• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Neden canım düşük tehlikenmi var
Hayır 2 düşük yaşadığım için dr um yazdı düşük tehlikesi yaşamayaym risk almayalım dedi bütün önlemleri alalım yine düşerse düşer dedi. Ben daha ultrason la bakılmadım var mı bi tehlike bilmiyorum

Benim dün tedavi başladı canm iğne vuruyorm kendime çok yakıyor ağla ağla bi hal oluyorm düşük olmasın diye jel fitil verdi dr. Başladık allahın izniyle pazartesi ultrason a gidicem inşallah güzel haberler alırım :dua::KK200:
Banada jel vermişti doktorum crinone jel kullanıyorum 1 haftadır sıkma canınıherşey daha hayırlı güzel olcak pazartesi arkadaşım ..

Melegimm_2 Melegimm_2
Nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor :)))
İyiyim canım hamd olsun salı günü doktora gittim keseyi gordum ama kalp atisi yoktu 10 gün sonra tekrar cagirdi inşallah ozaman duyarım.

Sen nasılsın kan verdinmi daha yükselme varmı betada

İyiyim canım hamd olsun salı günü doktora gittim keseyi gordum ama kalp atisi yoktu 10 gün sonra tekrar cagirdi inşallah ozaman duyarım.

Sen nasılsın kan verdinmi daha yükselme varmı betada
Ne güzel bak şükür keseyi gördün hayırlısı ile duyarsın da tez vakitte merak etme :))
Yarın vericem hayırlısı ile bilmiyorum bende karma karışık korkuyorum da kaşıklarımda ağrı falan oluyor regl sancısı gibi falan ama kanamam yok tabi jel kullandığım için destekliyici bende bilmiyorum kısaca karmakarışık haldeyim ../

Ne güzel bak şükür keseyi gördün hayırlısı ile duyarsın da tez vakitte merak etme :))
Yarın vericem hayırlısı ile bilmiyorum bende karma karışık korkuyorum da kaşıklarımda ağrı falan oluyor regl sancısı gibi falan ama kanamam yok tabi jel kullandığım için destekliyici bende bilmiyorum kısaca karmakarışık haldeyim ../
Adet agrilarindan hiç korkma cnm bende bile hala devam eden ağrılar var..

Ay hadi inşallah senin için dua edicem yatmadan önce, güzel haberlerini bekliyorum inşallah bebisin sana sımsıkı tutunmustur annesi ❤❤

Adet agrilarindan hiç korkma cnm bende bile hala devam eden ağrılar var..

Ay hadi inşallah senin için dua edicem yatmadan önce, güzel haberlerini bekliyorum inşallah bebisin sana sımsıkı tutunmustur annesi ❤❤
İnşallah teyzesi :)) teşekkür ederim dilerim yarın güzel hayırlı olur herşey :)) allah razı olsun :)) hemen haber vericem ...

Banada jel vermişti doktorum crinone jel kullanıyorum 1 haftadır sıkma canınıherşey daha hayırlı güzel olcak pazartesi arkadaşım ..
Inşallah canım allahın izniyle herşey güzel olacak tedavi oluyorum ya ben elimden geleni yapıyorum gerisi rabbime kalmış ona sığınmışım hakkımızda hayırlısı.

Canm yarın mı kan vereceksin bende sağlık ocağına gidicem inşallah kan vericem değerimi merak ediyorum 2 günde nasıl bi artış olacak diye. Inşallah ikimizde güzel haberler alırız beni de haberdar et lütfen.

Günaydın kizlar hayırlı cumalarr. Bu güzel günde hamile arkadaslar bizler için de dua eder mi acaba ?? Rabbim saglicakla bebeklerinize kavustursun inşallah

Günaydın kizlar hayırlı cumalarr. Bu güzel günde hamile arkadaslar bizler için de dua eder mi acaba ?? Rabbim saglicakla bebeklerinize kavustursun inşallah
Ederim tabi canm Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın hepimize aratmadan evlatlar nasip etsin inşallah

Canm yarın mı kan vereceksin bende sağlık ocağına gidicem inşallah kan vericem değerimi merak ediyorum 2 günde nasıl bi artış olacak diye. Inşallah ikimizde güzel haberler alırız beni de haberdar et lütfen.
Sen ferah tut içini bende şimdi gidiyorum kan vermeye bakalım inşallah hayırlı güzel haberler alırız arkadaşım haber veririm hemen merak etme ...

Sen ferah tut içini bende şimdi gidiyorum kan vermeye bakalım inşallah hayırlı güzel haberler alırız arkadaşım haber veririm hemen merak etme ...
Inşallah canım ben kan verdim 5 de bakıcam sonucuma

Canm sonucun ne zaman çıkacakmış merak ettim seni

Canm sonucun ne zaman çıkacakmış merak ettim seni
Canım ben doktoruma gittim o aldı kanı labroutora yollayacaktı öğlene kadar çıkartmaya çalışçaklardı bekliyorum bende belli değil daha ne zaman öğreneceğim sende bende güzel haberleri alalım hayırlısı ile

Son düzenleme:
Canım ben doktoruma gittim o aldı kanı labroutora yollayacaktı öğlene kadar çıkartmaya çalışçaklardı bekliyorum bende belli değil daha ne zaman öğreneceğim sende bende güzel haberleri alalım hayırlısı ile
İkimizde hayırlı haber alırız inşallah canım. Çıkınca bna da yazarsın canım

Canım ciktimi sonuclarin haberdar et bizi

İnan sabah uyandım sen geldin aklima gene dua ettim inşallah güzel haberler alicaksin❤❤

Back