- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
Nurrrrrrrrrrrrrrrrrr kızıcam bak hıııııııııııı hala ağlıyor musun? gül bakıyım gül gül...hah şöyle...benim arkadaşım güçlüdür pes etmez değil mi?
sağol canım desteğin için sen toparlandın mı diğer topiğe yazmadım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nurrrrrrrrrrrrrrrrrr kızıcam bak hıııııııııııı hala ağlıyor musun? gül bakıyım gül gül...hah şöyle...benim arkadaşım güçlüdür pes etmez değil mi?
nur sen ağliyormusun yoksa duymamiş olayim ...kizim 15 yildir bekleyenler var halimize şükredelim...bizim bir komşu vardi 20 yil çocuğu olmamiş.sonra bunun kardeşi taşinirken ona yardim etmiş filan..bir kaç gün sonra bel ağrisi mide bulantisi doktora gidiyor ve bir de öğreniyorki hamile !!! Halbuki bilse taşinirken 1 tane bardak kaldirmaz..ama allah öyle nasip etmiş herşeyin ve herkezin bir zamani var..mevlam neylerse güzel eyler..inşallah bu ay beraber yumurtlariz hesapladim ben 3-8 ekim arasi misafir kabul etme :))))byramda ailemden uzaktayım diye üzülüyordum şimdi birde bu eklendi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
nur sen ağliyormusun yoksa duymamiş olayim ...kizim 15 yildir bekleyenler var halimize şükredelim...bizim bir komşu vardi 20 yil çocuğu olmamiş.sonra bunun kardeşi taşinirken ona yardim etmiş filan..bir kaç gün sonra bel ağrisi mide bulantisi doktora gidiyor ve bir de öğreniyorki hamile !!! Halbuki bilse taşinirken 1 tane bardak kaldirmaz..ama allah öyle nasip etmiş herşeyin ve herkezin bir zamani var..mevlam neylerse güzel eyler..inşallah bu ay beraber yumurtlariz hesapladim ben 3-8 ekim arasi misafir kabul etme :))))
kızlar yaşlarınız kaç
ben 24 yaşındayım 84 doğumluyumbenneyaptımki
BERHABA geleceğin güzel anneleri mubarekgünde tüm aduğalarınız kabul olsuna.s.
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr umutsuzluk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk.Bol bol dua edip Rabbımızdan isteyeceğiz.Bak yarın bayram,güzel ve mutlu bir bayram geçirelim hı olmazmı?