Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoookk teşekkürler güzel dileklerin içina.s.arkadaslar yeterkı sıtres yapmayın ben de tamam artık deyıp rafa kaldırdıgımda hamıleymısım meger henuz cok yenıyız...
sizin de olacak arkadaslarrrrrr hiçççç umudunuzuu yıtırmeyınnnnnn
dualarım tum isteyen arkadaslarla allahımmmm hepimizin kucaklarını meleklerıyele doldursunn
Canımm inşallah hamişsindir ama çok düşünme ve ümitlenme bence, bikaç gün de olsa unut bu bekleyişi, hayatına bakyerimsenibengünaydın kızlarr kızlar ben hala bekleyenlerdeyim adet olmadım hala ??
Günaydin Kizlar...bende Daha Dün öğrendim Hamiş Olduğumu 2 Haftalikmisin Kan Testinde Cikti.ultrasonda Görünmüyor Daha Cok Minikkk.3,5 Yillik Evliydim.mayis Ayinda Korunmayi Biraktik Mayis Ayindada Kaldim.maşallah Diyelim Nazar Değmesin.allah Herkese Bu Duyguyu Nasip Etsin Inşallah
Canımm inşallah hamişsindir ama çok düşünme ve ümitlenme bence, bikaç gün de olsa unut bu bekleyişi, hayatına bakyerimseniben
evet cnm ya 2ay önce kontrole gittiğimde ufak kitsler olduğunu ama adetle atacağımı sölemişti smear testi yaptı temizdi çok şükür
kits geciktirme yapar mı bi bilgimde yok?
Kızlar günaydın....cuma gününden sonra benide hamiş listesine alabilirsiniz..:)) beta hcg 501 çıktı dün...ama az az lekelenmelerim oluyodu 2 güne kadar daha doğrusu adet oldum sanmıştım..doktor progestan verdi zaten lekelerde artık gelmiyo ama ultrasonda görmeden inanamıycam...o yüzden cumayı bekliyorum..
Kızlar günaydın....cuma gününden sonra benide hamiş listesine alabilirsiniz..:)) beta hcg 501 çıktı dün...ama az az lekelenmelerim oluyodu 2 güne kadar daha doğrusu adet oldum sanmıştım..doktor progestan verdi zaten lekelerde artık gelmiyo ama ultrasonda görmeden inanamıycam...o yüzden cumayı bekliyorum..
cnm ya hayırlı olsun inş. hayırlı haberlerini alırız başka ne gibi değişiklikler hissettin kendinde? lekelenmeler bendede oldu adetten önce azcık bahsedermsn nasıldı merak ettim kaçgün geciktin?:uhm:
idrar testi yapmamıştın dimi? betahcg nin sonucunu hemen veriolar mı