Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Canım doğru acile git kan vermeye ❤️
Rabissss canım ya inan hiç aklımda test yapmak yoktu sen sebep oldun erken ogrenmeme:KK68: inşallah pozitiftir test yaniltmamistir beni hadi inşallah sende regl olmazsın sende de pozitif sonuçlar aliriz

Rabissss canım ya inan hiç aklımda test yapmak yoktu sen sebep oldun erken ogrenmeme:KK68: inşallah pozitiftir test yaniltmamistir beni hadi inşallah sende regl olmazsın sende de pozitif sonuçlar aliriz
İnşaallah canıımm benim ❤️ ❤️ Kan sonucunu da bizlere bildir kuzum. Heyecanlandım şimdi yaa :)

Kızlar az önce başka bir test denedim yorumlarinizi bekliyorum kafam allak bullak ya aşırı adet ağrısı başladı yorumlarmisiniz lutfen
Screenshot_2018-02-03-15-04-04-449.jpeg

bunda da var canım çizgi :halay:
:KK49::halay: çok mutluyum hala inanamiyorumm eşime daha soylemedim belki yanlıstir diye hala inanamıyorum

Darısı inşallah sizlerin başına canlarım tez vakitte inşallah gorursunuz sizlerde çift cizgileri:dua::dua::dua:

:KK49::halay: çok mutluyum hala inanamiyorumm eşime daha soylemedim belki yanlıstir diye hala inanamıyorum

Darısı inşallah sizlerin başına canlarım tez vakitte inşallah gorursunuz sizlerde çift cizgileri:dua::dua::dua:
Eşine birşey söyleme canım kan testinden sonra güzel bir sürprizle söyle, mumlar falan:)

Bana da tüyo ver :-)
Hehehhe yapınca yazicam canım aklımda şuan yemek hazirlayip üstü kapalı bırsyin içine testi koymak canım bundan da ye bak çok güzel olmuş demek :D

İkincisi eczaneden emzik alip yastiginin yanına yada cebine koymak birkaç bisy daha var :D

Hehehhe yapınca yazicam canım aklımda şuan yemek hazirlayip üstü kapalı bırsyin içine testi koymak canım bundan da ye bak çok güzel olmuş demek :KK70:

İkincisi eczaneden emzik alip yastiginin yanına yada cebine koymak birkaç bisy daha var :KK70:
Harikasın :)) (: İnşaallah canıımm, Güzel haberlerini bekliyorum :)

6 şubattt:))
Şaka gibi iğrenç biliyorum ama aşırı gazlı ishal oldum:) böyle belirtisi olan yoktur sanırım. Hep kabız olunmuş.

Back