• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezi'nden pozitif sonuç alanlar, burada buluşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
star dust canım Allah bir seste kurtarsın ssağsalim kucağına almak nasip olsun inşallah

benimde bugün transferim gerçekleşti hamdolsun şimdi bekleme aşamasına geçiyorum 3 gün dinleneceğim ama devamlı sırt üstü yatamam ben oturarak geçiriyorum ağır iş yapmaktanda kaçınıyorum bir mahsuru olacağını sanmıyorum hayırlısı bakalım dilerim dediğiniz gibi 12 gün sonra hamileyim haberini vermek nasip olur inşallah bu arada tahminin doğru 22 si test günüm:)

Aaaamin canım , hepimizi ve inşallah aynı duayı ben de senin için dilerim buradan yerimseniben
yatma tabi balanma sakın yatağa , yoksa gün geçmez .. ama ilk üç gün illaki uzanmaya çalış , uzun otur , arada bir otur , kalk gezin .. onun dışında yemek yapayım , ütü-temizlik yapayım, bulaşık yıkayayım , merdivenden aşağı yukarı inip çıkayım , raflara uzanayım felan , bunların heppppppppsi yasak 3 gün sengözlerimebaksanab
sıvı şeyler tüket , bol su iç , ananas ye , %100 olan meyve suları var dimeste felan , ondan al iç , acı-ekşi, maydanozdan , taze naneden uzak dur .. ilişki yok zaten :utangac:
çorba , sebze yemeklerini tercih etki tuvalete çıkmakta zorlanma .. taze balık yiyemezsen de gün aşırı küçük bir kutu ton balığı ye bir öğününde ..
herşey gönlünce olur ve hayırlısıyla olumlu olur sonucun inşallah :Saruboceq:

CANO 77 ve TURSER umarım herşey yolunda gider...bence sonuçlarınızı pozitif olacak....

merhaba renkli1,,,,,,canım benim eşimdende kromozom testi istendi yaptırdık sonuç 13 şubatta çıkıcak,,,,benimde regl'im eli kulağında heran bekliyorum,2 veya 3 günü istanbuldayım ve başlıyoruz,OLSUN hayırlısı olsun,,,bende heyecan yapmaya başladım ve ben 5 aydır merkez araştırmasındaydım ne kadar gerildiğimi kelimelerle anlatamam şaşkınlıklar içerisinde kaldım,,,ama en sonunda UMUT ta karar kıldım,,,,doğru karar,,,,,,,,,
daha önce nerelerde yaptırmıştın???????sevgiler

monetacım ben daha önce 3 kez amerikan hastanesinde yaptırdım ve birkezde mayada yaptırdım.2 adet düşüğüm var...bu benim 5.denemem olacak zaten 5 yıllık evliyim ...
seninde kısa protokol mü olacak...

star dust canım tavsiyelerin için çok sağol arkadaşım

renkli canım dilerim sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun hepberaber burda bugünleri yad ederiz hakkımızda hayırlısı neyse Mevlam onu nasip etsin arkadaşım

monetacım ben daha önce 3 kez amerikan hastanesinde yaptırdım ve birkezde mayada yaptırdım.2 adet düşüğüm var...bu benim 5.denemem olacak zaten 5 yıllık evliyim ...
seninde kısa protokol mü olacak...

bende ilk başkent te yaptırmıştım 3 sene ara şimdi bu ikinci olacak hayırlısıyla,,,,,ankara araştırmalarımdan sonra istanbul umutta karar kıldım,,,,canım benim herhalde uzun protokol herhalde,,,,,tam bilmiyorum ama,,,,,,dr un söylediği öyle aklımda kaldı biz birkez görüştük ve muayene oldum,,bu gidişimle başlayacağım,,,sen ne zaman başlıyorsun??

arkadalar merhabaaa bende hamişim,,Allaha çok şükür
ama bişey sorucam benim dr.enver beydi ama gebelik takiplerini leventbey yapıyomuş,,
siz nasıl yaptınız özellikle sona yaklaşanlar doğum ve hastane konusunda ne yapıyosunuz ben aslında enver beyde devam etmek istiyorum

Merhaba arkadaşlar ben de umutta tedaviye başladım regli günümü bekliyorum herkese iyi şanslar.hamile olanları tebrik ediyorum

arkadalar merhabaaa bende hamişim,,Allaha çok şükür
ama bişey sorucam benim dr.enver beydi ama gebelik takiplerini leventbey yapıyomuş,,
siz nasıl yaptınız özellikle sona yaklaşanlar doğum ve hastane konusunda ne yapıyosunuz ben aslında enver beyde devam etmek istiyorum

tebrikler :nazar:
umarım sorunsuz bir hamilelik süreci geçirip sağlıcakla kucağınıza alırsınız minik-ler-inizi :Saruboceq:
benim tedavimi levent bey yaptı .. tam tedaviye başlayacağımız sıralarda İzmire taşındık acilen eşimin iş değişikliği nedeniyle .. İzmirde tüp bebek merkezi mi yok , ben yine geldim İst.a ve Levent beyle yol aldım ...
şükür 4. denememde hamileyim :Saruboceq::CüvCüv:
İzmirde bir tüp bebek merkezinde 2 haftada bir gittiğim takibimi yapan dr.um var ki o da Enver beyin tavsiyesidir , ama ben yine de ayda 1 Levent beye geliyorum , taaa İzmirden , düşünün yerimseniben
yine Enver beyde tedavi olup , Enver bey olmadığı için takibini Levent beyde yaptırıp ondan çok memnun kalan ve takibimi ille de Enver bey yapsın diye tutturmayan bir arkadaşım da var buradan tanıdığım yerimseniben
bence dünya iyisidir Levent bey , çok olumlu bir dr ... sizinle sevinip sizinle üzülen bir insan herşeyden öte .. tanıştığınız zaman siz de benimle aynı fikirde olacaksınız , umuyorum ..
tekrar kocaman tebrikler :lepi:

