- 21 Mayıs 2008
- 293
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bu hafta sonu dr. gitcem bakalım ne diyecek haziren a yeni umutlarla inşallah.
benim annemde derdi ayağını sıcak tut atlet giyin dinlemezdim ama doğruluk payı var kızlar evlenince herşey çıkıyorneşeli internetim gitti ya ondan cevap yazamadım. ben bu haftaya acayip iyi başladım ama işte dediğim gibi kasık ağrım moralimi bozdu. gidicem ama doktora. sanırım üşütmekten oluyo. anneannem hep der ayaklarını sıcak tut çocuğun olmaz diye doğru söylüyo olabilir :bbo:
inşallah hayatım herşey gönlünce olsun
ben gidiyorum kestirmeye:roflol:
:dance:dün yemekte eşime bu ay ateş ölçme yöntemini deneyeceğiz dedi bana oo senin ateşin hep yüksekki dedi:roflol:bende hayır ateşim düşükken yapacakmışık dedim bana kızım sen delisin dedi:dance::roflol:
:dance:deseydin biz karular hepimiz delüyüz diye :roflol:
benim eşimde diyor şimdi yazda geldi ne yapacan dedim ona göre kontrol edecez
buarada adetinin kaçıncı günü ve sende ısıları yaz yani not al tamammı bir tanem
:dance:benim eşim de ateş ölçme olayını anlatınca şaşkın şaşkın baktı suratıma. çok güldüm. neler buluyosun diyo sırnaşık şey
ben senin kocanım nasıl tanımadın beni he yavyum benimjeyyarŞenizsırnaşık şeyKIZLAR SİZ ATEŞ ÖLÇMEYE BAŞLIYORSUNUZ BEN DE BU AY BIRAKIYORUM.3 aydır ölçüyordum stres yapıyorum bu nedenle ölçmekten vazgeçtim.benim eşim ateş ölçümlerine falan hep alıştı da benimle dalga geçiyor senin foruma giriyorum ben de sana yazıyorum falan diyor.yaaa kızlar aranızda kocam olma ihtimali olan biri mi var acaba????:dance: yoksa beni kandırıyor mu tam çözemedim.CADIARZU
evet artık kendime daha çok dikkat edicem valla. her yolu deniyoruz bi de ayakları sıcak tutalım ne var yani şutarafagitti
ben senin kocanım nasıl tanımadın beni he yavyum benimjeyyarŞenizsırnaşık şey
:roflol::roflol:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar bugün 6.günüm ateşim hala yüksek ya hamiş değilsem bu ateş niye o zaman yarından sonra gidiyorum doktora günler geçtikçe adet olmadıkça insanın olmayan umudu artıyor yaaa
inşallah canım bakalım artık hayırlısı yaa:uhm:rehavetcimm hadi hayırlısı olsunn cnm güzrl haberi bekliyorum en kısa zamandaaa
canım bende de acaip uyku var miskinlik var...lekelenme hiiiiç olmadı...ara ara adet belirtileri hissediyorum..göğüs büyümesi ağrıması,kasık sancıları falan..o yüzden çokta heveslenmek istemiyorum..seni çok ii anlıyorum.günün geçtikçe umudun artıyor...ama rabbim yazmıştır zamanını biz ne yapsak boşşşş...üzme tatlı canını:1hug:kızlar
hamilelik belirtilerim vardı bulanı ,uyku hali ,adetim 6 gün gecikmişti ara ara lekelenmelerim oldu.yarında doktora gidecektim ama bugün adet oldum.moralim çok bozukkkkkkk.......
canım bende çok iyiyim kusura bakma birden çıktım gibi oldu ama elktrikler gitmişti ondan yani kusura bakmaneşeli naber canım nasılsın?çok yazamıyorum bu ara işler yüzünden şu anda bile not giriyorum.sistem yavaş çalıştığından hemen o açılana kadar buraya yazıyorum.ceylan 83 işler bitti mi kııız neredesin?yazılıların bitti mi canım,e okul felaket yavaş sinirden başım ağrıdı yaaa.
canım inşallah hamilesindir ya :1hug::dance:kızlar bugün 6.günüm ateşim hala yüksek ya hamiş değilsem bu ateş niye o zaman yarından sonra gidiyorum doktora günler geçtikçe adet olmadıkça insanın olmayan umudu artıyor yaaa
kızlar
hamilelik belirtilerim vardı bulanı ,uyku hali ,adetim 6 gün gecikmişti ara ara lekelenmelerim oldu.yarında doktora gidecektim ama bugün adet oldum.moralim çok bozukkkkkkk.......
Günaydin Kizlar...bende Daha Dün öğrendim Hamiş Olduğumu 2 Haftalikmisin Kan Testinde Cikti.ultrasonda Görünmüyor Daha Cok Minikkk.3,5 Yillik Evliydim.mayis Ayinda Korunmayi Biraktik Mayis Ayindada Kaldim.maşallah Diyelim Nazar Değmesin.allah Herkese Bu Duyguyu Nasip Etsin Inşallah
Canımm çoookk sevindimm,Allah tamamına erdirsina.s.Günaydin Kizlar...bende Daha Dün öğrendim Hamiş Olduğumu 2 Haftalikmisin Kan Testinde Cikti.ultrasonda Görünmüyor Daha Cok Minikkk.3,5 Yillik Evliydim.mayis Ayinda Korunmayi Biraktik Mayis Ayindada Kaldim.maşallah Diyelim Nazar Değmesin.allah Herkese Bu Duyguyu Nasip Etsin Inşallah
kızlar