- 7 Mayıs 2008
- 7.418
- 10
tamam o zaman bundan sora sana şirinlerdeki şakacı diyeceğimnaniknanik
olmaz, aylin de sen yinea.s
fıstıklar böldüm muhabbetinizi, devam edinnaniknanik
ne fenayım bazenyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam o zaman bundan sora sana şirinlerdeki şakacı diyeceğimnaniknanik
olmaz, aylin de sen yinea.s
fıstıklar böldüm muhabbetinizi, devam edinnaniknanik
ne fenayım bazenyerimseniben
inanmıorumm sana kız cidden üzüldümm
fıstık üzülme beyerimseniben
benden kurtuluyodunuz ne güzelnaniknanik
deli misin kız sen,nie kurtulacakmışız ki senden? zopalarım seni haaklava:
deli misin kız sen,nie kurtulacakmışız ki senden? zopalarım seni haaklava:
fıstık sen ne alemdesin bu arada? reglin başlamadı di mi?
evet canım ya 30 günde bir oluyordum, bu ay 29. gün oldum. buna ragmen bi de test yaptım üstüne mi gördüm ki diye. anlayacağın biraz bunalımlıyım.sen bi yere gitmiosun di mi kız? alıştık,sakın bizleri bırakıp gitme.dağılmayalım.sen ne durumdasın canımcım?:1hug:
ne bunalımı canım ya, takma ki olsun..
benim biliyosundur,o kadar belirtiden bulantıdan,5 gün gecikmeden sonra regl başladı:roflol:
bitti ama bu sefer de eşim yok yanımda:roflol: anlıcağın bu ay da zor da,artık takmıyorum, ne zaman olursa işte, keyfi bilir bizim ufaklığınyerimseniben[/QUOTE
evet canım ya,sen de umudunu kaybetme.bu işler hiç belli olmuyor.10gün yok eşin ama geldiğinde belki olur illa :1hugna bakarsan.haziranda inşallah iyi haberler alıp,iyi haberler veririz.
ne bunalımı canım ya, takma ki olsun..
benim biliyosundur,o kadar belirtiden bulantıdan,5 gün gecikmeden sonra regl başladı:roflol:
bitti ama bu sefer de eşim yok yanımda:roflol: anlıcağın bu ay da zor da,artık takmıyorum, ne zaman olursa işte, keyfi bilir bizim ufaklığınyerimseniben[/QUOTEinşallahh:dance:evet canım ya,sen de umudunu kaybetme.bu işler hiç belli olmuyor.10gün yok eşin ama geldiğinde belki olur illa :1hugna bakarsan.haziranda inşallah iyi haberler alıp,iyi haberler veririz.
hazirana yazılmadım ama takılmaya başladım, burdaki kızlar tek tek kaydı oraya:sm_confused:
inşallahh:dance:
hazirana yazılmadım ama takılmaya başladım, burdaki kızlar tek tek kaydı oraya:sm_confused:
evet ben de kaycam ama,bu ayın bitmesini bekliyorum.olsun sen de gel yazıl,ne kaybetcen ki :)
önemli diil canım anlıyorumyerimsenibenaylint canım kusura bakma o kadar çok yere yazdırmışımki adımı ben adet oldum bitti bile
CANLARIM KAN TESTİMİ YAPTIRDIM 4 HAFTALIK HAMİLEYİMMMMMMMMMM.ALLAH İSTEYEN HERKEZE VERSİN...ÇOK MUTLUYUMMMMMMM:teytey::teytey: