Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Merhaba kizlar bende geliyim mi araniza bat 3 mart bu ay bebek bekliyoruz bizde 4 5 ay önce 5 haftalik dusuk yaptım Allah hayirli saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize

İkinci kimyasalım benim geçen sene yine şubatta yaşamıştım bu sene yine şubat...
Şimdi kanama olmasını bekliycez regl kanaması sonra doktora gidicem kontrol edicekmiş sonrada süreci konuşucaz bakıcaz dedi bakalım ...
İnşallah gelicem arkanızdan sağlıkla hayırlısı ile yeniden

Çok gelmis olsun canim insaallah diger ay olur.bu kimyasalda sadece deger mi yukseliyor?

Çok gelmis olsun canim insaallah diger ay olur.bu kimyasalda sadece deger mi yukseliyor?
Evet arkadaşım beta belirli derecede yükseliyor İmplatasyon tamamlanmıyor gibi saçma sapan bişey bana göre bildiğin yalancı gebelik işte dielim allah kimseye yaşatmasın ..

Insaallah var mi bi belirtin?
Var sanki ben hamileymisim gibi hissediyorum kasigima batik sancilar giriyo arada, goguslerim sisti normalde bu kadar erken sismez yesil damarlari belirginlesti cok yorgun ve uykuya düşkünlük de var ve koku hassasiyetihepsi psikolojik değildir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…