canım
benim adettim çok düzenli ama genelde 10 gün öncesinden ağrı başlardı bu ay ağrılarım azdı ve zaten istediğim birşeydi o yüzden sabırsızlanıyordum zaten yumurtlamadan 14 gün sara gebelik varsa beta hcg de çıkıyor.ayrıca birkaçgündür çok hafif mide bulantım vardı gerçi benim bu ikinci hamileliğim ama ilki ilk günden doğuma kadar mide bulantısı yaşatmıştı.bu sefer farklı hatta hamileliğimi hissettirecek kadar bile değil dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyor.Allahım isteyen herkeze hayırlı evlatlar versinİnanın hepimize duacıyım.
hadi ya bende yumurta gelişimi için iğne kullanmıştım ve aşırı yumurta oluşumu olduğu için aşılama iptal olmuştu şimdi gebelik bu durumda zormu oluyormuş:uhm:hilalnur canım senin 2 günün kalmış inşallah adet olmazsın da ilk müjdeli haberi alırız benim daha çooookkk var of ya beklemek ne kadar zor bugün doktora gittim çok yumurtam varmış ama bu iyi dğeilmiş yani çok yumurta olunca birbirlerinin gelişmesini engelliyor dedi bakalım bu ay da olmazsa başka bir tedavi yöntemine geçicekmişiz dua edin kızlar noooollluuurrr bu ay olsun
Selammm
Arkadaşlar 01 Mayis Nedeni Ile Işyerim Tatildi Ve Evden çikmak Istemedim üstelik Evdeyim Diye Misafir Vardi Bende Kan Testimi Biraz önce Aldimmmmmmmmmm Veeee Pozitiff Hemen Doktorumu Aradim Sonuçtan Sonra 2 Gün Sonra Beta Hcg Ni Yenileyelim Dedi Bu Arada şehir Dişinda Yeni Aldiğin Testle Ilk Muayenemizi Yapariz Dedi Hepinizi çok Seviyorummm.allah Dualarimizi Kabul Etsin Ve Sirasi Ile Hayirli Haberler Alalim
İNŞALLAH CANIM YA İNAN kendim için ne istiyorsam hepiniz için ayrı ayrı da istiyorum.. çok heyecanlıyım .. belirtiler umarım gerçektir ve gebelik habercisidir .. bu gün ayın 2 si ve hala bir haber ya da belirti yok.. hala umutluyum ..müjde vereceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum..hilalnur canım senin 2 günün kalmış inşallah adet olmazsın da ilk müjdeli haberi alırız benim daha çooookkk var of ya beklemek ne kadar zor bugün doktora gittim çok yumurtam varmış ama bu iyi dğeilmiş yani çok yumurta olunca birbirlerinin gelişmesini engelliyor dedi bakalım bu ay da olmazsa başka bir tedavi yöntemine geçicekmişiz dua edin kızlar noooollluuurrr bu ay olsun
tebrikler tebrikler tebrikler bu güğzel haberler umut veriyor insana .. allah hayırlı etsin .. sevincini paylaştığın için eteşekkürler..Selammm
Arkadaşlar 01 Mayis Nedeni Ile Işyerim Tatildi Ve Evden çikmak Istemedim üstelik Evdeyim Diye Misafir Vardi Bende Kan Testimi Biraz önce Aldimmmmmmmmmm Veeee Pozitiff Hemen Doktorumu Aradim Sonuçtan Sonra 2 Gün Sonra Beta Hcg Ni Yenileyelim Dedi Bu Arada şehir Dişinda Yeni Aldiğin Testle Ilk Muayenemizi Yapariz Dedi Hepinizi çok Seviyorummm.allah Dualarimizi Kabul Etsin Ve Sirasi Ile Hayirli Haberler Alalim
Arkadaşlar merhaba .uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum ama sohbete katılmamıştım.Beni de aranıza alırmısınız?
.
öncelikle merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum. benim göğüslerim aşırı şiş normalde adet dönemindede şişiyodu ama uclar acımazdı bu sefer aşırı bi acı var göğüs uclarımda ve göğüslerimde bi ateş var neden olur sizce bana bişey yazarmısınız?????
kızlar bana kimse cevap vermicekmi? ya merak ettim
Hemen yazdım üzülme sonda olsun başta olsun yeter ki bebişlerimiz olsunyerimsenibengizemcim canım benim tarihi yazmamışım 30 mayıss offf en sonda benimki olcak:))
öncelikle merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum. benim göğüslerim aşırı şiş normalde adet dönemindede şişiyodu ama uclar acımazdı bu sefer aşırı bi acı var göğüs uclarımda ve göğüslerimde bi ateş var neden olur sizce bana bişey yazarmısınız?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?