Cok gecmis olsun
bende mayis gibi ayni durumu yasadim. Spiralim vardi ve lekelenmelerim durmamisti adetimden sonra 20. gun falandi sanirim doktora gittim. Spiral yerinde kist yok ama dis gebelik olabilir beta bakalim denildi. Beta bakildi ve 1 mayista 90, 2 mayista 108 cikti. Doktor dis gebelik dedi kurtaj oldum. Kurtajdan sonra ki gun 3 mayista 107 cikti gelin igne yapacagiz dediler ben gitmedim ve doktor degistirdim. Diger doktorda sadece beta takibi yapti ve 1 haftada 10 un altina dustu. Ben ne yasadim onu da bilmiyorum.o Sirada depremin etkisi her yerde, saglam bi sehire gittim kendi doktorumda yoktu saglikli karar veremedim. Bi kac ay sonra kendi doktorum goreve basladi ve spiral icin gittim. Senin gebeligin normal de olabilir kimyasal da ama dis gebelik icin kesinlikle kesenin gorulmesi lazimdi dedi orada ekstra bi sok yasadim. Nacizane tavsiyem lutfen tek doktorla kalmayin. Gercekten artik ozel hastaneler isi maddi boyutta tutuyor isini hakkiyla yapan cok az. Bahsettigim hastanede liv hospital yani oyle siradan yerel bi ozel hastane degil