- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
- #1.201
Sanada hayırlı sonuçlar insallahhhh kuzumm güzel haberlerle gelinnnn❤❤❤İkimizde hayırlı haber alırız inşallah canım. Çıkınca bna da yazarsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada hayırlı sonuçlar insallahhhh kuzumm güzel haberlerle gelinnnn❤❤❤İkimizde hayırlı haber alırız inşallah canım. Çıkınca bna da yazarsın canım
Canımmmsın allah razı olsun sonucum çıkmış Muayahaneyi aradım şimdi ama kızlar söylemedi doktorun elindeymiş zarf arıycak beni işte bekliyorum kalp krizi modunda İnşallah güzel haberler alırıs ikimizde svgi ileCanım ciktimi sonuclarin haberdar et bizi
İnan sabah uyandım sen geldin aklima gene dua ettim inşallah güzel haberler alicaksin❤❤
Canımsın beni de unutmamışsn rabbim yüzüne baksın inşallah bebiş sıkı sıkı tutunur seni bırakmaz birlikte büyütürz önce göbüşleri sonra bebişleriCanımmmsın allah razı olsun sonucum çıkmış Muayahaneyi aradım şimdi ama kızlar söylemedi doktorun elindeymiş zarf arıycak beni işte bekliyorum kalp krizi modunda İnşallah güzel haberler alırıs ikimizde svgi ile
Nası unuturum aynı duayı ediyoruz sayıklıyoruz birlikte yan yana bu süreçte ...Canımsın beni de unutmamışsn rabbim yüzüne baksın inşallah bebiş sıkı sıkı tutunur seni bırakmaz birlikte büyütürz önce göbüşleri sonra bebişleri![]()
Amin canım inşallah allahın izniyle olacak. Çıktı mı sonucunNası unuturum aynı duayı ediyoruz sayıklıyoruz birlikte yan yana bu süreçte ...
Beraber güzel haberler ile sonuna gitmeyi nasip etsin rabbim hayırlı güzel olan nasip olsun
Sonuç çıktı da aramadılar daha beklemedeyiz doktor gebe takibinde şuanda öyleymiş Yani bekliyoruz müsait olduğunda arayacakmış..Amin canım inşallah allahın izniyle olacak. Çıktı mı sonucun
Daha aramadılar mı canmSonuç çıktı da aramadılar daha beklemedeyiz doktor gebe takibinde şuanda öyleymiş Yani bekliyoruz müsait olduğunda arayacakmış..
Aradılar canım malesef düşük yapıyorum beta değerim 72 olmuş kimyasal gebelik geçiriyorum... hepinize teşekkür ederim güsel temenni ve dualarınız için senin için herşey güzel ilerlesin arkadaşımDaha aramadılar mı canm
Teşekkürler bütün güzel içtenliğin samimiyetin için hayırlısı değilmiş arkadaşım kimyasal gebelikmiş sizin için herşey güzel ilerlesin hayırlısı ile alın bebelerinizi kucaklarınızaCanım ciktimi sonuclarin haberdar et bizi
İnan sabah uyandım sen geldin aklima gene dua ettim inşallah güzel haberler alicaksin❤❤
Üzülme canım hayırlısı buymuş rabbim kısa zamanda ssğlıklısını nasip etsin. Amin canm inşallah allah razı olsunAradılar canım malesef düşük yapıyorum beta değerim 72 olmuş kimyasal gebelik geçiriyorum... hepinize teşekkür ederim güsel temenni ve dualarınız için senin için herşey güzel ilerlesin arkadaşım
Saol arkadaşım aynen hayırlısı böyleymiş napalım ...Üzülme canım hayırlısı buymuş rabbim kısa zamanda ssğlıklısını nasip etsin. Amin canm inşallah allah razı olsun
Üzülme arkadasim herşey Allah'tan vardır inşallah bundada bir hayırTeşekkürler bütün güzel içtenliğin samimiyetin için hayırlısı değilmiş arkadaşım kimyasal gebelikmiş sizin için herşey güzel ilerlesin hayırlısı ile alın bebelerinizi kucaklarınıza
Canim senin sonuclarin nasıl çıktı inşallah guzeldirÜzülme canım hayırlısı buymuş rabbim kısa zamanda ssğlıklısını nasip etsin. Amin canm inşallah allah razı olsun
Htcengn
turuncu_girl
dlkkydlntpl
Kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikleriniz bulantı aserme falan oluyormu
Cok sukur cnm bulantı olmazmı aşermemde masallah bıraz fazla kaçırdım bıkacgundur dıkkatlı beslenıcem dun dr a gıttm kalp atısını dınledm enfeksıyon olmusum bıraz ıdrar yolu ıılac verdı oyle sen nasılsnHtcengn
turuncu_girl
dlkkydlntpl
Kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikleriniz bulantı aserme falan oluyormu
Inşallah canım. Daha çıkmadı bekliyorum telefonun başındaSaol arkadaşım aynen hayırlısı böyleymiş napalım ...
Sizler iyi olun da bizde arkanızdan geliriz hayırlısı ile senin nasıl sonucun iyi demi herşey yolunda ?
Bnde gordm ıngun test yptm hamıle oldmu ogrendmKizlar ben dün gece ruyamda cift cizgi gordum tamamen psikoljik mi ne dersiniz?? Gece uyumadan once de allahim Bana bi belirti goster diye dua etmistim. Gecen ay adet oldugumu gormustum ki oyle de oldu.
Şu erken gebelik testlerinden yaptim cikmadi 5 gün var bataBnde gordm ıngun test yptm hamıle oldmu ogrendm