Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Var sanki ben hamileymisim gibi hissediyorum :dua: kasigima batik sancilar giriyo arada, goguslerim sisti normalde bu kadar erken sismez yesil damarlari belirginlesti cok yorgun ve uykuya düşkünlük de var ve koku hassasiyeti:sus:hepsi psikolojik değildir insallah:ruh:
Ben bisey diyemiyorum valla anlamiyorum cunku artik son gunlere dogru adet olsam da rahatlasam diyorum. Adet olucakmisim gibi bakiyorum ben

Ben bisey diyemiyorum valla anlamiyorum cunku artik son gunlere dogru adet olsam da rahatlasam diyorum. Adet olucakmisim gibi bakiyorum ben
Hissediyorsunuz inanın bana piskolojik se se gerçeksede ayırt edebiliyorsunuz sadece sakin dinleyin kendinizi ...
Benim öyle oldu en azından piskolojik ve gerçeği ayırt edebildim ikisinde de ..biraz korku biraz stres biraz acabamı dioruz ama ele veriyor kendini :)

5 ay once hamile kaldigimda da ayi belirtilerim vardi o yüzden baya şüphelendim ben o dusukle sonuclandi insallah bi daha yaşamam. 5 yasinda bi kizim var senin var mi cocugun canim

Hissediyorsunuz inanın bana piskolojik se se gerçeksede ayırt edebiliyorsunuz sadece sakin dinleyin kendinizi ...
Benim öyle oldu en azından piskolojik ve gerçeği ayırt edebildim ikisinde de ..biraz korku biraz stres biraz acabamı dioruz ama ele veriyor kendini :)
Benim 2. Ayim bu son 1 hafta gecmiyor ya gecen aydan tek farkim goguslerim baya buyudu ve çok agriyr goren kilo mu aldin diyor. Baska da bisey hissedemiyorum:(

Malesef değerim 2 katına çıkmamış şuan çok kötüyüm 4820 den 6639 olmuş. İlki hastane 2. Sağlık ocağı ondan mı böyle çıktı acaba:KK43: Melegimm_2 Melegimm_2
Canım benim bı dur sakın ol tabikide labaratuvardan kaynaklidir o, ayrica maşallah gayette güzel degerin hiç dert edipte bebisini üzme ❤

Cok sukur cnm bulantı olmazmı aşermemde masallah bıraz fazla kaçırdım bıkacgundur dıkkatlı beslenıcem dun dr a gıttm kalp atısını dınledm enfeksıyon olmusum bıraz ıdrar yolu ıılac verdı oyle sen nasılsn

Maşallah kuzucuga bende haftaya gidicem kalbini dinlemek icin❤ baş donmem çok oluyor benim ya bide kasiklarimda arada batma oluyor sende oluyormu böyle

Kizlar ben dün gece ruyamda cift cizgi gordum tamamen psikoljik mi ne dersiniz?? Gece uyumadan once de allahim Bana bi belirti goster diye dua etmistim. Gecen ay adet oldugumu gormustum ki oyle de oldu.

Ay hadi inşallah canım belki malum olmuştur güzel haberlerini bekliyorum:anneadayı::)

Merhaba kizlar bende geliyim mi araniza:anne: bat 3 mart bu ay bebek bekliyoruz bizde:anne: 4 5 ay önce 5 haftalik dusuk yaptım :dua: Allah hayirli saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize:dua:
Aminnnn....Mrb canim hosgeldin aramiza inşallah güzel haberlerini aliriz:anne:

Canım benim bı dur sakın ol tabikide labaratuvardan kaynaklidir o, ayrica maşallah gayette güzel degerin hiç dert edipte bebisini üzme ❤

Canım ben erken yumurtlamışım bu ay ondan değerim önden gidiyormş 6. Haftadan sonra değer 3 4 günde 2 katına çıkmaya başlıyormş ondan artış böyle bebişte şuanlık tek bakalım pazartesi ne olacak

Maşallah kuzucuga bende haftaya gidicem kalbini dinlemek icin❤ baş donmem çok oluyor benim ya bide kasiklarimda arada batma oluyor sende oluyormu böyle

Ay hadi inşallah canım belki malum olmuştur güzel haberlerini bekliyorum:anneadayı::)

Aminnnn....Mrb canim hosgeldin aramiza inşallah güzel haberlerini aliriz:anne:

Canım ben erken yumurtlamışım bu ay ondan değerim önden gidiyormş 6. Haftadan sonra değer 3 4 günde 2 katına çıkmaya başlıyormş ondan artış böyle bebişte şuanlık tek bakalım pazartesi ne olacak Melegimm_2 Melegimm_2

Back