canım benim ben siz ikizdiniz ya herşey tutunca üçüncü geldim üçüz olduk. çıkarta çıkarta akraba çıkcaz orası kesinnnn. ben sizi çok sevdim allah muhabbetimizi artırsın üçüz ken altız oluruz inşallah bebişlerde gelirse allllaaaahh:teselli:
bu arada ben sizin kesin ablanızımdır 71 ağustos doğumluum arkadaşlar . siz söyleyin bakiim
aminnnnnn:dance:canım benim ben siz ikizdiniz ya herşey tutunca üçüncü geldim üçüz olduk. çıkarta çıkarta akraba çıkcaz orası kesinnnn. ben sizi çok sevdim allah muhabbetimizi artırsın üçüz ken altız oluruz inşallah bebişlerde gelirse allllaaaahh:teselli:
bu arada bende selamını söyledim istanbul a . istanbul güzelde ah sen gel bide bana sor. aslında çok güzel yanları olmasına rağmen çoğunlukla çekilmez bir şehir. tek arzum birgün buraları bırakıp küçük bir kasabaya yerleşmek. mesela bodrum. bayılıyorum bodruma ömrümün sonuna kadar orda yaşayabilirim. istanbulda yaşamak bi yerden biyere gitmek çooook zor. insanları çok karışık kaba saygısız. trafik desen iğrenç biyerden bi yere gitmek artık imkansız yani çekilmez şekercim.
temmuzda 2.evlilik yıldönümümüzü kutlucaz biz...siz kaç yıllık evlisiniz kızlar
bodrum da bozuluyo giderek ya:çok üzgünüm:
aferim kardeşlerim şöle yola gelin ama bakmayın benim yaşıma hiç göstermiyorum dermişim. :roflol:abla demeyi yasaklıyorum.klava:
amaninnnn bizde iki yıllık olcez gördünmü üçüzüm :teselli:
ewet canım,inşallah daha daha uzun yıllara sevdiklerimizle eşlerimizle birliktelikler diliyorum.
ne güzellll keşke bende orda yaşasaydım. ben zati bodrumun merkezinde değilde şöyle uzak bi kasabasında merkezden uzak ve özellikle kışın orda yaşamayı cok istiyorum. didim deolur hayatım. gelirsek bigün uğramam mı kesinlikle uğrarım hayatım. inşallah.
inşallah bebişlerimiz bize gelirse onlarıda getiririz dimi kız alint artık kucağımızda mı geliriz yoksam karnımızda mı geliriz kısmet bakalım:içelim:
slm kızlaar,bugün bayagı neşeli buralar :) hep böyle de kalır insallah.bu arada yumurtlama zamanıma girdim ba kaç gün önce, hade hayırlısıııı
inşallah bebişlerimiz bize gelirse onlarıda getiririz dimi kız alint artık kucağımızda mı geliriz yoksam karnımızda mı geliriz kısmet bakalım:içelim:
slm kızlaar,bugün bayagı neşeli buralar :) hep böyle de kalır insallah.bu arada yumurtlama zamanıma girdim ba kaç gün önce, hade hayırlısıııı
evet, haklısın karakız. birbirimize destek olmamız gerekiyor.nasılsınız bakalım bugün? insallah gün içinde yeni hamiş haberleri alırız, ümidimiz artar bu şekilde :)
ben geçen ay ovulasyon testi almıştım denedim neyse ki çift çizgiyi yakaladım. sonra gittim kocişimin yanına dedim ki gıt gıt gıdaaaaaak yumurtam sıcaaaaaaaak :roflol: vallaha bak inanmassan gelde baaaak dedim yemin ederim. sonra sonrası artık bilemiyorum allaha kaldı. sen de öyle yap derim ben a.s.
ben geçen ay ovulasyon testi almıştım denedim neyse ki çift çizgiyi yakaladım. sonra gittim kocişimin yanına dedim ki gıt gıt gıdaaaaaak yumurtam sıcaaaaaaaak :roflol: vallaha bak inanmassan gelde baaaak dedim yemin ederim. sonra sonrası artık bilemiyorum allaha kaldı. sen de öyle yap derim ben a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?