bebitocum tebrikler Allah tamamına erdirsin

doktor konusunda Enver Beyde Levent Beyde işinin uzmanı ikisinede gönül rahatllığıyla gidebilirsiniz arkadaşlar

inşallah tursercim bende haklısın sonlara geldikçe içime daha fazla heyecan basıyor zaten normalde çok hareketli ve heyecanlı bir yapım var enver bey e 2 gün önce bu tedavi bitene kadar panik atak olacağım galiba bilde deim cnm...o kadar yani...inşallah bizde buradan güzel haberlerimizi yazarız cnm... ilk senin transferin yapıldı inşallah bize buradan güzel haberler yazacaksın ve inşallahta arkandan ben cnm..Allah bizimde herkesinde yüzünü güldürsün inşallah...sevgiyle kal cnm...

tursercim bol bol dinlen cnm kendine iyibak bu süre içerisinde...ikinize de çok tşkler turser ve star dust..pazar sabahı benimde yumurtalarım toplanacak ama sadece 8 yumurtam var kızlar inşallah hepsi kalitelidir ve döllenirler..banada dua edin kızlar dualarım sizlerle... renkli çok tşk ler cnm sanada dileklerin için inşallah sorunsuz bir tedavi atlatırsın sende..kendinize iyi bakın kızlar...

tursercim bol bol dinlen cnm kendine iyibak bu süre içerisinde...ikinize de çok tşkler turser ve star dust..pazar sabahı benimde yumurtalarım toplanacak ama sadece 8 yumurtam var kızlar inşallah hepsi kalitelidir ve döllenirler..banada dua edin kızlar dualarım sizlerle... renkli çok tşk ler cnm sanada dileklerin için inşallah sorunsuz bir tedavi atlatırsın sende..kendinize iyi bakın kızlar...

canım Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
8 yumurta iyi bir sayı , inşallah kaliteleri de iyidir , güzel güzel döllenir ve çokkkkkk kaliteli embriyolar olarak sana dönerler kaydirigubbakcemile5
herşey çok güzel olacak :1hug:

cano canım benim sakin olmaya çalış inan bana önemli olan sayıdan çok kalite inşallah seninkilerin hepsi güzel güzel döllenir ve star dust unda dediği gibi embriyo olarak sana geri dönerr

Rüyaaa kız ben zaten yatamadımki doğru düzgün hep ayaktayım yatmayı beceremedim bacım:)) şimdide baktım diğer tarafta ses seda yokki:((

hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar ben bütün tedavideki arkadalşlar içinde dua ediyorum

merhaba turser kız ne dolanıp duruyon. umutu bırakıp buralara atlıyon seni gidikaydirigubbakcemile
ben umuttan zehra bu arada.
bu siteye hep giriyorum ama hiç yazmıyorum. bak sana laf atmak için geldim.

Rüyayla anlaştınızmı siz ne :)))) oda geldide :))) anam yoksunuz ne yapayım bende burdaki arkadaşlarımla koklaşıyorum :)))

takılıyorum kız cici anne adayı

kız bizimkiler içerde ne yapıyor dersin :))) neyseki yatçaz kalkcaz yatçaz kalkcaz geçecek :)))

merhaba rüya meleğim..bende enver beyin hastasıyım.sende öleymişsin heralde.bir zamanlar forumda yazmıştın.gide gele artık tanıdık olduk gibi.ben enver beye kadınlar klübünden bahsetmiştim.hatta rüya derseniz o tanır demiştin sen.bende sormuştum evet hatırladı seni.benimde 7 şubatta yumoşlarım toplandı.34 ad.sonra 20 ad.yumoş işleme alındı.20 yumoştan 14 tanesi döllendi.14 ad.yumoşta 4 ad.blastokist evresinde donduruldu.2+2 olarak 5.gün.2 ad.te 6.gün blastokist evresinde donduruldu.nisanda inşallah transferim var.ben ilaçlara fazla cvp verdiğim için rahatsızlandım biraz.bu yüzden sevgili doktorum dondurmaya karar verdi.çok iyi bir merkez herkese tavsiye ederim.

özgeciğim ben yumurta toplama işleminde sol yatakta yatan kişiyim adını bile hatırlıyorum ama burda dile getirmeyeceğim senin adına o zamanda çok üzülmüştüm hatta banada aynısı olacak diye korkmuştum çünkü kendimizi o kadar adapte etmiştikki yaşadığın durum benide çok üzmüştü ama inan herşeyde bir hayır vardır bak blastokist embriyon varmış bu şansının çok ama çok olduğunu gösteriyor hatta ikinci denemeyi bile yapabilirsin tutmaması durumunda ki bence ikinciye bile gerek kalmayacak bak Allahın izniyle göreceksin nisanda hamiş olacaksın inşallah

sen nasıl oldun şimdi daha iyisindir umarım benimde doktorum Enver Bey şiddetle bende tavsiye ediyorum herkese

Back