Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

İnşallah canm yaa :) çok destek oldun bana sağol :)
Bişey yapmadım ki bende aynı yolda yarım da olsa yürümeye çalıştım duyguları yaşadım tattım hisettim hele o korkuyu çok iyi bilirim...
Gönlünü ferah tut tabi ki dikkat et kolla kendini kontrollerini es geçme ama hayallerinizde korkuyla karartma :))

Bişey yapmadım ki bende aynı yolda yarım da olsa yürümeye çalıştım duyguları yaşadım tattım hisettim hele o korkuyu çok iyi bilirim...
Gönlünü ferah tut tabi ki dikkat et kolla kendini kontrollerini es geçme ama hayallerinizde korkuyla karartma :))
Pazartesi gününe kadar düşünmemeye çalışıcam ultrasondada inşallah sonuç güzel olur :(

Aynen dinlen iş yapma diyolar dayanamıyorum dağınıklığa tahammül edemiyorum illaki toparlamak istiyorum boş duramıyorm. Tabiki canm çok sevinirim :) seni dinliyorum? ?

Op. Dr. Banu Çiftçi Hamilelik çok güzel bir program cnm

Kızlar benim adetim 6 gün gecikti bugün idrar testi yaptım ilk yaptığımda pozitif çıktı sonra kayboldu bir daha yaptım negatif çıktı kasıklarım adet tarihimden bir gün önceağrımaya başladı olucam zannettim gelen giden yoktu adet günümde de öyleydi yine gelen giden yok arada akıntım oluyor bazen su gibi bazen beyaz kıvamlı göğüslerimhassaslaştı onun dışında hiçbir belirtim yok sizce beklemeli miyim geç döllenme mi olmuştur
Bence acilden gidip kan vermelisin

Hiç merak etme bence herşey yolunda kan vermeye gerek yok bence pazartesi gidip direk keseyi gördüğünde kana gerek kalmaksızın zaten:)
İnşallah çok teşekkür ederim içim öyle hoş oldu ki yazdığını okuduğumda allah isteyen herkese nasip etsin desteğin için teşekkür ederim tekrardan ☺️

Kızlar hepimiz yasiyoruzdur adet öncesi gögüs hassasiyeto. Benim genelde 1 hafta onceden baslr adet olunca gecer. Ki evlendim evleneli adet icin degil gebelik icin istemistim o agriyi. Adetim bitti sunda yumurtlama dönemimdeyim ve gene basladi gögus hassasiyeti. Ucunda oluyo. Acaba hormonal bi dengesizlik var ve ondan mi gebe kalamiyorum. Kafamda deli sorular :110:

Kızlar hepimiz yasiyoruzdur adet öncesi gögüs hassasiyeto. Benim genelde 1 hafta onceden baslr adet olunca gecer. Ki evlendim evleneli adet icin degil gebelik icin istemistim o agriyi. Adetim bitti sunda yumurtlama dönemimdeyim ve gene basladi gögus hassasiyeti. Ucunda oluyo. Acaba hormonal bi dengesizlik var ve ondan mi gebe kalamiyorum. Kafamda deli sorular :110:
Kafana takılıyorsa bı baktır canım, ama bence yumurtlamadan kaynaklaniyordur, farklilik var ise belki bisylerin habercisidir:) ay hadi insallah

Kafana takılıyorsa bı baktır canım, ama bence yumurtlamadan kaynaklaniyordur, farklilik var ise belki bisylerin habercisidir:) ay hadi insallah
Carsamba gününe randevu aldım doktora gidiyorum canım. Varsa biseyim erkenden cikması en iyisi. Her görende aynı soru eee varmı bebek. Hayirlisi diyorum nasip diyorum ama gel bide içime sor :KK43:

Htcengn Htcengn
@turuncu_girl
dlkkydlntpl dlkkydlntpl

Kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikleriniz bulantı aserme falan oluyormu
Canımm sabah ve akşam bulantılarım oluyor bazende gece yatarken ama sabah yoğunlukta tabi, halsizlik bitkinlik uyku hali bel ağrısı arada baş ağrısı var. Ama hepsine hamd olsun ben halimden memnunum kalp atışlarını duydum doktor kesesi suyu herşeyi iyi dedi şükürler olsun Rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin inşallah :KK200::anneadayı::KK36::dua:

Canım nasılsın ne yaptın bana da haber ver güzel haberlerini olur mu :)
Keseyi gördük canm 11mm kese bebiş daha görünmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışı için herşey yolunda dedi bebiş 5+6 sat 6 haftalık 1 gün geriden geliyo hayırlısı bakalım. :) Sen nasılsın nasıl oldun

Back