Umudumuz Bu Ayda Devam Ediyor !

bence de zamana bırakmak lazım. ben test bile yapamadım heyecandan :) bi kere yaptım işte geçen gün. ama görsen resmen ellerim titriyodu ya. moralimizi yüksek tutmaya çalışcaz artık. bu arada sizin de yıldönümüne az kalmış :) bir ömür mutlu oluruz inşallah a.s.

saolasın canım inş. şükretmek lazım,geç olsun güç olmasın.ablam 1 aylık hamile haberini verdi ama bugün doktora gitmiş,bebegin kesesinin %50si kanla doluymuş.1 hafta dinlen demiş ama düşük ihtimali yüksekmiş.1 hafta içinde düşmeşse tekrar doktora gitcek,eger kese hala kanla doluysa aldırmak zorunda kalacak . böyle bi deneyim yaşamaktansa geç olması daha iyi.ders çıkarmalıyız.hayırlısıyla insallah hepimiz anne olacagızz. ben de sizi kutluyorum allah ayırmasın bir ömür mutlu kılsın :):1hug:

ay canım çok üzüldüm ablana. inşallah bişey olmaz. allah yardımcısı olsun. iyi haberlerini verirsin bize de. canım ben çıkıyorum yarın yine buralardayım. kendine iyi bak görüşürüz :1hug:

gunaydin kizlar.bu gun menim regl gunum heyacanliyim. bakalim ne olucak?insallah burdan hamis haberini veririm ben de.

kızlar benim kasıklarımın üstünde berbat bir ağrı var sizce yumurtam çatlamış olabilir mi:1rolleyes:

canım yaptımda 2.gün geçtiğinde yaptım ozmn negatifti şimdi ise yarın 1hafta olcak ama ya bende bi belirti yok çok bişi hissetmiyorum

yarın doluyor ama bugünden yapayım mı dersiniz bide sabah mı yapmam gerekir ozmn sabah yapmıştım :teytey:

bak doktorlar 6 günden sonra kesin gözüyle bakıyorlar sabah öğlen akşam fark etmez varsa zaten 2.çizgi çıkar bence bugün yap:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…