- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
- #1.241
Hemogram çıkmş çok lazımmış gibi ilk hormon çıksa diğerlerine bakmıcam da :) Ayy hadi inşallah canımHangisi çıkan ? Panik yapma güzel düşün güzel gelsin.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemogram çıkmş çok lazımmış gibi ilk hormon çıksa diğerlerine bakmıcam da :) Ayy hadi inşallah canımHangisi çıkan ? Panik yapma güzel düşün güzel gelsin.. :)
Öyle olur hep anasını satem:)) en son çıkar en önemlisi ...:)Hemogram çıkmş çok lazımmış gibi ilk hormon çıksa diğerlerine bakmıcam da :) Ayy hadi inşallah canım
Ay hiç sorma ancak gerilim oluyo bize :)Öyle olur hep anasını satem:)) en son çıkar en önemlisi ...:)
Ben bisey diyemiyorum valla anlamiyorum cunku artik son gunlere dogru adet olsam da rahatlasam diyorum. Adet olucakmisim gibi bakiyorum benVar sanki ben hamileymisim gibi hissediyorumkasigima batik sancilar giriyo arada, goguslerim sisti normalde bu kadar erken sismez yesil damarlari belirginlesti cok yorgun ve uykuya düşkünlük de var ve koku hassasiyeti
hepsi psikolojik değildir insallah
![]()
Hissediyorsunuz inanın bana piskolojik se se gerçeksede ayırt edebiliyorsunuz sadece sakin dinleyin kendinizi ...Ben bisey diyemiyorum valla anlamiyorum cunku artik son gunlere dogru adet olsam da rahatlasam diyorum. Adet olucakmisim gibi bakiyorum ben
:))) hadi bizde bekliyoruz güzel güzelAy hiç sorma ancak gerilim oluyo bize :)
5 ay once hamile kaldigimda da ayi belirtilerim vardi o yüzden baya şüphelendim ben o dusukle sonuclandi insallah bi daha yaşamam. 5 yasinda bi kizim var senin var mi cocugun canimBen bisey diyemiyorum valla anlamiyorum cunku artik son gunlere dogru adet olsam da rahatlasam diyorum. Adet olucakmisim gibi bakiyorum ben
Çok gerildim hala çıkmamış:))) hadi bizde bekliyoruz güzel güzel
Yumurtlamadan en az on gun gecyıyse cıkar bnmkı testı yapıp koyduktan uc saat sonra pozıtıf berdıŞu erken gebelik testlerinden yaptim cikmadi 5 gün var bata
Benim 2. Ayim bu son 1 hafta gecmiyor ya gecen aydan tek farkim goguslerim baya buyudu ve çok agriyr goren kilo mu aldin diyor. Baska da bisey hissedemiyorumHissediyorsunuz inanın bana piskolojik se se gerçeksede ayırt edebiliyorsunuz sadece sakin dinleyin kendinizi ...
Benim öyle oldu en azından piskolojik ve gerçeği ayırt edebildim ikisinde de ..biraz korku biraz stres biraz acabamı dioruz ama ele veriyor kendini :)
Bu 9. Gun canimYumurtlamadan en az on gun gecyıyse cıkar bnmkı testı yapıp koyduktan uc saat sonra pozıtıf berdı
5 ay once hamile kaldigimda da ayi belirtilerim vardi o yüzden baya şüphelendim ben o dusukle sonuclandi insallah bi daha yaşamam. 5 yasinda bi kizim var senin var mi cocugun canim[/QUOTE ne güzel allah bagislasin benim yok henuz ama 2 boş gebelik yasadim
Yarında yap ozaman cnmBu 9. Gun canim
Elimde test kalmadi ya cikip alabilegim bi yerde de degilim ovoluasyon testlerinde cikiyor diyorlar ama bilmiyorum. Sendin dimi ruya goren?Yarında yap ozaman cnm
Malesef değerim 2 katına çıkmamış şuan çok kötüyüm 4820 den 6639 olmuş. İlki hastane 2. Sağlık ocağı ondan mı böyle çıktı acaba:))) hadi bizde bekliyoruz güzel güzel
Canım benim bı dur sakın ol tabikide labaratuvardan kaynaklidir o, ayrica maşallah gayette güzel degerin hiç dert edipte bebisini üzme ❤Malesef değerim 2 katına çıkmamış şuan çok kötüyüm 4820 den 6639 olmuş. İlki hastane 2. Sağlık ocağı ondan mı böyle çıktı acaba![]()
Melegimm_2
Cok sukur cnm bulantı olmazmı aşermemde masallah bıraz fazla kaçırdım bıkacgundur dıkkatlı beslenıcem dun dr a gıttm kalp atısını dınledm enfeksıyon olmusum bıraz ıdrar yolu ıılac verdı oyle sen nasılsn
Kizlar ben dün gece ruyamda cift cizgi gordum tamamen psikoljik mi ne dersiniz?? Gece uyumadan once de allahim Bana bi belirti goster diye dua etmistim. Gecen ay adet oldugumu gormustum ki oyle de oldu.
Aminnnn....Mrb canim hosgeldin aramiza inşallah güzel haberlerini alirizMerhaba kizlar bende geliyim mi aranizabat 3 mart bu ay bebek bekliyoruz bizde
4 5 ay önce 5 haftalik dusuk yaptım
Allah hayirli saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize
![]()
Canım benim bı dur sakın ol tabikide labaratuvardan kaynaklidir o, ayrica maşallah gayette güzel degerin hiç dert edipte bebisini üzme ❤
Canım ben erken yumurtlamışım bu ay ondan değerim önden gidiyormş 6. Haftadan sonra değer 3 4 günde 2 katına çıkmaya başlıyormş ondan artış böyle bebişte şuanlık tek bakalım pazartesi ne olacak
Maşallah kuzucuga bende haftaya gidicem kalbini dinlemek icin❤ baş donmem çok oluyor benim ya bide kasiklarimda arada batma oluyor sende oluyormu böyle
Ay hadi inşallah canım belki malum olmuştur güzel haberlerini bekliyorum:)
Aminnnn....Mrb canim hosgeldin aramiza inşallah güzel haberlerini aliriz![]()
Haklısın canm değeri görünce bi fena oldum aklım gitti biranYani herşey yolunda çok şükür herzaman pozitif dusunelim pozitif olsun insallahhh❤❤MoonfacedMom