Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o günler bi gelsin de seve seve tartışırz İNŞALLAHH
Eki Görüntüle 293611
Kızlarrrrrrrrrrrrrr Bu da 2 Gün sonraki tesTim...
Sizce koyulaşma olmuş mu ??
Off Çok korkuyorum yaa :26:
oluyor diye biliorum ama emin değilim benimde adetime 2 gun var bendede regl sancıları başladı normalmi bu durum emin değilim.Hamile oluncada regl sancısı yaşanıyormu.Yardım lütfen cok merak ediyorum.
canım öncelikle çok teşekkür ederim...
RABBİm HERKESE VERSİN İNŞALLHH...
sen çok erken yapmışsın...
ben pazartesi günü yapmışyım o kdar silik çizgi çıktı kii...
seninki olsa da çıkmaz....
bekle biraz daha ümidini yitirme oldu mu
Tebrik ederim sizi.
Benimde BAT 25 işallah hamileyizdir.
selam kızlar bugün aklıma esti ve kan testi yaptırdım.. sonuç 20,4 ile pozitif.. çok sevindim ne yapıcağımı şaşırdım annemi aradım ulaşamadım, ne biliyim aklıma birden annem geldi paylaşmak istedim.. ablamı aradım ve onunla paylaştım bu güzel haberi.. sonra eşimin yayına gittim, ona biraz gezelim dedim, yürürken bebek eşyaları satan bir mağazaya girmek istedim, girdik.. dolaştık, hadi çocuğumuza bi tulum alalım dedim, şimdi değil dedi olsun sonra alırız.. oldu dedim, şaşkın şaşkın baktı nasıl yani derken anlattım işte...
eve geldik, haberi ilk benimle paylaşmadığın için çok kırıldım dedi.. ve müjde böyle söylenmezmiş....
kızlar ya hevesim kursağımda kaldı.. bi de abisini aradı hemen, abisi doktor, henüz değer çok az, bikaç gün bekleyin kesinleşsin dedi.. eşimde sanki bebeğim yokmuş gibi davrandı...
ve şu anda küs bana..
nasıl bi gün ama ((
ewt işte bende okuyayım dedim diğerlerinin değerleri çok yüksekti hep neden bu kadar düşük diye tedirgin oldum sevinemedim bile
ama sonuçta pozitif ama bi sorun var gibi mi algılamalıyım
Eki Görüntüle 293611
canım hayırlı olsunn allah tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik ve bebişin kucağında olsunnn darısıda bizlere olsun inşallahhhhhhhhh
Eki Görüntüle 293611
canım dua ettim ben çoğu zaman...oFLU CANIM BENİM TAZE HAMİŞİM HADİ ARTIK BİZEDE TAKTİKLERİ VERİRSİN ARALIĞA SANA YETİŞELİM :) NELER YAPTIN BAKALIM BEBİŞ İÇİN
aramıza hoşgeldin canım0fLu..cum bende her aya yeni bir ümitle başlıyorum. Adet zamanı tetikte duruyorum.:18: Hayal kırıklığımın üzerine hadi bakalım daha vaktimiz var demekki bi sonraki aya ya nasip deyip kendimi teskin ediyorum
umudumuz kasım ayı
dipnot:) hamileymişsin şimdi okudum çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallahh
sanırım öyle canım :)))Maşallah yaaa süper çıkmış tekrar tebrikler canımmm geçen seferden daha koyu çıkmış
ama sen tabiki kan sonucunu görmeden inanmayacaksını haklısın ne diyeyim :)
teşekkür ederim canımmm :)selam kizlar ben cok gireedim bu arada oflucum tebrikler allah kucagina almayi nasip etsin hapsu bu arada bebeginin seninle kalmasina cok sevindim canim darisi bizlere ins bu ayda sadece adetime 4 gun var az bi meme uclarim hafif deydin mi agriyor ins bir belirtidir
ayyy teşekkür ederim canımmmm :))oflucum tebrik ederim canım aramıza hoşgeldin darısı diğer arkadaşların başına inşallah
sağol canım...hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımızaa inşallah
sanırım belirgin canım :)))ayy ofluuuu burada çok belirginn canımm tebrik ederimmm aaa süperr bir fötööööö DDD
adet olcak gibi sancılarım oluyo benim geçiyo sonra...adet belirtilerin var mı birde gecen ay hangi tarihte adet oldun canım merak ettim de
MAŞALLAHHHHHHHHayyy oflucum yaa moralim bozuk kalktım ama senin testi görünce keyfim yerine geldi ... maşaallahhhhh :)
kan değerin ne kadar çıkıcak acaba canım?
süper yaa
haklısın canım sonuçta sadece burdaki arkadaşlarım okumuyo..oflucum tebrik ederim canım.allah nazarlardan saklasın.inşallah sonu da güzel olur.bende 1 yıl önce çift çizgi görmüştüm ama sonu büyükkkkk bir hüsran oldu.bu yüzden çift çizgilere heğ şüphe ve paranoyayla yaklaşırım.inşallah sağlıklı bi bebek ve sağlıklı bir gebeliktir.bu arada herşeyi çok detaylıda paylaşma.nazardan çok korkarım ben.biliyosun nazar illa kötü gözle olmaz.bazen çok sevenlerinde nazarı değer.çok sevindim.topiğin bize de uğur getirir inşallah arkadaşım.
SAĞOL CANIM BENIMMMM...kuzummmm hayırlı olsun maşallllahhhh taze anneeeeeeee
sağol miniğim gelinim bitanem benım :)))aman aman amannnnn yerim o minik sıpayı ben:):):):)
hadi hadiiii bariz koyulaşmışşş gözün aydın yine için rahat etsin yaırnki sonucu rahta rahat bekle balım.
ah ahhhh bendegörcemmi bunu yaf:)
oflu çok sevindim bariz koylaşmış :)minik sıpan seninle :)allahın izniyle uğurumuz olacak topiğimizin senin bebiş ..duaların bizle olsun güzelim ah ah bende görebilecekmiyim birdaha o çift çizgiyi allahım güzel rbbim ne olursun nasip etsin isteyen herkese ..meryem suresini okumuştun değil mi ?bende başlıyorum bugün allahın izni ile :)bu arada tatlım taze hamiş olduğuna göre dediğim testi yaparmısın rica etsen bak bakalım göbeğinde karnında işte damar seğirmesi gibi birşey oluyor mu :)
oflu bu hamilelikler olursa ve sağlıkla devam ederse aynı günlerde bebişimiz olucak bence