- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
- #1.221
Daha çıkmamış canm telefonun başında kaldım sabahtan beri. Haftasonu girdi diye mi yüklemediler anlamadımCanim senin sonuclarin nasıl çıktı inşallah guzeldir
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çıkmamış canm telefonun başında kaldım sabahtan beri. Haftasonu girdi diye mi yüklemediler anlamadımCanim senin sonuclarin nasıl çıktı inşallah guzeldir
İkinci kimyasalım benim geçen sene yine şubatta yaşamıştım bu sene yine şubat...Üzülme arkadasim herşey Allah'tan vardır inşallah bundada bir hayır
kimyasal gebelik yasayanlar bir dahaki ay hamile kaliyolarmis bı sikinti olmuyormus doktorun sana ne gibi bir önerisi oldu.
İnşallah bidahakine sağlık bı gebelik oluşur canım dualarimiz seninle❤
Hosgeldin inssalh Allah hayirlisini versinMerhaba kizlar bende geliyim mi aranizabat 3 mart bu ay bebek bekliyoruz bizde
4 5 ay önce 5 haftalik dusuk yaptım
Allah hayirli saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize
![]()
AA neden böyle sürdü ki .. hayırlı haber olsunda inşallahInşallah canım. Daha çıkmadı bekliyorum telefonun başında![]()
Hosbuldum canim aminn. Senin bat kacHosgeldin inssalh Allah hayirlisini versin
Çok gelmis olsun canim insaallah diger ay olur.bu kimyasalda sadece deger mi yukseliyor?İkinci kimyasalım benim geçen sene yine şubatta yaşamıştım bu sene yine şubat...
Şimdi kanama olmasını bekliycez regl kanaması sonra doktora gidicem kontrol edicekmiş sonrada süreci konuşucaz bakıcaz dedi bakalım ...
Haftasonu girdi diye mi yüklemediler anlamadımAA neden böyle sürdü ki .. hayırlı haber olsunda inşallah
28 subatHosbuldum canim aminn. Senin bat kac
Az kalmis canim hayirli haberler gelir insallah28 subat
Haftasonu girdi diye
Bildigim kadariyla pazartesi ogleden onceye kaliyorHaftasonu girdi diye mi yüklemediler anlamadım![]()
Insaallah var mi bi belirtin?Az kalmis canim hayirli haberler gelir insallah![]()
Evet arkadaşım beta belirli derecede yükseliyor İmplatasyon tamamlanmıyor gibi saçma sapan bişey bana göre bildiğin yalancı gebelik işte dielim allah kimseye yaşatmasın ..Çok gelmis olsun canim insaallah diger ay olur.bu kimyasalda sadece deger mi yukseliyor?
İnternetten sonuç göremiyormusun ki ?Bildigim kadariyla pazartesi ogleden onceye kaliyor
Gene yanlış yazdım ay elime ...Daha çıkmamış canm telefonun başında kaldım sabahtan beri. Haftasonu girdi diye mi yüklemediler anlamadım![]()
1 tanesi çıkmş yavaş yavaş çıkmaya başladı hayırlısı bakalımBildigim kadariyla pazartesi ogleden onceye kaliyor
Netten bakıyorum çıkmaya başladı canımGene yanlış yazdım ay elime ...
Netten göremiyormusun ki
Hangisi çıkan ? Panik yapma güzel düşün güzel gelsin.. :)1 tanesi çıkmş yavaş yavaş çıkmaya başladı hayırlısı bakalım![]()
Hadi insaalh1 tanesi çıkmş yavaş yavaş çıkmaya başladı hayırlısı bakalım![]()
Var sanki ben hamileymisim gibi hissediyorumInsaallah var mi bi belirtin?