• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Kuzum bu sabahta test yaptım pozitif çıktı oda bugün pazar diye gitmedim yarn sabah kan vericem inşallah ordanda güzel sonuçlar alırım

Sen naptın kirmizilar gelmemistir insallah

Aa acile gitseydin canım 1 saate çıkardı sonuç :)

Yok canım gelmedi. Belirtisi bile yok. Test de yapmadım korkuyorum

Aa acile gitseydin canım 1 saate çıkardı sonuç :)

Yok canım gelmedi. Belirtisi bile yok. Test de yapmadım korkuyorum

Acele etmek istemiyorum canım ya belliki daha çok yeni

Ayyy elinde test varmii hadi yapp varsa çok merak ediyorumm :KK55:

sabah ilk idrarla yaparım canım pek umudum yok
Benimde yoktu umudum bu ay surpriz oldu resmen. farketmiyor ben dün normal gün içinde yaptim silikte olsa ciktii fazlalik testin varsa dene bitanesini :KK45:

Bide regl günün gecermiydi hic

Benimde yoktu umudum bu ay surpriz oldu resmen. farketmiyor ben dün normal gün içinde yaptim silikte olsa ciktii fazlalik testin varsa dene bitanesini :KK45:

Bide regl günün gecermiydi hic
Sadece geçen ay gecikti canım ama belirtileri vardı. Bu ay da geciktim ama belirti yok :(

Belirti derken ağrı falanmi

Goguste sızlama ve hassasiyet varmı bide akinti
Normalde regl olmadan 3-4 gün önce göğüslerim ağrırdı. Hatta geçen ay gecikme olmasına rağmen biliyodum olcagımı çünkü göğüslerim ağrıyordu. Şimdi yok. Akıntı var evet :( Ateş basıyor ara sıra. Off :@

İnşaallah canıımm yaa umut doğdu içime :KK43:

Elimde tek bi test kaldı onu da sabah yapıcam çünkü çok su içiyorum şimdi yapsam çıkmaz :KK43:
Pozitif sonucunu merakla bekliyorum kuzum:KK200::anneadayı: Ekim anneleri topigine katılırız birlikte inşallah:KK22:

Kızlar nasıl gidiyor beklentiler
Benim de 14 şubat daha baya var
Umudum çok az
Mrb benim dün regl gunumdu test yaptım hafif bir çizgi gördüm daha kan vermedim hakkımızda hayirlisi

Göğüs hassasiyeti kasık agrisi ve akıntı var bende
Sende varmı bir belirti

Back