günaydın esmacığım naber?
dün koçişle konuştum dayanamadım kız söyledimnaniknanikbana istersen 1 2 gün bekle dedi ama çok istiyorsan git tahlil yaptır deyince bende beklemeye karar verdim:1rolleyes:
işallah canım ya..adet günü. 21 mayısdı ama önceden de belirtmiştim ben hiç gününde olmam erken olurum yani 26-27-28 günde bir.bugün de 28.günüm.bu ay karnım değişik ağrıdı dediğim gibi.sol alt köşe ilk olarak.yumurtalıklarım üşütmüş sandım önce dün akşam da sağ alt tarafa geçti...bugün de ayaklarım ağrıyor.
kızlar ayşe,nazmiye,nasip,merve,emel,gülşen,şebnem nerelerdesiniz bakayım kalkın sabah oldu uyuyanlar, işde olanlar girin bakem siteye nasiple ayşe gece yarılarına kadar sitede oluyorlar sonrada sabah uyanamıyorlarrrrrrrklava:
bekleyeceksin yani neyse bizde teyze haberini 2 gün sonra alırız sorun değil
bende burdayımgünaydın esmacımmm günaydın kızlarrrr nasılsınızzz
günaydın kızlar........valla hazirandan bugüne kadar hamiş çıkaramadık.....ama bugünden itibaren hergün bi hamiş olacak........bitti karar verildi
ne yapayım daha zaman geçmiş değil gideyimmi? ya varsa zaten ha bugün ha 2 gün sonra değişen birşey olmayacak diye düşünüyorum koçişe kalsa ben gelene kadar bekle diyor:roflol:dedim o kadar sabredemem:roflol:senin hatrına 1 2 gün bekleyeyim dedim:roflol:
günaydın esmacımmm günaydın kızlarrrr nasılsınızzz
günaydın kızlar........valla hazirandan bugüne kadar hamiş çıkaramadık.....ama bugünden itibaren hergün bi hamiş olacak........bitti karar verildi
günaydınn kızlarrr kızlarrr bol hamişliii günler nasip ya ben olsam giderdim ama sen bilirsin:)
kararsızım aşkım ya bilmiyorum belki öğleden sonra giderim almazlarmı kan acaba
tamam cnm ozaman bugünde bekle bakalım olmadı yarın gidersin aaa ümitsizlik yok kızlar
iyiyiz canım ne olsun gün sayıyorum safak 9tatlicadiarzu