Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Keseyi gördük canm 11mm kese bebiş daha görünmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışı için herşey yolunda dedi bebiş 5+6 sat 6 haftalık 1 gün geriden geliyo hayırlısı bakalım. :) Sen nasılsın nasıl oldun
İşte bu :))) çok sevindim maşallah
Onuda duyarsın hayırlısı ile :) iyiyim sancılarım var kanamam gelmedi hala çamur gibi akıntım var İşte bekliyorum kanamam gelse die işte ne yapayım :(

İşte bu :))) çok sevindim maşallah
Onuda duyarsın hayırlısı ile :) iyiyim sancılarım var kanamam gelmedi hala çamur gibi akıntım var İşte bekliyorum kanamam gelse die işte ne yapayım :KK43:
Sağol canm inşallah :) hayırlısıyla kanaman başlasa da sende rahatlasan :( hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim

Bat 6 mart ve sağ kasigim da belimde ve sağ bacağım da ağrı çok hafif mide bulantısı göğüslerde şişlik akıntı ve bugün kahverengi koyu sarı gibi akıntı oldu internetten hesapladım yerleşme kanaması günü 27 şubat olarak cıktı kafam çok karışık psikolojik değildir inşallah test için batı bekliyorum :KK43:

Bata 2 gün var. Koyu olan ovoluasyon testi kizlar bisey var mi sizce

Eklentiler

• 20180226_161414.jpg
    20180226_161414.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 52
Hanmlar merhaba regliye 5 gün kaldı ve akıntım çok sizce hamilelik belirtisimi

Batim gecsin canım da kesinlessin insaalh. Eger ki hamileysem kesinlikle tek belirti gogus sizisi. Öyle boyle değil baya dayanilmicak bi sızı
Canm bariz belli hamile olan herkeste illa gögüs agrısımı olcak bende yok heralfe ben deglm

Back