Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Benim randevum 15 martta canım bel ağrısı ve halsizlik dışında bir belirtim yok daha :) sen nasılsın, senin nasıl gidiyor
Benim mide bulantısı başladı herşeyde bulanıyo istifra olmadı çok şükür ama yediğim herşey rahatsiz etmeye başladı bide halsizim sürekli uyur oldum. Benimde randevu 13 mart hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler alırız :)

Kızlar ben anlamıyorum. Diyolar ki yerleşme ilişkiden 7-10 gün sonra olur. Yerleşme olduktan sonra önce kana sonra idrara geçer. O Zaman bu erken gebelik testleri nasıl doğru olabilir ki? Haksız mıyım

Canımm sabah ve akşam bulantılarım oluyor bazende gece yatarken ama sabah yoğunlukta tabi, halsizlik bitkinlik uyku hali bel ağrısı arada baş ağrısı var. Ama hepsine hamd olsun ben halimden memnunum kalp atışlarını duydum doktor kesesi suyu herşeyi iyi dedi şükürler olsun Rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin inşallah :KK200::anneadayı::KK36::dua:
Çok sewindim canım saglikla alırsın inşallah bebisini kucağına❤

Batim gecsin canım da kesinlessin insaalh. Eger ki hamileysem kesinlikle tek belirti gogus sizisi. Öyle boyle değil baya dayanilmicak bi sızı
Benimde en belirgin özellik olarak göğüs sizisiydi tabi agrilar akıntı vs..

İdare ediyorum canım ya bulantilar geldi fena yapıyor beni çok halsizim sürekli uyumak istiyorum falan..sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Bende aynıyım valla midem bulanıyo sürekli sabah bulantım yok günün herhangi bi saatinde başlıyo. Bende sürekli uyumak istiyorum hep yorgunum. Randevun ne zaman hayırlısıyla.

Bende aynıyım valla midem bulanıyo sürekli sabah bulantım yok günün herhangi bi saatinde başlıyo. Bende sürekli uyumak istiyorum hep yorgunum. Randevun ne zaman hayırlısıyla.
Benimde sabahlari acayip bulantı oluyor. Perşembe gidicem kuzum kalp atisini dinlemek için❤❤❤

Sen ne zaman gidiceksin

batım 7-8 mart kızlar. bu kadar erken umudumu kaybetmemeye karar verdim salak bi test yüzünden. 21'i yumurtlama günümdü. 2-3 günde döllenme olsa, 6-7 günde yerleşme olsa daha kan idrara geçmesine imkan yok. çıkanların nasıl çıkıyo anlamıyorum :) en iyisi beklemek, nolur dua edin benim için kızlar. bu bel ağrılarım, bacak çekmelerimin nedeni güzel olsun :(

batım 7-8 mart kızlar. bu kadar erken umudumu kaybetmemeye karar verdim salak bi test yüzünden. 21'i yumurtlama günümdü. 2-3 günde döllenme olsa, 6-7 günde yerleşme olsa daha kan idrara geçmesine imkan yok. çıkanların nasıl çıkıyo anlamıyorum :) en iyisi beklemek, nolur dua edin benim için kızlar. bu bel ağrılarım, bacak çekmelerimin nedeni güzel olsun :KK43:
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin

Anlamadim testmi yaptın sen neden olumsuz düşünüyorsun daha batina çok var

Back