• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

R4bi4 R4bi4 xanım bi soraki kişi sensin listede duada
İnşallah hayırlısıyla hamile olursun
Sana hamilelik ifadesi koyarız
Bu arada dua listesine çok katılmak isterdim fakat benim okudugum cüz Yasin ve fetih sureleri var haftalik inan onlari anca yetistirebiliyorum

İnşallah okunan dualar uzerine hepiniz hamiş kalirsiniz

Ben de bugün gecikmenin 3.günündeyim. Aralıkta aşılama olmuştum tutmadı. Acaba kist mi oldu diye korkuyorum resmen çünkü adetim düzenlidir. Yarın da olmazsam test yapıcam ama ne bileyim hiç ümidim yok

Ben de bugün gecikmenin 3.günündeyim. Aralıkta aşılama olmuştum tutmadı. Acaba kist mi oldu diye korkuyorum resmen çünkü adetim düzenlidir. Yarın da olmazsam test yapıcam ama ne bileyim hiç ümidim yok
Hg aramiza Canım 3 gün gecikmeyle görünür testte istersen bı dene inşallah kist falan değildir

Hg aramiza Canım 3 gün gecikmeyle görünür testte istersen bı dene inşallah kist falan değildir
Hoşbuldum teşekkür ederim. Valla çok sıvı aldım o yüzden yarına bıraktım test işini. Adet olacakmış gibi ağrım ve akıntım da var sanki gelivericek gibi her an. Öyle hissediyorum

Hoşbuldum teşekkür ederim. Valla çok sıvı aldım o yüzden yarına bıraktım test işini. Adet olacakmış gibi ağrım ve akıntım da var sanki gelivericek gibi her an. Öyle hissediyorum
Ağrı ve akıntı bendede var bide göğüs hassasiyeti
ben dün test yaptım hafif bir çizgi gördüm umarım sende görürsün :)

Ağrı ve akıntı bendede var bide göğüs hassasiyeti
ben dün test yaptım hafif bir çizgi gördüm umarım sende görürsün :)
Ayy İnşallah. Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Bende göğüs hassasiyeti yok açıkçası.

Bu arada dua listesine çok katılmak isterdim fakat benim okudugum cüz Yasin ve fetih sureleri var haftalik inan onlari anca yetistirebiliyorum

İnşallah okunan dualar uzerine hepiniz hamiş kalirsiniz
Sağol haklısın
Ben de iki topiği ancak yetiştiriyorum üç topikteydim çıkmıştım birinden
Allah kabul etsin inşallah

Mrb benim dün regl gunumdu test yaptım hafif bir çizgi gördüm daha kan vermedim hakkımızda hayirlisi

Göğüs hassasiyeti kasık agrisi ve akıntı var bende
Sende varmı bir belirti
Yoo ne belirtisi olsun zaten daha 10 gün var Erwaaaa Erwaaaa ile aynı gün benim
İnşaşşah bi iki güne netleşir o çizgi

Kızlar bi bakar misiniz ya eşimle ikimizde siligi gördük cuma günü kan sonucunda sonucumda 3.36 çıkmıştı çıkmaz diye yapmayacaktım hatta yaptım hemen kaldırdım böyle bi baktım 5-10 dk sonra bende hiç bir şey çıkmazdı

Eklentiler

• Screenshot_20180204-175135.png
    Screenshot_20180204-175135.png
    79,2 KB · Görüntüleme: 67
Misafirim gelecek doğru düzgün çekemedim de

Eklentiler

• Screenshot_20180204-175838.png
    Screenshot_20180204-175838.png
    41,7 KB · Görüntüleme: 69
Bu da beklemiş hali kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20180205-004252.png
    Screenshot_20180205-004252.png
    132,9 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar bi bakar misiniz ya eşimle ikimizde siligi gördük cuma günü kan sonucunda sonucumda 3.36 çıkmıştı çıkmaz diye yapmayacaktım hatta yaptım hemen kaldırdım böyle bi baktım 5-10 dk sonra bende hiç bir şey çıkmazdı
Ayyy şimdi gördüm bunu evett aynı benimki gibi çıkmış geliyorrr bebiss hadi hayirlisi:halay:

Back