aybalacım inşallah canımm bu ay hamişsindir benim çok umudum yok bu ay neticede tedavi sürecim devam edio,aralıkda kurbandan sonra aşılama yaptırmaya karar verdim,adet ağrılarım başladı zaten,bu işi desteksiz beceremeyeceğim sanırım...Ali Acar a gideceğim öbür ay ve hazırlıkları tamamlayacağım kurban erteside aşılamamı olacağım.İnşallah tutarda,hatta ikiz olurda inşallah zamandan tasarruf ederim de şu çektiklerime değer....
sakın ali acara gitme sakın.benim bebeğimin başını yedi.mehmet çolakoğluna git.süperdir.ama o lanet adama gitme,
gülbahçesi canım sende tarihini verde ekleyeyim
Asyacım nasılsın?Gülbahçe hoşgeldin aramıza.
Fuar kiz yurdunun arkasindaki yer mi?beyhekim diş sağliği merkezine yakin mi?galiba biliyorum.
nur84 sendemi hamişsin canım ya tebrik ederim
eveeeetttt canım sonunda çok şükür allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin inş:Saruboceq:
ne zaman öğrendin yeni galiba görmemiştim hiç ne kadar sonra oldu senin, darısı başımıza benide ekleyin listeye adet tarihim 5 kasım
nur kusura bakma canim ben listenin hevesine dutum sana hayirli olsun demeyi unuttum,allahim insallah sag saglim eline kucagina almayi nasip etsin,hamislerin duasi kabul olur derlerya anlamissindir artik ne demek istedigimi,yani bizlerede dua etmeyi unutma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?