- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi EU3
star dust canım Allah bir seste kurtarsın ssağsalim kucağına almak nasip olsun inşallah
benimde bugün transferim gerçekleşti hamdolsun şimdi bekleme aşamasına geçiyorum 3 gün dinleneceğim ama devamlı sırt üstü yatamam ben oturarak geçiriyorum ağır iş yapmaktanda kaçınıyorum bir mahsuru olacağını sanmıyorum hayırlısı bakalım dilerim dediğiniz gibi 12 gün sonra hamileyim haberini vermek nasip olur inşallah bu arada tahminin doğru 22 si test günüm:)
Aaaamin canım , hepimizi ve inşallah aynı duayı ben de senin için dilerim buradan yerimseniben
yatma tabi balanma sakın yatağa , yoksa gün geçmez .. ama ilk üç gün illaki uzanmaya çalış , uzun otur , arada bir otur , kalk gezin .. onun dışında yemek yapayım , ütü-temizlik yapayım, bulaşık yıkayayım , merdivenden aşağı yukarı inip çıkayım , raflara uzanayım felan , bunların heppppppppsi yasak 3 gün sengözlerimebaksanab
sıvı şeyler tüket , bol su iç , ananas ye , %100 olan meyve suları var dimeste felan , ondan al iç , acı-ekşi, maydanozdan , taze naneden uzak dur .. ilişki yok zaten
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
çorba , sebze yemeklerini tercih etki tuvalete çıkmakta zorlanma .. taze balık yiyemezsen de gün aşırı küçük bir kutu ton balığı ye bir öğününde ..
herşey gönlünce olur ve hayırlısıyla olumlu olur sonucun inşallah :Saruboceq: