- Emoji Skoru
- 852
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Melegimm_2
- #1.161
Yazarım yazarım mutlaka ...Test yapınca buraya yazarsın merakla bekliyorum sonucunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazarım yazarım mutlaka ...Test yapınca buraya yazarsın merakla bekliyorum sonucunu
olabilir bazen erkende olabiliyorz yarına kadar olmazsan bi test yaparsınInşallah ya yarın test yapıp sonucu yazıcam kahverengi lekenin devam etmesi canımı sıkıyo adet olucam diye ödüm kopuyo normalde adet günümde kahve akinti olur devami gelirdi simdi erken basladi erkenmi olucam bilmiyorumki
Canım korkma benimde yuksektii hiç bir sorun olmaz merak etme yüksek beta erkek oldugina isaret diyorlar ben zaten bide mavi emzik gordum:)))) hakkımızda hayirlisi insallahMoralim çok bozuk beta 3+3 92.7 4+4 5000 dış gebelik mi acaba dr en fazl 1000 kusur olur dedi 5 katı çıktı![]()
Daha çok erken hamilelik belirtisi icin o yasadikarin büyük olasilikla psikolojik canım.kızlar beim bata 16 gün var. bat 8-9 mart. ben şuan ovulasyon haftasındayım. akıntım sulu beyaz. bugün telefonumdaki uygulamaya göre ovulasyn günüm. dün akşam eşimle 2-3 kere ilişki yaşadık. bugun kasık ağrım oldu bi süre. ara ara hafif baş dönmem var. bide kasıklarımda ve göğsümde içten yanma oluyor. sizce durum nedir
Mrb ya yerleşme kanamasıdir yada adet geliyordur cnm hakkında hayırlısı pozitif haberlerle:)Merhaba yeni üyeyim bi sorum olucak kızlar . Benim adete 10 gün kala göğüslerim çok hassaslaştı sabah uyandigimda bile yuruyemiyodum. Fakat adete 2 günüm kaldı hassasiyet kayboldu . Ayni zamanda adete 4 gün kala 2 damla pembe leke oldu simdi kahverengi olarak az az devam ediyo bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi lütfen cevap verin kizlar
Canım ya Allah'tan ümit kesilmezz inşallah güzel heberler verirsin bizlere canım dualarim seninle ❤Yok canım dengesiz gidiyor doktor bile şaşkın kanda tutarsızlık var ilk adet sonrası 52 idi 2 gün sonra 100 sonra 60 sonra 86 şuan 115
İnşallah arkadaşım :))Canım ya Allah'tan ümit kesilmezz inşallah güzel heberler verirsin bizlere canım dualarim seninle ❤
Yok canım belirti için çok erken. Sadece durum analizi yapmaya çalışıyorum. Mesela bugun daha doğrusu dün geceden beri başım ağrıyor. Yattım başladı ağrı. Uyuyunca geçer diye düşündüm. Ama sabah beni bekliyordu ağrı malesef sabah 8 den beri tam ortada bi ağrı mahvoldumDaha çok erken hamilelik belirtisi icin o yasadikarin büyük olasilikla psikolojik canım.
Ama şunu soylemeden gecemiyecem ben en büyük belirtiyi goguslerimde yasadim..hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hayırlı haberler alman dileğiyle canım gönlünü ferah tut
Allah allahseninkide daha başka. Dr ne diyo bu duruma gittin mi kontrole
Geçmiş olsun canım migrenin falanmi varYok canım belirti için çok erken. Sadece durum analizi yapmaya çalışıyorum. Mesela bugun daha doğrusu dün geceden beri başım ağrıyor. Yattım başladı ağrı. Uyuyunca geçer diye düşündüm. Ama sabah beni bekliyordu ağrı malesef sabah 8 den beri tam ortada bi ağrı mahvoldum![]()
Bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri oğlum olacak diyorm daha anlaşılmaz diyolar belirti yaşamayanların geneli erkek oluyomuş :)Canım korkma benimde yuksektii hiç bir sorun olmaz merak etme yüksek beta erkek oldugina isaret diyorlar ben zaten bide mavi emzik gordum:)))) hakkımızda hayirlisi insallah
Ben 8 haftanın dolmasını bekliyorum iyiyim çok şükür sadece uyku hallerim çok onun haricinde fiziksel bir sıkıntım yok birde duygusallık varKızlar sizler neler yapıyorsunuz nasıl geciyor
Gerçekten mi bunu bilmiyordum bende de belirgin belirti yok öyleBende hamile olduğumu öğrendiğimden beri oğlum olacak diyorm daha anlaşılmaz diyolar belirti yaşamayanların geneli erkek oluyomuş :)
Benim dün tedavi başladı canm iğne vuruyorm kendime çok yakıyor ağla ağla bi hal oluyorm düşük olmasın diye jel fitil verdi dr. Başladık allahın izniyle pazartesi ultrason a gidicem inşallah güzel haberler alırımKızlar sizler neler yapıyorsunuz nasıl geciyor
Evet canm nette bak erkek annelerinin ve kız annelerinin belirtilerini karşılaştırıyolar benim hepsi erkek diyebilirim tabi bunlar kesin bilgi değil çünkü daha çok küçükler. Sağlıklı olması tek dileğimGerçekten mi bunu bilmiyordum bende de belirgin belirti yok öyle
AminEvet canm nette bak erkek annelerinin ve kız annelerinin belirtilerini karşılaştırıyolar benim hepsi erkek diyebilirim tabi bunlar kesin bilgi değil çünkü daha çok küçükler. Sağlıklı olması tek dileğim
Hiç öyle bi tanı koyulmadı daha önce ama çok fena hiç aralıksız ağrıyorGeçmiş olsun canım migrenin falanmi var
Hahaha bende sürekli ağlama modundayim canim herşeye ağlar oldumBen 8 haftanın dolmasını bekliyorum iyiyim çok şükür sadece uyku hallerim çok onun haricinde fiziksel bir sıkıntım yok birde duygusallık varsen nasılsın canım
Şüphen var ise tabiki içme canim ilacHiç öyle bi tanı koyulmadı daha önce ama çok fena hiç aralıksız ağrıyor
Ağrı kesici alsam şuan bi zararı olurmu hamilelik sürecine bi bilginiz varmı
Yani hamile değilim ama kanı sulandırıyor diyolar. Yerleşmek istese bebeğe engel olurmu
Neden canım düşük tehlikenmi varBenim dün tedavi başladı canm iğne vuruyorm kendime çok yakıyor ağla ağla bi hal oluyorm düşük olmasın diye jel fitil verdi dr. Başladık allahın izniyle pazartesi ultrason a gidicem inşallah güzel haberler alırım![]()