- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
- Konu Sahibi Melegimm_2
Canım naptınHala yok dimi bisy kaç gün gecti reglin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım naptınHala yok dimi bisy kaç gün gecti reglin
Sen kesin hamilesin :)İnşallah ne biliyim umutsuz um hersey gibi
Ahhh canm keskeee ağzından bal damliyor valla keşkeSen kesin hamilesin :)
Kuzum bu sabahta test yaptım pozitif çıktı oda bugün pazar diye gitmedim yarn sabah kan vericem inşallah ordanda güzel sonuçlar alırımCanım naptın
Kuzum bu sabahta test yaptım pozitif çıktı oda bugün pazar diye gitmedim yarn sabah kan vericem inşallah ordanda güzel sonuçlar alırım
Sen naptın kirmizilar gelmemistir insallah
Aa acile gitseydin canım 1 saate çıkardı sonuç :)
Yok canım gelmedi. Belirtisi bile yok. Test de yapmadım korkuyorum
sabah ilk idrarla yaparım canım pek umudum yokAcele etmek istemiyorum canım ya belliki daha çok yeni
Ayyy elinde test varmii hadi yapp varsa çok merak ediyorumm
Benimde yoktu umudum bu ay surpriz oldu resmen. farketmiyor ben dün normal gün içinde yaptim silikte olsa ciktii fazlalik testin varsa dene bitanesinisabah ilk idrarla yaparım canım pek umudum yok
Sadece geçen ay gecikti canım ama belirtileri vardı. Bu ay da geciktim ama belirti yokBenimde yoktu umudum bu ay surpriz oldu resmen. farketmiyor ben dün normal gün içinde yaptim silikte olsa ciktii fazlalik testin varsa dene bitanesini
Bide regl günün gecermiydi hic
Belirti derken ağrı falanmiSadece geçen ay gecikti canım ama belirtileri vardı. Bu ay da geciktim ama belirti yok
Normalde regl olmadan 3-4 gün önce göğüslerim ağrırdı. Hatta geçen ay gecikme olmasına rağmen biliyodum olcagımı çünkü göğüslerim ağrıyordu. Şimdi yok. Akıntı var evet Ateş basıyor ara sıra. OffBelirti derken ağrı falanmi
Goguste sızlama ve hassasiyet varmı bide akinti
Aha kesin bebis geliyorNormalde regl olmadan 3-4 gün önce göğüslerim ağrırdı. Hatta geçen ay gecikme olmasına rağmen biliyodum olcagımı çünkü göğüslerim ağrıyordu. Şimdi yok. Akıntı var evet Ateş basıyor ara sıra. Off
İnşaallah canıımm yaa umut doğdu içimeAha kesin bebis geliyor
Pozitif sonucunu merakla bekliyorum kuzum Ekim anneleri topigine katılırız birlikte inşallahİnşaallah canıımm yaa umut doğdu içime
Elimde tek bi test kaldı onu da sabah yapıcam çünkü çok su içiyorum şimdi yapsam çıkmaz
Ağzından bal damlıyor canım inşaallah yaa :)Pozitif sonucunu merakla bekliyorum kuzum Ekim anneleri topigine katılırız birlikte inşallah
İnşallah @R4bi4 çok isterimİnşaallah canıımm yaa umut doğdu içime
Elimde tek bi test kaldı onu da sabah yapıcam çünkü çok su içiyorum şimdi yapsam çıkmaz
Mrb benim dün regl gunumdu test yaptım hafif bir çizgi gördüm daha kan vermedim hakkımızda hayirlisiKızlar nasıl gidiyor beklentiler
Benim de 14 şubat daha baya var
Umudum çok az
Hakkımızda hayırlısı olsun canımİnşallah @R4bi4 çok isterim