selam kızlar
ben geldim ...bakıyorumda muhabbet koyu ben burdayken kimse konuşmuyor ama:çok üzgünüm:neyse benim midem çok kötü bulanıyor ya deli olacam yatıyorum durmadan
Eksik Pembe Yaptiklarim Var Mi Acaba?gizemx
gizemcim evdeyim ama işten güçten pek fırsat olmuyor valla
sen neler yapıyorsun 5 günüm kaldı benim adetime şuan sadece bel ağrım ve ara ara mide yanmam var bakalım hayırlısı allahtan
slm kizlar, bende mayista hamile olmak isteyenlerdendim ve bugun test yaptim,ikinci cizgi once silik cikti sonra netlesti,dun adet olmam gerekiyordu,cok mutluyum insallah benim gibi mutlu olursunuz,allah kimseye bebek hasreti yasatmasin
slm kizlar, bende mayista hamile olmak isteyenlerdendim ve bugun test yaptim,ikinci cizgi once silik cikti sonra netlesti,dun adet olmam gerekiyordu,cok mutluyum insallah benim gibi mutlu olursunuz,allah kimseye bebek hasreti yasatmasin
hamişsindir inşallahh:dance:
AY HADİ HAYIRLI MÜJDELİ HABERLER ALIRIZ SENDEN İNŞALLAH CANIM.ŞU LİSTE PESPEMBE OLSA KEŞKE...
VALLA CANIM BENİM DE 22 MAYIS ADET GÜNÜ.BÖYLE BİR BELİRTİM YOK ASLINDA BENİM AMA BU AY GEÇ YUMURTLAMIŞ OLMA İHTİMALİM DE VAR O YÜZDEN BELİRTİ FALAN DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM.İŞLER ÇOK BU ARA DİNLENECEĞİM 1 SAATİ DE HEMEN HEMEN UMUDUMUZ MAYISTA YAZIP OKUYARAK GEÇİRİYORUM.19 MAYIS BİTSE YAZILILAR BİTSE YAZ GELSE OKUL BİTSE DİYE SAYIKLAYIP DURUYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?