- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
- #1.261
İnşallah herşey yolunda ilerler canım saglikla gelsin meleklerimız❤Canım bnm daha bulantılarım başlamadı çok şükür.
Kanamam olmasında bulantıya razıyım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah herşey yolunda ilerler canım saglikla gelsin meleklerimız❤Canım bnm daha bulantılarım başlamadı çok şükür.
Kanamam olmasında bulantıya razıyım ben
Haklısın canm değeri görünce bi fena oldum aklım gitti birançok şükür şimdi iyiyim
Allahim korkutmasin.
Ay varya acayip basım donuyor benim ya akşam duş aldim sıcak su başımdan asaga akarken az daha dusecek gibi oldum![]()
Galiba fazla yormamak lazim kendimizi bende ayni hiç oturamiyorumkii,kiziyorlar bana yapma etme diye ama olmuyor malesef bide titiz olunca hiç dayanamiyorummBenim bugün baş dönmelerim oldu yoruldum biraz misafirim vardı ayakta çok kaldım ondan diye düşünüyorum. Dikkat et canım tek kalmamaya çalış
Bas dpnmeso degılde buata dengesızlık oluyo hafıf kasık batmam gectı ahrı kaldı adet olcakmıs gıbı agrım oluyo mıdede sureklı gaz sıskonlık sankı şişmiş gibi duyuıyo mıdeCanım benim bı dur sakın ol tabikide labaratuvardan kaynaklidir o, ayrica maşallah gayette güzel degerin hiç dert edipte bebisini üzme ❤
Maşallah kuzucuga bende haftaya gidicem kalbini dinlemek icin❤ baş donmem çok oluyor benim ya bide kasiklarimda arada batma oluyor sende oluyormu böyle
Ay hadi inşallah canım belki malum olmuştur güzel haberlerini bekliyorum:)
Aminnnn....Mrb canim hosgeldin aramiza inşallah güzel haberlerini aliriz![]()
Ben ıkı kere artıs oldmu dıye baktrdm hıc okdr yuksek degere baktırmadm daha dusuktu alaalla sen bıdaha yaptır aralarında ıkıhun mu var degerlerıMalesef değerim 2 katına çıkmamış şuan çok kötüyüm 4820 den 6639 olmuş. İlki hastane 2. Sağlık ocağı ondan mı böyle çıktı acaba![]()
Melegimm_2
Galiba fazla yormamak lazim kendimizi bende ayni hiç oturamiyorumkii,kiziyorlar bana yapma etme diye ama olmuyor malesef bide titiz olunca hiç dayanamiyorumm(
AA canım bide sana hamilelik takibi için bı oneride bulunayim istermisn,bugün Ekim annelerinde bı arkadaş tavsiye etmis bayildimm saatlerdir onu inceliyorum
Bebisinin ne kadar oldugu nasıl gelistigi beslenme tablosu yasak seyler ve bı dünya bilgi.. çok begendim
2 gün var ama değer 6. Haftaya kadar 2 kat artarmış sonra 3 4 günde 2 katı çıkarmış hızı yavaşlarmış benimde 7. Haftaya giricem 2 gün sonra ondan değerin yavaşlamıştr dediler bide hastane daha hassas ölçüyomş sağlık ocağı daha farklı ondan bu fark olabilir dedi dr.Ben ıkı kere artıs oldmu dıye baktrdm hıc okdr yuksek degere baktırmadm daha dusuktu alaalla sen bıdaha yaptır aralarında ıkıhun mu var degerlerı
Bak en yakın bu işle uğraşan ben oldum...arkadaşım hiç birşey yok değerinde hem farklı yerler farklı sonuçlar verir hemde her insan bünyesi farklı 2 katı gözüksene şart değil %60 gibi bir rakam sen sıkılma boşver :) ayrıca gerçekten farklılık acayip oluyormuş. O yüzden hep aynı yerde baktırın diyorlar sen sakin ol sıkıntı yok :)))2 gün var ama değer 6. Haftaya kadar 2 kat artarmış sonra 3 4 günde 2 katı çıkarmış hızı yavaşlarmış benimde 7. Haftaya giricem 2 gün sonra ondan değerin yavaşlamıştr dediler bide hastane daha hassas ölçüyomş sağlık ocağı daha farklı ondan bu fark olabilir dedi dr.
