Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşalah....çok istiyorum....artık olsun...
Kızlar günaydınnnnn...
Bişey sorucam eğer üstüne görme varsa normal adet sancısı oluyor mu?
çünkü adetim normalden çok az oluyor
oluyor diye biliorum ama emin değilim benimde adetime 2 gun var bendede regl sancıları başladı normalmi bu durum emin değilim.Hamile oluncada regl sancısı yaşanıyormu.Yardım lütfen cok merak ediyorum.
kızlar 2 gün gecikmeden sonra adet oldum... o kadar ümitlenmiştim bir de çok silik bir çizgi çıkınca kesin demiştim ama olmadı.. ekim ayındaki hayallerde suya düştü... bunda da vardır bir hayır...artık umudumuz KASIM AYI... benim gibi olanlar buyrun beraber bekleyelim.... dertleşelim.. deneyimlerimizi paylaşalımm... umarım uğurlu gelir....
Benim Bat 25 Kasım....
Eki Görüntüle 293611
Kızlarrrrrrrrrrrrrr Bu da 2 Gün sonraki tesTim...
Sizce koyulaşma olmuş mu ??
Off Çok korkuyorum yaa :26:
0fLu..cum bende her aya yeni bir ümitle başlıyorum. Adet zamanı tetikte duruyorum.:18: Hayal kırıklığımın üzerine hadi bakalım daha vaktimiz var demekki bi sonraki aya ya nasip deyip kendimi teskin ediyorum
umudumuz kasım ayı
dipnot:) hamileymişsin şimdi okudum çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallahh
canım ben6 haftalık ahmıleyım ve regla benzeyen sancılarım oluyo hala . dr normal dedı kanama olmadıgı surece korkma dedı dun ogadar bır agrımıstı kı dr aradım.
oflucum tebrik ederim canım aramıza hoşgeldin darısı diğer arkadaşların başına inşallah
kIZLARRR FISTIKKLARR HAMİŞLERRR NAPIYOSUNUZ ?? HERKES BEBİŞ İÇİN NELER YAPTIĞINI YAZABİLİRMİ BU AY İŞİ SIKI TUTMAM LAZIM BEİŞ İÇİNNN
canım ben 11 ay boyunca incir kürü,soğan kürü,bal-çörekotu-tarçın,ovulasyon testleri,klomen-pregnyl tedavisi, ne duyduysam yaptım ama olmadı bu ay izne ayrıldık sadece 2 kere ilişki oldu geçen aylar hergün yaptığımız halde olmadığı için bu ay hiç umudum yoktu ama allahın izniyle geldi bebişim rabbim ne zaman derse ancak o zaman oluyor inşallah en kısa zamanda sende tadarsın bu duyguyu
inşallah canım 5 ay önce bi kaybım var ben ondan önce göğüslerimde kist var diye hayıt hapı kullanmıştım kistlerimi geçirmedi ama ilk denememizde hamiş kalmıştım şimdi yine aldım içicem inşallah işe yarar yine :d
Eki Görüntüle 293611
Kızlarrrrrrrrrrrrrr Bu da 2 Gün sonraki tesTim...
Sizce koyulaşma olmuş mu ??
Off Çok korkuyorum yaa :26:
inşallah canım 5 ay önce bi kaybım var ben ondan önce göğüslerimde kist var diye hayıt hapı kullanmıştım kistlerimi geçirmedi ama ilk denememizde hamiş kalmıştım şimdi yine aldım içicem inşallah işe yarar yine :d
hayıt suyunuda içmiştim ben canım inşallah bebişin çok bekletmez seni