hayırlısı olsun canm.belirtilerin olmuş akşam zaten.Allah hayırlısını versin kızlar.hepiniz teker teker regl oldunuz.bende umudumu yitirmeye başladım.yine Allahın dediği olur canm.a.s.
valla ben şok oldum ama üzülmedim ne yalan söyleyeyim benim 2. çizgim silik bile çıkmıştı gerisini düşün artık
kızlar bende adet oldum
cnm benim bugün müydü günün yoksa gecikmen olmuşmuydu....üzülme olsun ümidini hazirana sakla ..
o ilaç hakkında bilgim yok ama eğer öyle birşey yazıyor ve sende gebelik şüphesi vardıysa neden kullandınklava:
canım inşallah gebeliktir ama kistte oluşmuş olabilir ama inşallah gebeliktir diyorum yine canım en doğrusu kanda baktırman:1hug:günaydın kızlar dün saat 3 gibi gelen kahverengi lekeden sonra ne gelen var ne giden sabah ateşimi ölçtüm 36,9 a çıktı offff napcamı şaşırdımm gelecekse gelsin artık.. belim ağrıyo göğüsler dünden beri felaket karnım şişti.. kahverengi leke geldiğinde okadar emindimki gerisinin geleceğinden aynı ağrıları yaşadım ama gerisi yok napcam ben şimdi. normal adet günümde yarın
canım aldığın test neydi ya kanaman normal seyrediyormu bak benim komşum demişti bi kadın 9 ay boyunca baya bir kanaması olmuş yani hep üstüne görmüşüzülme canım ya bendeki belirtiler o kadar kesindi ki hatta 2. çizgim bile silik çıkmıştı ama bende regl oldum 2senedir uğraşıyorumşutarafagitti
inşallah bir tanem ya hamişsindir içini rahatlatmak için istersen git bi kanda baktır bir tanem beklemek çok zor:1hug:az zaman geçsin diyorum yaa canım.heveslenmek istemiyorum...bu sabah ateşimin yüksek seyrettiği 4. gün 36.9 çıktı:uhm:
günaydın kızlar dün saat 3 gibi gelen kahverengi lekeden sonra ne gelen var ne giden sabah ateşimi ölçtüm 36,9 a çıktı offff napcamı şaşırdımm gelecekse gelsin artık.. belim ağrıyo göğüsler dünden beri felaket karnım şişti.. kahverengi leke geldiğinde okadar emindimki gerisinin geleceğinden aynı ağrıları yaşadım ama gerisi yok napcam ben şimdi. normal adet günümde yarın
cnm ben bilmiorum ama genede yarın sabahtan itibaren bakıcam ateşime. seninde günün bugündü sanrım hasta oldun muya cancağızlarım, ateşinizle hamilelik arasındaki ilişki nasıl oluyo bn anlamadım, beni aydınlatır mısınız?
bırak olduğu yerde kalsın gelmesin tabi bebiş varsa:teytey:bende hale beklemedeyim bugün olmam gerekiodu arkadaşlar yok ama?
ya cancağızlarım, ateşinizle hamilelik arasındaki ilişki nasıl oluyo bn anlamadım, beni aydınlatır mısınız?
canım adetinin ilk gününden itibaren ölçmeye başlıyosun hergün sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından.sonra yumurtladığın gün ısın birden düşüyo. mesela benim 36,5 iken 36,2 ye düştü ogün ilişkiye gireceksin.ve sonrasındaki gün hemen ısın yükseliyo ısı yükseldiğinde iş işten geçmiş olacak. mesela benim 36,7 ye çıktı adet döneminden daha yukarı oldu bu şekilde gidip geliyo.eğer hamileysen ateşin adet günüde bile yüksek kalıyo. ama hamile değilsen ısın düşüyo ve adet oluyosun. her bünye farklı tabi herkesin ısısıda farklı benim ısımı baz almayın
kızlar bende adet oldum
kız beni unuttun yaaaaaaaa:a015::a015:
valla ben şok oldum ama üzülmedim ne yalan söyleyeyim benim 2. çizgim silik bile çıkmıştı gerisini düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?