yahu bende diğer sayfaya yazıp duruyorum buraya mı geldiniz....apex ne yaptın yumurtalar çatladımı....
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben de geldim burdayımmm.sizi bulamadım yav.nereye gittiniz
valla bilmiyorm kiyasakkelime ama sıkıyorsa çatlamasınÇok üzgünüm çoook ben buı ay çalışma yaptım daha 2 günüm var onada devam:dance:adam yeter rtık beni kuruttun diyor:roflol::roflol:
yav bu aralar benimkinde tık yok işde çok yoruluyormuşşşş bende saldıracağım artıkk ateş almama az kaldııııı :roflol: :roflol::dance:
kıyamam kız sana saldırın saldırın saldırım bu bebişler için saldırınnnnn:roflol::roflol:
kıyamam kız sana saldırın saldırın saldırım bu bebişler için saldırınnnnn:roflol::roflol:
saldırcaz inşallah.....benimde çarşambaya kadar biter regl sanırım....hemen saldırsammı yoksa 7 haziranı beklesem miCADIARZU
ya bu ay benim adetim az oldu daha uzun sürerdi ama muayenede oldum üstünemi görüyorum desem düzen değişti yaaafff ilaçlardan:çok üzgünüm:
milletti buraya toplayalım o zaman ben tanımadığım kişilerle konuşmamm
bizim muhtemel yumurtlama tarihlerimiz aynı canım....inşallah bu ay herkesle birlikte bizim dularımızda kabul olur....bu arada çevremde herkes bana kendi fallarında bir hamile haberi alacaklarının çıktığını söyleyip duruyor...saolsunlar hepside bana yoruyorlar.....
bizim muhtemel yumurtlama tarihlerimiz aynı canım....inşallah bu ay herkesle birlikte bizim dularımızda kabul olur....bu arada çevremde herkes bana kendi fallarında bir hamile haberi alacaklarının çıktığını söyleyip duruyor...saolsunlar hepside bana yoruyorlar.....
yaw kızlar nerdesınız sabahtan berı yazıp duruyomö bakıyom yoksunuz merak ettım valla tesadüfen buldum sızı ohhh rahatladım:teytey:
inşallah hayatım
kızlar bende 2 gecedir rüyamda erkek bebek görüyorumyerimseniben
hadi bakalımm geliyormu 2. yoksa canım sen bu ay pek iştahlısın :dance: gelmezse ayıp olur üzmesin anneyi çabalarını boşa çıkarmasında gelsin güzel melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?