- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Melegimm_2
- #1.281
Haber ber cnm banada hakkımızdanhayırlısıHeyecan var korkum geçti canm ultrasonu bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber ber cnm banada hakkımızdanhayırlısıHeyecan var korkum geçti canm ultrasonu bekliyorum
Veririm canım inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinHaber ber cnm banada hakkımızdanhayırlısı
Bişey yapmadım ki bende aynı yolda yarım da olsa yürümeye çalıştım duyguları yaşadım tattım hisettim hele o korkuyu çok iyi bilirim...İnşallah canm yaa :) çok destek oldun bana sağol :)
Pazartesi gününe kadar düşünmemeye çalışıcam ultrasondada inşallah sonuç güzel olurBişey yapmadım ki bende aynı yolda yarım da olsa yürümeye çalıştım duyguları yaşadım tattım hisettim hele o korkuyu çok iyi bilirim...
Gönlünü ferah tut tabi ki dikkat et kolla kendini kontrollerini es geçme ama hayallerinizde korkuyla karartma :))
Aynen dinlen iş yapma diyolar dayanamıyorum dağınıklığa tahammül edemiyorum illaki toparlamak istiyorum boş duramıyorm. Tabiki canm çok sevinirim :) seni dinliyorum? ?
Bence acilden gidip kan vermelisinKızlar benim adetim 6 gün gecikti bugün idrar testi yaptım ilk yaptığımda pozitif çıktı sonra kayboldu bir daha yaptım negatif çıktı kasıklarım adet tarihimden bir gün önceağrımaya başladı olucam zannettim gelen giden yoktu adet günümde de öyleydi yine gelen giden yok arada akıntım oluyor bazen su gibi bazen beyaz kıvamlı göğüslerimhassaslaştı onun dışında hiçbir belirtim yok sizce beklemeli miyim geç döllenme mi olmuştur
Evet biliyorum ama negatif olur diye korkuyorum hala olmadım adet eşim de gidelim pazartesi diyor bakalımBence acilden gidip kan vermelisin
Hiç merak etme bence herşey yolunda kan vermeye gerek yok bence pazartesi gidip direk keseyi gördüğünde kana gerek kalmaksızın zaten:)Pazartesi gününe kadar düşünmemeye çalışıcam ultrasondada inşallah sonuç güzel olur![]()
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşim❤Evet biliyorum ama negatif olur diye korkuyorum hala olmadım adet eşim de gidelim pazartesi diyor bakalım
İnşallah çok teşekkür ederim içim öyle hoş oldu ki yazdığını okuduğumda allah isteyen herkese nasip etsin desteğin için teşekkür ederim tekrardanHiç merak etme bence herşey yolunda kan vermeye gerek yok bence pazartesi gidip direk keseyi gördüğünde kana gerek kalmaksızın zaten:)
Inşallah canm :) 2 düşüğüm var ya bi türlü rahat olamıyorumHiç merak etme bence herşey yolunda kan vermeye gerek yok bence pazartesi gidip direk keseyi gördüğünde kana gerek kalmaksızın zaten:)
Sağol canm bakıcam :)Op. Dr. Banu Çiftçi Hamilelik çok güzel bir program cnm
Kafana takılıyorsa bı baktır canım, ama bence yumurtlamadan kaynaklaniyordur, farklilik var ise belki bisylerin habercisidir:) ay hadi insallahKızlar hepimiz yasiyoruzdur adet öncesi gögüs hassasiyeto. Benim genelde 1 hafta onceden baslr adet olunca gecer. Ki evlendim evleneli adet icin degil gebelik icin istemistim o agriyi. Adetim bitti sunda yumurtlama dönemimdeyim ve gene basladi gögus hassasiyeti. Ucunda oluyo. Acaba hormonal bi dengesizlik var ve ondan mi gebe kalamiyorum. Kafamda deli sorular![]()
Carsamba gününe randevu aldım doktora gidiyorum canım. Varsa biseyim erkenden cikması en iyisi. Her görende aynı soru eee varmı bebek. Hayirlisi diyorum nasip diyorum ama gel bide içime sorKafana takılıyorsa bı baktır canım, ama bence yumurtlamadan kaynaklaniyordur, farklilik var ise belki bisylerin habercisidir:) ay hadi insallah
Kızlar bu ovulasyon testine ne zman başlayayim sizce ??İnşallah herşey yolunda ilerler canım saglikla gelsin meleklerimız❤
Canımm sabah ve akşam bulantılarım oluyor bazende gece yatarken ama sabah yoğunlukta tabi, halsizlik bitkinlik uyku hali bel ağrısı arada baş ağrısı var. Ama hepsine hamd olsun ben halimden memnunum kalp atışlarını duydum doktor kesesi suyu herşeyi iyi dedi şükürler olsun Rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin inşallahHtcengn
@turuncu_girl
dlkkydlntpl
Kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikleriniz bulantı aserme falan oluyormu
Herkese öyle güzel pozitifsin ki hayranım sana :))Hakkında hayırlısı olsun arkadaşim❤
Canım nasılsın ne yaptın bana da haber ver güzel haberlerini olur mu :)Sağol canm bakıcam :)
Keseyi gördük canm 11mm kese bebiş daha görünmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışı için herşey yolunda dedi bebiş 5+6 sat 6 haftalık 1 gün geriden geliyo hayırlısı bakalım. :) Sen nasılsın nasıl oldunCanım nasılsın ne yaptın bana da haber ver güzel haberlerini olur mu :)