- 24 Mart 2008
- 5.324
- 12
canım teşekkür ederim ilginize yok ben adaçayı içmiyorum ya bide şu göğüslerimde ateş te var bu beni düşündürüyoo
canım ateş konusunda hiç bi bilgim yok umarım bilgisi olan arkadaşlar seni aydınlatırlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım teşekkür ederim ilginize yok ben adaçayı içmiyorum ya bide şu göğüslerimde ateş te var bu beni düşündürüyoo
Selammm
Arkadaşlar 01 Mayis Nedeni Ile Işyerim Tatildi Ve Evden çikmak Istemedim üstelik Evdeyim Diye Misafir Vardi Bende Kan Testimi Biraz önce Aldimmmmmmmmmm Veeee Pozitiff Hemen Doktorumu Aradim Sonuçtan Sonra 2 Gün Sonra Beta Hcg Ni Yenileyelim Dedi Bu Arada şehir Dişinda Yeni Aldiğin Testle Ilk Muayenemizi Yapariz Dedi Hepinizi çok Seviyorummm.allah Dualarimizi Kabul Etsin Ve Sirasi Ile Hayirli Haberler Alalim
kizlar ilk hamisimizin hemen gelmesi cok umutlandirdi beni allah anali babali büyütsün..darisi hepimizin basina.bide ben sey soracaktim sizin bu verdiginiz tarihler en son hastalandiginizin ilk gününün tarihimi.cünkü ben en son nisan 4 de hastalandim o yüzden mayis 4 ü verdim dogrumu yapmisim?
canım kaç gün arayla olduğuna göre değişir.Yumurtlama hesaplayıcılar var internette oradan adet gününü de öğrenebilirsin.
aldık bilene canım hoşgeldin aramızaa.s.Arkadaşlar merhaba .uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum ama sohbete katılmamıştım.Beni de aranıza alırmısınız?.
canım sen umudunu kaybetme inşallah hamilesindir ve adet olursam çok üzülürüm falan diyede aklından geçirme:1hug:İNŞALLAH CANIM YA İNAN kendim için ne istiyorsam hepiniz için ayrı ayrı da istiyorum.. çok heyecanlıyım .. belirtiler umarım gerçektir ve gebelik habercisidir .. bu gün ayın 2 si ve hala bir haber ya da belirti yok.. hala umutluyum** ..müjde vereceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum..
vallah gizemin de dediği gibi gebelik belirtisi ama lütfen şuan belirtelere o kadar kafa yoprmayın allah ın izni ile hamiş kalında aklına gelsin şuan ters etki bilene yaparsın kendineöncelikle merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum. benim göğüslerim aşırı şiş normalde adet dönemindede şişiyodu ama uclar acımazdı bu sefer aşırı bi acı var göğüs uclarımda ve göğüslerimde bi ateş var neden olur sizce bana bişey yazarmısınız?????
kızlar ben de 9mayısı bekliyorum.ama acaip kasık ağrılarım başladı.inşallah regli olmam.of offfffffffffffffffffff
hadi ya bende yumurta gelişimi için iğne kullanmıştım ve aşırı yumurta oluşumu olduğu için aşılama iptal olmuştu şimdi gebelik bu durumda zormu oluyormuş:uhm:
canım tebrikler listemizin baş hamilesisin allah ım senin gönlüne göre verdi inşallah bizim gönlümüze görede verir.
allah ım bebişini sağlıklı saatli uzun ömürlü ve analı babalı büyütmek nasip etsin