• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

İnşallah yaa olursa hemen haber ederim bakalım yarın büyük gün olmazsada Allah büyük :KK200::dua:
Eğer regl olursanda sakın üzülme elbet zamanı gelecekk

Ne kadar süredir bekliyorsun cnm bebisini

Ayy neyse hadi uyuyalim sabah uyanamicaz yoksa:KK45: ahh bu telasli heyecanli bekleyisler insani bitiriyor resmen
Uyuyalim ya Evet ama karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar ve sürekli lavoya gidiyorum şuan yattığımdan beri

Ayy valla o konulara hiç girmeyelim benim normalde de hemen midem bulanır hiç düşünemiyorum:olamaz:

İnanirmisin bende basladi bileo_O özellikle sabahları karnım aç iken acayip bulantim oluyor bide bende safra taşı var :( oda tetikliyor olabilir

Uyuyalim ya Evet ama karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar ve sürekli lavoya gidiyorum şuan yattığımdan beri
Aynısı bendede var heran adet olacak misin gibi normalmis bunlar baya araştırdım :D

İnşallah yaa yavrum için yanıyorum daha şimdiden o kadar çok seviyorum ki isimleri bile hazır allah izin verirse :KK200: kaç haftalık senin bebişin :anneadayı::KK74:

Ayy canım ya Rabbim gonlune göre versin insallahhh:dua::dua:

Benim daha çok yeni canım 3 Şubat bat günümde test yaptim silik ikinci cizgiyi gordum:halay:

Yarın kan vericem sonrada doktordan randevu alip ne kadarlık oldugunu kesinlestircem insallah

İnanirmisin bende basladi bileo_O özellikle sabahları karnım aç iken acayip bulantim oluyor bide bende safra taşı var :KK43: oda tetikliyor olabilir
Olabilir canım bide senin ki benden önde gidiyor galiba 2 hafta kadar normal yani ama doktora git inş da söyle bunları bişeyler verir inş

Olabilir canım bide senin ki benden önde gidiyor galiba 2 hafta kadar normal yani ama doktora git inş da söyle bunları bişeyler verir inş
Aynen canım gidicem

Hadi Allah rahatlık versin canlar yarın güzel bir gün olsun inşallah hepimiz icin:dua::KK200::KK200:

Ayy canım ya Rabbim gonlune göre versin insallahhh:dua::dua:

Benim daha çok yeni canım 3 Şubat bat günümde test yaptim silik ikinci cizgiyi gordum:halay:

Yarın kan vericem sonrada doktordan randevu alip ne kadarlık oldugunu kesinlestircem insallah
Hayırlısı olsun inşallahh :KK200:

Benim yarın bat günüm iki gündür göğüslerimde ince ince sızılar var büyüdüler bide tabi sol kasığımın tam kasık çukuru değilde bira üstünde yani sol karnımla kasığımın arasında sancı var ara ara girip çıkıyo birde böyle tamamen bulamıyo diye şikayet edemeyeceğim ama beni rahatsız eden hafif bi bulantı ağırlık hissi var karnımda. Yinede ümitlenmek istemiyorum ama elimde olmadan ümitleniyorum çünkü hep okurdum kasık ağrısı diye hani göğsümde az çok ağrı olurdu ama kasığımda ilk defa bu ay oluyor ve göğsümdekide farklı bi sancı sende oldumu bunlar ?:cry:

Hayırlısı olsun inşallahh :KK200:

Benim yarın bat günüm iki gündür göğüslerimde ince ince sızılar var büyüdüler bide tabi sol kasığımın tam kasık çukuru değilde bira üstünde yani sol karnımla kasığımın arasında sancı var ara ara girip çıkıyo birde böyle tamamen bulamıyo diye şikayet edemeyeceğim ama beni rahatsız eden hafif bi bulantı ağırlık hissi var karnımda. Yinede ümitlenmek istemiyorum ama elimde olmadan ümitleniyorum çünkü hep okurdum kasık ağrısı diye hani göğsümde az çok ağrı olurdu ama kasığımda ilk defa bu ay oluyor ve göğsümdekide farklı bi sancı sende oldumu bunlar ?:cry:

Kuzum umitlendirmek gibi olmasında ben bu anlattiklarinin aynisini birebir yaşadım özellikle gogsumde farklı bir hassasiyet ve sanci vardı sol kasıkta ağrı ve batmalar oldu birde akinti sende akıntı varmi

Kuzum umitlendirmek gibi olmasında ben bu anlattiklarinin aynisini birebir yaşadım özellikle gogsumde farklı bir hassasiyet ve sanci vardı sol kasıkta ağrı ve batmalar oldu birde akinti sende akıntı varmi
Var tabiki kadında akıntı olmazmı hafif sarımsı krem rengi gibi özellikle son 2 haftadır bol bol oldu ama ben hiç ihtimal vermedim enfeksiyon falandır dedim işte şimdi bu göğüsteki sancı ve kasıktaki sancı çok etkiledi beni hayırlısı olsun inşallah sen uyucaktın tutmayım seni sana uyku lazım canısı Allah rahatlık versin bebişinle sana :KK200::anneadayı::KK74:

Back