- Konu Sahibi mulberry8092
kızlar benım umutda aralıga kaldıııııı
adet mı oldun cnm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benım umutda aralıga kaldıııııı
ya ilk defa dün çocuk girişiminde bulunduk canım
adet mı oldun cnm?
yok canım hamilelik şüphem yok öyle 1 günde ama yolunda gitmeyen birşeylermi var acaba diye korktum
bılmıyorum cnm adet gunume daha cook ama oluyorum galıba yada yerlesme kanaması offf
hayırlısı olsun canımmmkızlar benım umutda aralıga kaldıııııı
ınsallah olmazsın cnm benım 5 gunum kaldı adetıme cok heyecanlıyım :)
hayırlısı olsun canımmm
kızlar ben ilk defa dün denedim uyumaya çalışırken karnıma hafif hafif agrılar girdi sonra akıntı olacağını hissettim ve wc ye gittim tabi ne varsa çıktı baya baya akıntı bugünde baş ağrısından ve baş dönmesinde duramıyorum anormal birşeyler mi var acaba ?
ıns hamıssındır bu ay ben onu bıle yasayamadım 10 gunum var dıyodum bıde baktım kı kırmızılar gununden once gelmıs :) kafam nasıl karıstı
canım evet belkide öledir...sen moralini yüksek tut.ee ne demişler çıkmadık candan umut kesilmezmişşşşsaol cnm ama genede umudum kesılmedı gununden once kırmzılar geldı belkıde yerlesme kanamasıdır :))
canım evet belkide öledir...sen moralini yüksek tut.ee ne demişler çıkmadık candan umut kesilmezmişşşş
hakkımızda hayırlı olan olsun canımmmm
gelen kırmızılar derken???dok bana hamıs degılsın dıyene kadar bu gelen kırmızıları gormezden gelecem :))) cnm
gelen kırmızılar derken???
adet kanaması gibi mi?
yoksa akıntı gibi mi damla damla hani??
Merhaba kızlarr benimde umudum aralık ayııı amaa yinede belli olmaz aşılamaya gidicem inşallahhh tutarrr çok tuhafım tutmaz hissi var amaa yinede bilemiyorum işteee:18::18:
dun sadece leke geldı bugun pet koydum cok az gelmıs adetı m bole olmaz cnm pet dolar yanı adet kanamsı gıbı degıl
Allahım hakkında hayırlı olanı versin gülüm.....Merhaba kızlarr benimde umudum aralık ayııı amaa yinede belli olmaz aşılamaya gidicem inşallahhh tutarrr çok tuhafım tutmaz hissi var amaa yinede bilemiyorum işteee:18::18:
inşallah canımmm bazen öyle insan umutsuz oluveriyor işte Moralimi yüksek tutmam lazımmm inşallah tutarrrıns tutar tatlım neden umutsuz dusunuyosun herseyın bı zamanı var
Allahım hakkında hayırlı olanı versin gülüm.....
moralini yüksek tuuuutttt lütfen...