İnşallah herşey yolunda ilerler canım saglikla gelsin meleklerimız❤
Olabılır ama sen her ıhtımale karsı tedbırlı ol dıs gebelık falan allah korusun gene kotu dusunme o ıhtımal netlesıp kese gorunene kdr sureklı gıt allah korusun cnm ama farklı olmus olabılır ıkı yerde aynı yerde olctur2 gün var ama değer 6. Haftaya kadar 2 kat artarmış sonra 3 4 günde 2 katı çıkarmış hızı yavaşlarmış benimde 7. Haftaya giricem 2 gün sonra ondan değerin yavaşlamıştr dediler bide hastane daha hassas ölçüyomş sağlık ocağı daha farklı ondan bu fark olabilir dedi dr.
Hosbulduk canimCanım benim bı dur sakın ol tabikide labaratuvardan kaynaklidir o, ayrica maşallah gayette güzel degerin hiç dert edipte bebisini üzme ❤
Maşallah kuzucuga bende haftaya gidicem kalbini dinlemek icin❤ baş donmem çok oluyor benim ya bide kasiklarimda arada batma oluyor sende oluyormu böyle
Ay hadi inşallah canım belki malum olmuştur güzel haberlerini bekliyorum:)
Aminnnn....Mrb canim hosgeldin aramiza inşallah güzel haberlerini aliriz![]()
Dış gebelik ihtimali yok canm dış gebelik bu kadar yükselmiyormuş. Dr 7000 olmuş nerdeyse hiç korkma sağlıklı bi gebelik bu inşallah böyle devam eder dedi. Ben pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum içim rahat etsin diye ultrason da da görürsem daha rahatlıcam inşallahOlabılır ama sen her ıhtımale karsı tedbırlı ol dıs gebelık falan allah korusun gene kotu dusunme o ıhtımal netlesıp kese gorunene kdr sureklı gıt allah korusun cnm ama farklı olmus olabılır ıkı yerde aynı yerde olctur
Bak en yakın bu işle uğraşan ben oldum...arkadaşım hiç birşey yok değerinde hem farklı yerler farklı sonuçlar verir hemde her insan bünyesi farklı 2 katı gözüksene şart değil %60 gibi bir rakam sen sıkılma boşver :) ayrıca gerçekten farklılık acayip oluyormuş. O yüzden hep aynı yerde baktırın diyorlar sen sakin ol sıkıntı yok :)))
Dış gebelik ihtimali yok canm dış gebelik bu kadar yükselmiyormuş. Dr 7000 olmuş nerdeyse hiç korkma sağlıklı bi gebelik bu inşallah böyle devam eder dedi. Ben pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum içim rahat etsin diye ultrason da da görürsem daha rahatlıcam inşallah
Heyecan var korkum geçti canm ultrasonu bekliyorumOzaman hıc korkma cnm
Kan testi yaptır bence kesin sonucu alırsın ona göre ilelerlersin hem hemde kendini sıkmazssın ayrıca destek gerekli olur bişey olur o yüzden bir kan ver istersen ..Kızlar benim adetim 6 gün gecikti bugün idrar testi yaptım ilk yaptığımda pozitif çıktı sonra kayboldu bir daha yaptım negatif çıktı kasıklarım adet tarihimden bir gün önceağrımaya başladı olucam zannettim gelen giden yoktu adet günümde de öyleydi yine gelen giden yok arada akıntım oluyor bazen su gibi bazen beyaz kıvamlı göğüslerimhassaslaştı onun dışında hiçbir belirtim yok sizce beklemeli miyim geç döllenme mi olmuştur
Hayırlısıyla görürsün inşallah arkadaşım sen gönlünü ferah tut :))Heyecan var korkum geçti canm ultrasonu bekliyorum
İnşallah canm yaa :) çok destek oldun bana sağol :)Hayırlısıyla görürsün inşallah arkadaşım sen gönlünü ferah tut :))