Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caaanııımmm geldim geldimm hala olmadım ama müjdeli haberde yok canım malesefff((Nasılsın iyimisin gülüm...
iyiyim canım test yaptırdın mı tekrar
Canım evde yaptım yok ama kan yapma gereği duymadım.heryerim aşırı hassaslaştı.çok ağrım var.
meraba arkadaslar.bende aranıza yeni katıldım.bende sizler gibi hamiş olmak istiyorum.1 yıllık evliyim 6 ay önce düşük yaptım ve bi daha da gebe kalamadım.benide listenize eklerseniz sevinirim..
meraba arkadaslar.bende aranıza yeni katıldım.bende sizler gibi hamiş olmak istiyorum.1 yıllık evliyim 6 ay önce düşük yaptım ve bi daha da gebe kalamadım.benide listenize eklerseniz sevinirim..
mrb arkadaslar bende sizler gibi her ay umudumu kaypetmeden bekliyorum rabbim herkese nasip etsin
cnm mrb onceliklehg bende 2 yil olcak bebegim olmuyo 3 yillik evliyim ilk yil korundum simdi anliyorum zaman kayb etmisim
neden olmuyor şuan çocuğuna.s.
selam arkadaslar bende yeni katildim araniza.6yilik evliyim 4ay oncesi dis gebelik amelyati gecirdim ve sizler gibi benim hayalimde hamile kalmak benide listenize eklersez sevinirim.
tesekur ederim canim benim adet gunum 11.10hoşgeldin canım tarihini yazarsan seni ekleyebilirimkaydirigubbakcemile3
cnm stres dedi dr adetim bu yuzden duzensiz yani yumurtlama olayi gerceklesmiyo gecen ay duzenli adet oldum bu ay yine gecikti test yaptim negatif suan zaten adetim basladi umt um gelecek aya