tebrik Ederim Senemcik,allah Bizlerede O Mutluluğu Yaşatir Inşallah.....nasil Haber Verdin Eşine,merak Ettim :)))))
sağolun canlarım allah isteyen herkeze versin.eşimede tel.açtım ben iyi değilim hemen gel diye geldi hadi hastanaye gidelim dedi bende birazcık karnımı ovarmısın senin ellerin sıcak iyi geliyor dedi.ovuyordu karnımı dinlesene karnımı bişey duyuyormusun baba diyen dedim.adam kafayı yicekti.geçen çarş.günü doğum günümdü hastaneleri gezmekten eşim süpriz haapamadı banada aşkım d.gününü unutmadım aklımda dedi.sanıyorum bu akşam evde kalabalık bir kutlama var.hem d.günü hem bebiş için.annemle harıl harıl plan yapıyorlar.bende farkettim artık bozuntuya vermedim..
önemli diil canım anlıyorumyerimseniben
HAMİŞLERİMİZ
OYEK
Kayram2006
Marina00
senliyurt
Deniz 1634
Sudenaz77
_DURU_24
*sennur*
GÜNÜ GEÇENLER
BEYAZ MELEK_________15 Mayıs
Tuğba_a______________20 Mayıs
Aysbar ______________23 Mayıs
eDuS________________23 Mayıs
Ilgın3009____________23 Mayıs
İsranur_______________24 Mayıs
Muzurperi_____________24 Mayıs
Turkuazmavi__________24 Mayıs
nurevşan______________26 Mayıs
Kasem_______________27 Mayıs
Senemcik______________29 Mayıs???
SIRADAKİLER
Ceylan 83_____________30 Mayıs
Balımnur_____________
Seka________________
BeReN35____________
Lugesya_lin __________
Angel...baby__________
JENNİFER LOPEZ_____
Cereneren_____________
Sahre_________________
Melek32_______________
FİRUZE______________
yett___________________
dasy__________________
baharrr_________________
umutluyum39____________
cingenem06____________
nursena0707____________
canım sen sil beni ben kan testi sonucumu aldım bebek falan yok sizlere uzun bi süre giremeyeceğimi haber edeyim eşim ne zaman ki bebek düşünürse ozaman aranızda olurum umarım ozamanda hepinizi hamiş görürümallaha emanet olun herşey gönlünüzce olsun:a015:
CANLARIM KAN TESTİMİ YAPTIRDIM 4 HAFTALIK HAMİLEYİMMMMMMMMMM.ALLAH İSTEYEN HERKEZE VERSİN...ÇOK MUTLUYUMMMMMMM:teytey::teytey:
CANLARIM KAN TESTİMİ YAPTIRDIM 4 HAFTALIK HAMİLEYİMMMMMMMMMM.ALLAH İSTEYEN HERKEZE VERSİN...ÇOK MUTLUYUMMMMMMM:teytey::teytey:
Hhadi inşallah sıra sendeyerimsenibenssenem canım tebrik edrim darısı bizlerin başına inşallah
kızlar dünden beri nett yoktu ondan giremedim ben hala adet olmadım beklemediyim hayırlısı bakalım
Ssana da aşkolsun, ben şakasını yaptım sen ciddisini mi???canım sen sil beni ben kan testi sonucumu aldım bebek falan yok sizlere uzun bi süre giremeyeceğimi haber edeyim eşim ne zaman ki bebek düşünürse ozaman aranızda olurum umarım ozamanda hepinizi hamiş görürümallaha emanet olun herşey gönlünüzce olsun:a015:
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuu
geldiiimmmmm canımmmmmm
hoşgeldin ne oldu sayfamıza neden kapandı bilgin yokmu
milletti buraya toplayalım o zaman ben tanımadığım kişilerle konuşmamm
bizde burdan devam ederiz alla alla kimse dostluğumuzu yok eemezÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?