• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Canım ciktimi sonuclarin haberdar et bizi

İnan sabah uyandım sen geldin aklima gene dua ettim inşallah güzel haberler alicaksin❤❤
Canımmmsın allah razı olsun sonucum çıkmış Muayahaneyi aradım şimdi ama kızlar söylemedi doktorun elindeymiş zarf arıycak beni işte bekliyorum kalp krizi modunda İnşallah güzel haberler alırıs ikimizde svgi ile

Canımmmsın allah razı olsun sonucum çıkmış Muayahaneyi aradım şimdi ama kızlar söylemedi doktorun elindeymiş zarf arıycak beni işte bekliyorum kalp krizi modunda İnşallah güzel haberler alırıs ikimizde svgi ile
Canımsın beni de unutmamışsn rabbim yüzüne baksın inşallah bebiş sıkı sıkı tutunur seni bırakmaz birlikte büyütürz önce göbüşleri sonra bebişleri :anneadayı::KK24:

Canımsın beni de unutmamışsn rabbim yüzüne baksın inşallah bebiş sıkı sıkı tutunur seni bırakmaz birlikte büyütürz önce göbüşleri sonra bebişleri :anneadayı::KK24:
Nası unuturum aynı duayı ediyoruz sayıklıyoruz birlikte yan yana bu süreçte ...
Beraber güzel haberler ile sonuna gitmeyi nasip etsin rabbim hayırlı güzel olan nasip olsun

Nası unuturum aynı duayı ediyoruz sayıklıyoruz birlikte yan yana bu süreçte ...
Beraber güzel haberler ile sonuna gitmeyi nasip etsin rabbim hayırlı güzel olan nasip olsun
Amin canım inşallah allahın izniyle olacak. Çıktı mı sonucun

Canım ciktimi sonuclarin haberdar et bizi

İnan sabah uyandım sen geldin aklima gene dua ettim inşallah güzel haberler alicaksin❤❤
Teşekkürler bütün güzel içtenliğin samimiyetin için hayırlısı değilmiş arkadaşım kimyasal gebelikmiş sizin için herşey güzel ilerlesin hayırlısı ile alın bebelerinizi kucaklarınıza

Aradılar canım malesef düşük yapıyorum beta değerim 72 olmuş kimyasal gebelik geçiriyorum... hepinize teşekkür ederim güsel temenni ve dualarınız için senin için herşey güzel ilerlesin arkadaşım
Üzülme canım hayırlısı buymuş rabbim kısa zamanda ssğlıklısını nasip etsin. Amin canm inşallah allah razı olsun

Üzülme canım hayırlısı buymuş rabbim kısa zamanda ssğlıklısını nasip etsin. Amin canm inşallah allah razı olsun
Saol arkadaşım aynen hayırlısı böyleymiş napalım ...
Sizler iyi olun da bizde arkanızdan geliriz hayırlısı ile senin nasıl sonucun iyi demi herşey yolunda ?

Teşekkürler bütün güzel içtenliğin samimiyetin için hayırlısı değilmiş arkadaşım kimyasal gebelikmiş sizin için herşey güzel ilerlesin hayırlısı ile alın bebelerinizi kucaklarınıza
Üzülme arkadasim herşey Allah'tan vardır inşallah bundada bir hayır

kimyasal gebelik yasayanlar bir dahaki ay hamile kaliyolarmis bı sikinti olmuyormus doktorun sana ne gibi bir önerisi oldu.

İnşallah bidahakine sağlık bı gebelik oluşur canım dualarimiz seninle❤

Htcengn Htcengn
turuncu_girl turuncu_girl
dlkkydlntpl dlkkydlntpl

Kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikleriniz bulantı aserme falan oluyormu
Cok sukur cnm bulantı olmazmı aşermemde masallah bıraz fazla kaçırdım bıkacgundur dıkkatlı beslenıcem dun dr a gıttm kalp atısını dınledm enfeksıyon olmusum bıraz ıdrar yolu ıılac verdı oyle sen nasılsn

Kizlar ben dün gece ruyamda cift cizgi gordum tamamen psikoljik mi ne dersiniz?? Gece uyumadan once de allahim Bana bi belirti goster diye dua etmistim. Gecen ay adet oldugumu gormustum ki oyle de oldu.

Kizlar ben dün gece ruyamda cift cizgi gordum tamamen psikoljik mi ne dersiniz?? Gece uyumadan once de allahim Bana bi belirti goster diye dua etmistim. Gecen ay adet oldugumu gormustum ki oyle de oldu.
Bnde gordm ıngun test yptm hamıle oldmu ogrendm

Back