hadi ya tamam o zaman biz istanbulu birakıp gelçez ya güneye bize ev bulursunuz artık oralardan inşallah. dileğimiz o inşallah bi gün kaçcaz burdan. bizimde işimiz matbaa ve reklam ajansı küçük bi ekmek teknemiz var bizde karıkoca yüzdürüyoz tekneyi napalım çok şükür.
biz de karı-koca avukatız. Her tür davaya bakıyorz:1rolleyes:
evet bizim üçüzlüğümüzde ordan geliyo zati. gıptayla bakma ama kara kız sende kocişinle çalışıyosun ya.
süper işimiz düşerse danışırız işte ne güzel.yerimseniben
kızlar bi de şu gebelik cetvellerine nası hevesleniyorum, hemen koyucam en fiyakalısından:asigim:
baksana hemen sazan gibi atladık ikizimizde kafamçokkarıştı
aylint aynen bende çok hevesleniyorum yaa.ondada yardım edersin dimi bana yaa şakkıdı
ya kızlar varya ben şuan kendimide bıraktım sizden çok çok iyi haberler bekliyorum artık ben sizden daha ümitliyim iki gün çabucak geçsede güzel haberleri verseniz artıkın valla.inşallah kızlar:içelim: tokuşturalım yaaa.s.
Bende varım benide eklermisiniz listeyesenağlama
kızlaaar öptüm sizi ben çünkü çıkmam lazım kız kardeşim patates kızartması istedi.hastanede yatıyo ayağı kırıldıda.ona bişeyler yapıp götürcem yarın sabah görüşelim tamam mı sevgiyle kalın hoşçakalın
canlarım benim yerimseniben
güle güleee bende çıktım kızlar hepinizi öptüm kendinize ii bakın mucuks
ya kızlar belki ben müjde veremem bu ay:çok üzgünüm: o çif çizgiyi görene kadar umutlanmamak lazım ya! hayırlısı ama adet olabilirim bu ay da:QUOTE]
AZ KALMIŞ AYLİNT İNŞALLAH İLK MÜJDEYİ SENDEN ALIRIZ CANIM.HEMEN KOCAMAN BİR YAZIYLA PEMBİŞ HAMİŞ OLARAK YAZARSIN ADINI
ÇOKŞEKERİM SEN NERELERDESİN YA?BEN DE TAM BUGÜN SENİ DÜŞÜNMÜŞTÜM.SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYOR CANIM..günaydııııııınnnnnnn kızlarrr
nasılsınız bakalım dün giremedim siteye olan bitenden haberim yok haberler iyidir inş. benimde günüme 5 gün kaldı henüz hiçbir belirti yok bakalım hayırlısı dua edelim
kizlar Hala Adet Olmadim Test Alip Yapsam Mi Kii
CANIM YARIN SABAH İLK İDRARINLA TEST YAP BENCE.HADİ İNŞALLAH MÜJDEMİZİ VERİRSİN.
ya gülüm artık ben bendekileri hiç belirti diye yorumlamıyorum çünkü hepsi aynı zamanda regl belirtisi. iki gün önce sabah kalktığımda bugün kesin regl olcam dedim bunu anlatamıyorum ama regl günü anlıyorum olcamı ve olmadım. gaz olayı dün bugün var ama ayıptır söylemesi humus yapmıştım o da nohuttan oluyo ya gaz ondandır dedim. dün gün ortası uykum vardı ama bi düşündüm ayran içmiştim. akşam bacaklarım ağrıdı ama spora gittik dün akşam kocişle o yüzdendir. böyle yani aslında belirti melirti hak getire zühürt tesellisi :uhm::uhm::uhm:
:dance::dance::
:dance::dance::kız onu denemedim ama hani gün aşırı birlikte olunması gerekiyo ya, ben de hergün kocama iyi biriktir diyorum:dance: gün içinde telefonlaştığımızda da böyle söylüyorum, gülmekten kırılıyoruz :):1hug:
[
kızlaaar öptüm sizi ben çünkü çıkmam lazım kız kardeşim patates kızartması istedi.hastanede yatıyo ayağı kırıldıda.ona bişeyler yapıp götürcem yarın sabah görüşelim tamam mı sevgiyle kalın hoşçakalın
canlarım benim
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.ALLAH ONA ŞİFA VERSİN HEPİMİZE DE BEBİŞ VERSİN İNŞALLLAH
gizemx inşallah canım ya! çuk heyecanlıyım, kalbim pır pır düşündükçe:asigim::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?