- 4 Mayıs 2008
- 3.614
- 2
- 52
kocamı aradımdı baya bir konuşmusuz yaaaaaaaaaffff geldiiiiimmmm
hadi hayırlısı telefonda konuştun ha:roflol:ne konuştunuz bakayım
benimki bu gece gidiyor:a015:10unda gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocamı aradımdı baya bir konuşmusuz yaaaaaaaaaffff geldiiiiimmmm
hadi hayırlısı. benim yumurtlama haftamdı çalışmalar son sürat devam ediyo :) bu arada yumurtlama günlerinde kasıklarda şişkinlik normal midir bilen var mı?
kızlar bugün yumurtlama günüm ya adama son kez saldırmam gerekiyor mu:roflol::roflol:
eşime biraz önce testleri nerede yaptıracağımızı araştırıyorum dedim esma ne testi takma kafana olmazsa olmasın bitanem veren Allah alan Allah dedi demekki bize layık görmüyoooo dedisenağlama bende testleri yaptıralım sorun yoksa yine olmasın diyoruumm ama sorun varsa çözüm bulalım diyorum yalnışmıııı yaaaaaaaaaa senağlama :1no2:
saldır tabiiii 10günde yokmuş bu fırsat kaçmazzzzzz vallaaaaa :dance::dance:
kızlar bugün yumurtlama günüm ya adama son kez saldırmam gerekiyor mu:roflol::roflol:
normal mi bilmiyorum ama bende de oldu ve sol kasığımda ağrı
yok yavv son 48 saatte olduysa yakalar diyorum bebeği....ama yok veda saldırması olacaksa karışmam.....yada sen saldırya ne olur ne olmaz taze spermlerle buluşsun ama unutma eğer bugünkü saldırmadan yakalarsa erkek olacak:dance:
aynen benim de biraz ağrı oldu. hayırlısı bakalım ayy çok heyecanlı yaa nasıl beklicez şimdi.
ben kafaya takmayacağım pskolojikmen etkilenmemek için
haklısın aşkım aşkım 2 gün önceydi son saldırı yani cumartesiyi pazara bağlayan sabah sizce yeterli mi:1hug:
saldırın saldırın saldırın bebişler için saldırın:roflol:ya benimki de doktor reçetesi bu akşam çok işimiz var çokkkkkkkkk:teytey:hadi gazamız mübarek ola:içelim:
bence son bir saldırı daha düzenle bugün :dance:
kızım on gün değil 5 gün yok bu arada yarın oğluşumun doğum günü ve haziranın 4ü bugün reglime 13 gün var
kızlar yemekde mantı var yemeğe beklerim hepinizi bakın kayseri ağzı yapmıyorummm haaaa(kayserililer önceden içlerinden gelerek değilde ağızlarının ucuyla davet ederlermiş öyle değil yaniii) size bir kayseri mantısı ısmarlayayımyerimseniben