- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
aaa neden
bilmeden bişey mi yaptım
o kadar yorum yaptım sonra bişiler sordum sonra ateş tablomu koydum hiçbirine yorum yapmadın sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa neden
bilmeden bişey mi yaptım
o kadar yorum yaptım sonra bişiler sordum sonra ateş tablomu koydum hiçbirine yorum yapmadın sen
canım ateşten pek anlamıyorum o yüzden yorum yapmadım..
yanlış bilgi vermek istemedim
hiç anlamıyorum yumurtlama çatlama işlerinden...
bi bilgim olsa sakınır mıyım senden yaa aşk olsun
selam canım aramıza hoşgeldiiinnn....
Bi sorun olmamasına çok sevindim....
Inşallah bu ay gelecek bebeğinnn
Canımmmm evett bugün daha bi net sanki...
Ama kan sonucu istiyorummmm
Rüyalara aldırma geçen ay çok stres yaptımmm hep test yaptım
poz. Gördüm...
Bu ayda sadece adet olduğumu gördüm...
Tersine çıktı sanırım
selam kızlar, beni de aranıza alırmısınızz
biz 1,5 senelik evliyiz.
6 aydır korunmuyoruz geçen hafta doktora gittik.
Herşey normal dedi. 6 ay daha deneyin dedi.
BAT: 7 Aralık
Canım merhaba ,Kızlar öyle rüyalar görüyorum ki bazeen uyandığımda cok acı veriyor bebeğimiemzirdiğimi görüyorum onu yıkadığımı görüyorum öpüyorum kokluyorum cok güzzel bir duygu bebeğimi gidiriyorum küçükken bebeklerle oynamayı cok severdim cok bebeğim vardı anne olurdum hep acaba cok istediğim birşey diyemi anne olamadım ben 6,5 sene oldu daha olmadı ümidimi kesmiyorum rabbimden olacak inşallah ama hasretim çook büyüdü yüreğime sığmaz oldu artık ......
canım dua ettim ben çoğu zaman...
sonra hayıt suyu da içtim 10 günden fazla o yani :)))
aramıza hoşgeldin canım
teşekkür ederim...
darısı sizlere inşallah...
sanırım öyle canım :)))
sağolasınn:18:
teşekkür ederim canımmm :)
ben göğüslerden anladım
hamile kaldığımı sanırım :)
ayyy teşekkür ederim canımmmm :))
hoşbuldukkkk
RABBİM BURDAKİ arkadaşlarıma da nasip etsin :)
sağol canım...
sizlere bol bol dua ediyorummmm
sanırım belirgin canım :)))
sağol canım
bendde surakli teste bakıyorum
adet olcak gibi sancılarım oluyo benim geçiyo sonra...
ara ara geliyoo
MAŞALLAHHHHHHHH
teşekkür ederim JOur^um :)
kan sonucunu bekliyorum :)))
haklısın canım sonuçta sadece burdaki arkadaşlarım okumuyo..
daha dikkatli davranıcam
teşekkür ederim....
ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN BİZİ...
BU SEFER KAYBETMEK İSTEMİYORUM YAVRUMU
SAĞOL CANIM BENIMMMM...
TAZE ANNE MİYİM ŞİMDİİ
sağol miniğim gelinim bitanem benım :)))
RABBİM Sizlere verecek inanıyorum ben :)))
sağol canım ya koyulastı evet...
İNŞALLLAH UĞURUM OLACAK....
sizlere de uğur getirecek..
evet meryem suresini okudum..
o göbekte damar seğirmesi ben yüzüstü yatınca bende de olurdu...
hamilelikle alakası yok balım boşver öyle şeyleri :)
Kızlar öyle rüyalar görüyorum ki bazeen uyandığımda cok acı veriyor bebeğimiemzirdiğimi görüyorum onu yıkadığımı görüyorum öpüyorum kokluyorum cok güzzel bir duygu bebeğimi gidiriyorum küçükken bebeklerle oynamayı cok severdim cok bebeğim vardı anne olurdum hep acaba cok istediğim birşey diyemi anne olamadım ben 6,5 sene oldu daha olmadı ümidimi kesmiyorum rabbimden olacak inşallah ama hasretim çook büyüdü yüreğime sığmaz oldu artık ......
Kızlar öyle rüyalar görüyorum ki bazeen uyandığımda cok acı veriyor bebeğimiemzirdiğimi görüyorum onu yıkadığımı görüyorum öpüyorum kokluyorum cok güzzel bir duygu bebeğimi gidiriyorum küçükken bebeklerle oynamayı cok severdim cok bebeğim vardı anne olurdum hep acaba cok istediğim birşey diyemi anne olamadım ben 6,5 sene oldu daha olmadı ümidimi kesmiyorum rabbimden olacak inşallah ama hasretim çook büyüdü yüreğime sığmaz oldu artık ......
kızlar diş randevum vardı doktora gıttım doktor ıltıhaptan dolayı antıbıyotık verdı 4 gun kullan sonra gell kucuk bır operasyonla yamuk cıkan dısımı alacaktı hafıf anestezı vereceklermıs gebelık varmı dıye sorduu bende emın degılım dedım daha regl tarıhıme 5-6 gun var dedım oda olsun eger varsa cıkar zaten kanda dedı sız baktırın ona gore randevu vereyım sıze dedııı ve tabıkı randevuyu aldımmm cunkuu beta 0,5 cıktııııoffffff cok uzgunum labaratuvarın kapısında kala kaldımmm
kızlar diş randevum vardı doktora gıttım doktor ıltıhaptan dolayı antıbıyotık verdı 4 gun kullan sonra gell kucuk bır operasyonla yamuk cıkan dısımı alacaktı hafıf anestezı vereceklermıs gebelık varmı dıye sorduu bende emın degılım dedım daha regl tarıhıme 5-6 gun var dedım oda olsun eger varsa cıkar zaten kanda dedı sız baktırın ona gore randevu vereyım sıze dedııı ve tabıkı randevuyu aldımmm cunkuu beta 0,5 cıktııııoffffff cok uzgunum labaratuvarın kapısında kala kaldımmm
canımmmm üzülme sakın. öbür ay olur allahın izniyle. demekki senin için öylesi iyi olacakmış...
eksiklerini gözden geçirirsin daha dikkat edersin olur bitanem neden olmasın sakın olumsuz düşünme..
canım benim öncelikle geçmiş olsun...üzülme tatlım yaa sabır olacak inşallah bak bizlerde senin gibi bekliyoruz bu ay inşallah kavuşursun... hem daha sağlıklı olur diş sorununda olmaz bakk
Arkadaşlar,kan testinin sonucunda sonucun en az kac olmasi gerekiyor pozitiflik icin?
5'ten yüksek cıkması lazım cnm