yok kız olursa olsur gerçi allahtan hep kucağıma vermeyi büyütmeme izin vereceksen ver güzel allahım diyorum pek hevesli değilim olmayacağını biliyorum ama umut işte
yok kız olursa olsur gerçi allahtan hep kucağıma vermeyi büyütmeme izin vereceksen ver güzel allahım diyorum pek hevesli değilim olmayacağını biliyorum ama umut işte
öyle tabi canım ne güzel dua etmişsin Allah acılarını göstermesin o durumda olan tüm herkesede sabır versin
amin hayatım çok zor inanınki allah düşmanıma bile o acıyı yaşatmasın ama doktoruma yaşatsın çünkü onun yüzünden kaybettim şuan 16 aylık olacaktı:a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
acını anlıyorum desemde senin gibi anlayamam canım yine kimseye kötü dilekde bulunma çünkü ucundaki miniminnacık bir bebek demii:teselli:
artık burdan devam edeceğiz hayatım :içelim::içelim:
yakında bunuda kapatırlar merak etme:1no2:hem haziran güzeldi ya mayısmı kaldı nerdeyse temmuz dicez(aman Allah korusun haziran iyidir iyi:teytey:)yani
bu arada şaka maka haziran 2si bugün benim 16 günüm kaldı:sm_cool::sm_cool:
milletti buraya toplayalım o zaman ben tanımadığım kişilerle konuşmamm
bizde burdan devam ederiz alla alla kimse dostluğumuzu yok eemezÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
kızlar bizim grubu kıskandılar sanırım:roflol::roflol:
tutarım tabii en son kelebek yazmış ondan sonra kapanmış oh olsun koparamadılar bizilaelaelaelaelae
saçma aslında topicmiş
SLM KIZLARRRR.....
BİKAÇŞEY BELİRTME İHTİYACI HİSSETTİM KUSURA BAKMAYIN...TOPİCİNİZİN KİLETLENDİĞİNE ÜZÜLDÜM..SONUÇTA HEPİMİZ ALIŞTIĞIMIZ TOPİCLERİN KİLİTLENMESİYLE ZORLANABİLİYORUZ..FAKAT UZUN ZAMANDIR BU SİTEDEYİM..SİTENİN BELLİ KURALLARI VAR..AYNI İÇERİKLİ VEYA AYNI BAŞLIKLI KONULAR KİLİTLENİR..MODLARIN GÖREVİ BUDUR..YOKSA NİYE SİZİN TOPİCİNİZİ VEYA DOSTLUĞUNUZU KISKANSINKİ...BURDA BİNLERCE TOPİC VAR..AYRICA TANIMADIĞIM İNSANLARLA KONUŞMAM DEMEK HİÇ HOŞ DEĞİLDİ..BURDA HEPİMİZİN SORUNU AYNI..HEPİMİZ BEBEK BEKLEYEN KADER ORTAKLARIYIZ...BÖYLE BİR HİTABA GEREK YOKTU..SONUÇTA HİÇBİRİMİZ BİRBİRİMİZİ TANIMIYOR BURDA TANIŞIYORUZ..DERTLERİMİZİ DİNLEYİP SORUNLARIMIZI PAYLAŞIYORUZ....
İNŞALLAH HEPİNİZ TEZ ZAMANDA HAMİŞ KALIRSINIZ..RABBİM KİMSENİ KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN yerimseniben
selamm kızlar ay ben cumartesi günü kan tahlili sonucu alınca vazgeçtimdi sizlerden çünkü kocacım henüz bebek düşünmediğinden dedim benim ne işim var. gel gör ki aman dedim koca düşünmezse düşünmesin ben gene takılayımm arkadaşlarıma dua edeyim bebişleri olsun die. ayrıca düşünmeyen koca yaklaşık 1aydır korunmayı bıraktık acaba düşünüyorda bana mı çaktırmıyor:) neyse kızlar ben geri döndümm
selamm kızlar ay ben cumartesi günü kan tahlili sonucu alınca vazgeçtimdi sizlerden çünkü kocacım henüz bebek düşünmediğinden dedim benim ne işim var. gel gör ki aman dedim koca düşünmezse düşünmesin ben gene takılayımm arkadaşlarıma dua edeyim bebişleri olsun die. ayrıca düşünmeyen koca yaklaşık 1aydır korunmayı bıraktık acaba düşünüyorda bana mı çaktırmıyor:) neyse kızlar ben geri döndümm
buarada ben hala adet olmadım kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?