir işim yok...yıllık iznimi kullanacağım o dönemde...
ama sabırsızlıkla tedavi olacağım günü bekliyorum..
aslında bundan önceki olumsuz sonuçlanan 4.tedavimde birdaha tedavi olmayacağım bu sayfa kapandı dedim.. çünkü maddi olarakta resmen göçtük...ama yenilen pehlivan güreşe doymazmış aradan 1 yıl geçti son bir ümit, umut da denemeye karar verdik.

kızlar özellikle de stardust ve turser dilekleriniz için çok tşk ler tursercim inşallah yakında hamilelik haberini duyucaz buradan ve ay sonuda inşallah vbende yazıcam kızlar stardust sağol cnm sanada bilgilerin için.içime su serpildi haftasonu yumurta toplama yapılacak benimde inşallah cnm bizde senin gibi yazarız buraya mutluluğumuzu...Allah seninde tamamına erdiesin inşallah... kızlar kendimle beraber hepinize duacıyım...kendinize iyi bakın...

Yorumların çok teşekkür ederim bana yön gösterdin.Keçiboynuzu kürünü uyguluyoruz 1 ay oldu.2 hafta sonra tekrar test yaptıracağız hayırlısıyla.
Levent bey ile daha önce telefon görüşmelerim oldu kendisinin çok pozitif bir insan olduğunu bende düşünmüştm telefon görüşmesinden sonra.Enver beyi sormam ise seninde değin gibi herkesin tercih etmesinden kaynaklanıyor heralde.Yardımların için çok sağol benim için çok dua edin arkadaşlar ameliyata gerek kalmadan canlı spermlerimiz çıksın.Bu arada tercihim Levent bey olacak gibi ama yinede hayırlısı olsun

aaa bak çok sevindim o kürü uygulamanıza ..
dr.um haaaarika bir insan , öyle olmasa ben kalkıp her ay İzmirden İstanbula gelir miydim yerimseniben
inşallah siz de tanıştığınız da benzer olumlu düşünceler içinde olursunuz ..inşallah umut sizin için de umut olur ..

kızlar özellikle de stardust ve turser dilekleriniz için çok tşk ler tursercim inşallah yakında hamilelik haberini duyucaz buradan ve ay sonuda inşallah vbende yazıcam kızlar stardust sağol cnm sanada bilgilerin için.içime su serpildi haftasonu yumurta toplama yapılacak benimde inşallah cnm bizde senin gibi yazarız buraya mutluluğumuzu...Allah seninde tamamına erdiesin inşallah... kızlar kendimle beraber hepinize duacıyım...kendinize iyi bakın...

canım hadi az kalmışşşşş kaydirigubbakcemile5
ben de h.sonu oradayım , aylık kontrol zamanım geldi de , ctesi 1.30a verdi dr.um randevuyu .. senin heralde pazar günü toplanır yumoşların ??
dualarımız seninle canım , inşallah dolu dolu çıkacaksın oradan :Saruboceq:

star dust canım Allah bir seste kurtarsın ssağsalim kucağına almak nasip olsun inşallah

benimde bugün transferim gerçekleşti hamdolsun şimdi bekleme aşamasına geçiyorum 3 gün dinleneceğim ama devamlı sırt üstü yatamam ben oturarak geçiriyorum ağır iş yapmaktanda kaçınıyorum bir mahsuru olacağını sanmıyorum hayırlısı bakalım dilerim dediğiniz gibi 12 gün sonra hamileyim haberini vermek nasip olur inşallah bu arada tahminin doğru 22 si test günüm:)

cano sende sonlara gelmişsin Allah yardımcın olsun dilerim hepimiz hamiş kalırız inşallah Mevlam ol derde bizlerde oluruz taktir meselesi umutta vesilemiz olur inşallah

aslında ben sadece haftasonu görüşmeye gittim doktor eşimin sperm ile ilgili kromozom testini istedi...sonuçlar çıksın başlayacağız...bende birde mthfr geni var...(pıhtılaşma eğilimi)
dr.umuz protokol değiştireceğini söyledi ...ve çok mantıklı geldi...kısa protokol yolunda gidersek ki öyle düşünülüyor benim için süper olacak ...çünkü şehirdışındayım ve çalışıyorum...kolay izin alabileceğim bir işim yok...yıllık iznimi kullanacağım o dönemde...
ama sabırsızlıkla tedavi olacağım günü bekliyorum..
aslında bundan önceki olumsuz sonuçlanan 4.tedavimde birdaha tedavi olmayacağım bu sayfa kapandı dedim.. çünkü maddi olarakta resmen göçtük...ama yenilen pehlivan güreşe doymazmış aradan 1 yıl geçti son bir ümit, umut da denemeye karar verdik.

merhaba renkli1,,,,,,canım benim eşimdende kromozom testi istendi yaptırdık sonuç 13 şubatta çıkıcak,,,,benimde regl'im eli kulağında heran bekliyorum,2 veya 3 günü istanbuldayım ve başlıyoruz,OLSUN hayırlısı olsun,,,bende heyecan yapmaya başladım ve ben 5 aydır merkez araştırmasındaydım ne kadar gerildiğimi kelimelerle anlatamam şaşkınlıklar içerisinde kaldım,,,ama en sonunda UMUT ta karar kıldım,,,,doğru karar,,,,,,,,,
daha önce nerelerde yaptırmıştın???????sevgiler

Back