Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bendıe aranıza alırsanzıs evınırım ...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.giremedim 2 gün özledim sizi.
Nurrrrrrrrrrr,Sevcan,burcusal, hepinize iyi bayramlar diliyor ve öpüyorum...
sositosositoNurum kız seni bekliyorum pc başında.bugün hep kalbimde ve aklımdaydın.gülümmmm moralin düzeldi değil mi ablacım.Bak benim de 8 gün var belim ağrıyor umutlarım bitmeye başladı.regl dönemindeki gibi bir bel ağrısı saplanıyor.Ama hep dua edeceğiz r,Rabbımıza.Bizim çok büyük bir Rabbımız var.Kerem sahibi rabbımız bize sağlıklı ve hayırlı evlatları en kısa zamanda nasib edecek.içimizde pıt pıt hissedeceğiz meleklerimizi...sositosositosositososito
Arkadaşlar herkeze hayırlı,mübarek bayramlar diliyorum.Güzel haberlerin gelmesine vesile olur inşallah bu bayram bizlere.Nurcum nasılsın gülüm.Sana çok kızdım klava:klava:kendimizi bu kadarda bırakmıycaktık canım.Tamam belki umutlarımız tükenmeye doğru gidiyor ama bir bakmışsın tam bitti daha yapamıycam derken müjdeli haberler gelmiş.teker teker listemize isimlerimizi sıralamışız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.Lütfen canım biz çok güçlüyüz ve bebeklerimizde bu güçlü anlarımızda bizlere gelmeliler.onlara kavuştuğumuzda ''SENİN İÇİN ÇOK ÇABALADIM VE BAŞARDIM BEBEĞİM'' demeliyiz.Şimdi tekrar baştan başlıyomuşuz gibi umutla hevesle onların sevgisiyle çalışmalara inanarak devam edicez.tamam mı bitanem.öpüldün.:teselli::1hug:Şeniz
Evet canim,sanirim sadece sen ve ben variz.çok yoruldum bugün.bayram ziyaretlerinden akşam döndük.bu arada adim elif.sen nasilsin?adin ne?satim 8 ekim merakla olmamayi bekliyorum.göğüs acimasi dişinda hiç belirti yok.senin durumun nedir canim?