- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
bakın iyimisi şöle yapalım bursa ortada sayılırkaydirigubbakcemile3 burda bulaşalım iyisimi kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
olar bana uyar kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakın iyimisi şöle yapalım bursa ortada sayılırkaydirigubbakcemile3 burda bulaşalım iyisimi kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hiç üzülme nurcum insanı en iyi anlayan aynı şeyi paylaşan arkadaşlarıdır kimse bilmez bunun sıkınıtısını yaşamadan allah seninde üyüzünü güldürcek sonunda sen hiç dert etme:1hug:
Burcu,Nur,Asyacan sizlerle iyi dostluklar kurduk.Ben de üzülünce eşim çok takıyorsun diyor.Ama bilmiyor ki kendi annesi de dahil,ablaları,eltilerim şıp diye ilk aydan hamile kalmışlar,herkesi kendileri gibi düşünüp ayyy daha yok mu? olsun artık deyip duruyorlar.Düşünmüyoruz diyorum ama ne zamana kadar oyalayacağım.aralarında çok kırıcı ve patavatsız insanlar var...insanlar sordukça strese giriyorum.eşim de ya niye takıyorsun sormaları değil asıl sormamaları ayıp diyor...onun bakış açısı da bu..benim bozulmam garibine gidiyor...
Burcu eğer trabzonspor yenildiyse eşim şimdi moral bozukluğuyla döner.işallah yenmiştir.görüşürüz canım.öptüm.kendine iyi bak.
Evet Nur şimdi ona bakıyordum.Nereden katılıyor bu kadıncağız?Konyalı gibi yaaaaaaaaaaa
Çok tatlııııııııııı tam konyalı.yazık ya.işallah kazanırlar.Kızının çok ihtiyacı var.