• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

:KK200:Hadi kızlar inşallah bizlere 2018 yılı uğurlu gelir ve hepimizin kucaklari bebisle dolarr :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

@dlkkydlntpl ....o şimdi hamiş:anneadayı: :nazar::KK200:

@yvz13 .....o şimdi hamiş:anneadayı::nazar::KK200:

@Nurabdullahpolat ..(bat).... 8 Ocak:işsiz:

@papatyam67 .......(bat)..30 aralik :duduk:

@gelbebicik .......(bat)........6 Ocak :uykucu:

@Moruk.......(bat)...20 Ocak :duduk:

@seray ay .......(bat).....17 Ocak:işsiz:

S srplmtmtk .....(bat)......20 Ocak:duduk:

@Duykam464600 ......(bat)......24 Ocak :duduk:

@alinaz......(bat)......25 Ocak :işsiz:

@Birkucukbebismeselesi ....(bat)....30 Ocak beklemede:emir_bebek:

@Adigul .....(bat)......31 Ocak:duduk:

@MrvvYiiaa .....(bat)......31 Ocak :duduk:

@Tubairfan ....(bat).....31 ocak

@ftmclk .....(bat).....3 Şubat:duduk:

@R4bi4 ......(bat)......3 Şubat

Melegimm_2 Melegimm_2 ....(bat).... 3 Şubat

@gzmdncr33 ......(bat)....4 Şubat

@Vintageseven ......(bat).......4 Şubat

@sadeceMelek ....(bat)....6 Şubat

@turuncu_girl .....(bat)....8 Şubat

@Cokopremses ....(bat).....8 Şubat

@Svghzr ......(bat)......9 Şubat

@cennetyarim ......(bat)......11 Şubat

@Vayneymis ....(bat) ....14 Şubat

@-Gzmlkz- ....(bat)...... 16 Şubat

@svqi . ....(bat)......20 Şubat
Nasıl ekleniyor buraya Sayfada yeniyimde canlar hep takip ediyorum bat konularını ama ekleyemiyorum kendimi benim bat YARIN İnşallah gelmez
Ay hadi hayırlısı hakkımızda herkes yazsın batini ekleme yapayım :KK49:

Melegimm_2 .....(bat).... 9 Ocak

Gzmlkz .......(bat)...... 22 Ocak

Nurabdullahpolat .....(bat)..... 8 Ocak

Nasıl ekleniyor buraya Sayfada yeniyimde canlar hep takip ediyorum bat konularını ama ekleyemiyorum kendimi benim bat YARIN İnşallah gelmez
Hg canm ben ekliyim seni inşallah bu topik uğurlu gelirr :)

Ay hadi hayırlısı hakkımızda herkes yazsın batini ekleme yapayım :KK49:

Melegimm_2 .....(bat).... 9 Ocak

Gzmlkz .......(bat)...... 22 Ocak

Nurabdullahpolat .....(bat)..... 8 Ocak
Ha biz yazıyoruz sen ekliyosun benim yarın 05 Şubat hayırlısı olsun inşallah. Heveslendirmemeye çalışıyorum kendimi çünkü sonuç olumsuz olunca çok kalbim kırılıyo ama düşünmeden de duramıyorum napiym elimde değil Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah :KK200:

Insallah canım ya saglikli olur inşallah sen kan vermeye gittin mi
Yok kuzum yarın sabah vericem sen ne zaman vericeksin

Ay çok mutlu oldum biliomusun beraber ilerleriz sağlıklı bir şekilde insallah

Ha biz yazıyoruz sen ekliyosun benim yarın 05 Şubat hayırlısı olsun inşallah. Heveslendirmemeye çalışıyorum kendimi çünkü sonuç olumsuz olunca çok kalbim kırılıyo ama düşünmeden de duramıyorum napiym elimde değil Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah :KK200:

Evet canım ekledim hadi hayırlısı inşallah evet her ay kendimi yerdim dusunmekten bu ay hiç beklemiyordum çift çizgiyi gördüm :) inşallah sende görürsün canim:KK200:

Ayy inşallah canım bende sevindim yol arkadaşı bulduğuma da tabi hala emin değiliz benn kalp atışını duyana kadar rahat edemeyeceğim bi de varsa zaten benim ki çok küçük 2 hafta felan kana daha yeni geçti galiba

Ben bilmiyorum ki okula başlayacağım belki salı yaa cumaya kadar bulabilir

Ayy inşallah canım bende sevindim yol arkadaşı bulduğuma da tabi hala emin değiliz benn kalp atışını duyana kadar rahat edemeyeceğim bi de varsa zaten benim ki çok küçük 2 hafta felan kana daha yeni geçti galiba
Canım testlerin pozitif cikipta yanildigini hiç görmedim aynen benimkide en fazla 3 haftalik falandir ama bakalım yarın kanda ne cikacak

Evet canım ekledim hadi hayırlısı inşallah evet her ay kendimi yerdim dusunmekten bu ay hiç beklemiyordum çift çizgiyi gördüm :) inşallah sende görürsün canim:KK200:
Çookk sevindimmm hepimiz birimiz için Rabbim düşmanımı evlatsız bırakmasın birimizin mutluluğu diğerinin mutluluğu olmalı bence bu konuda Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :KK200::anneadayı::KK5:

Çookk sevindimmm hepimiz birimiz için Rabbim düşmanımı evlatsız bırakmasın birimizin mutluluğu diğerinin mutluluğu olmalı bence bu konuda Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :KK200::anneadayı::KK5:
Amin canimmm aminn inşallah sendende alicaz güzel haberii:KK15::anneadayı:

Canım testlerin pozitif cikipta yanildigini hiç görmedim aynen benimkide en fazla 3 haftalik falandir ama bakalım yarın kanda ne cikacak
Canım işte korkuyorum ya burda duyduğum kimyasal dış gebelik felan dan

Evet canım kadrolu değilim ama öyle bide ben çok ayakta duruyorum matematik olduğu için bransim acaba sıkıntı olur mu ki bilemedim
Zannetmiyorum sıkıntı olacağını ama tabi daha dikkat etmelisin kendine zaten belirli bir zaman sonra öğrencilerinde sana anlayış gosterirler diye düşünüyorum :)

Öğretmenimm öğretmenimm canım benim canım benimm :D

Zannetmiyorum sıkıntı olacağını ama tabi daha dikkat etmelisin kendine zaten belirli bir zaman sonra öğrencilerinde sana anlayış gosterirler diye düşünüyorum :)

Öğretmenimm öğretmenimm canım benim canım benimm :KK70:
Yaa ben onlar farketmeden okul biter diye düşünüyorum inşallah:halay::KK49:

Back